АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 954
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
ОФ -> Тая епидурална твърдо бях решила да не я слагам, но понеже преносих и главата на бебо излизаше голяма на УЗ, ме убедиха в последния момент, че релаксирало некви мускули и щяло по-лесно да излезе, да не се заклещело ако ме заболи много и спра да се напъвам...анестезиолога дойде наистина в последния момент - на 8см разкрите. Абе и с упойка си болеше все така ужасно, обаче вдъхва суперменска смелост и увереност тоя химикал - изпари се всякакъв страх,а и през цялото време се хилех като идиот и на видеото, кото мъжа ми снима съм като тресната по главата...с някаква изкривена гримаса до ушите...така че за болката незнам, ама ако сте пъзли като мен слагайте я - действа успешно..сигурно на терористите камикадзе такава им слагат да си мислят че са безсмъртни..Simple Smile

# 376
Здравейте,не съм писала скоро,но да попитам.Има ли мами,които скоро(1 година) са родили в Селена,които да са носители на австралийски антиген?

# 377
Здравейте,не съм писала скоро,но да попитам.Има ли мами,които скоро(1 година) са родили в Селена,които да са носители на австралийски антиген?
на хипатит Б ли е този австралийски антиген

# 378
Да

# 379
Да
имам една приятелка роди в селената преди 11 месеца имаше такъв какво те интересува по точно

# 380
Искам с някой да обменя информация относно вируса.Като раждах там преди 5 години никой не ми обърна внимание,а сега са взели много "уж" да говорят и разбират за този хепатит.

# 381
Искам с някой да обменя информация относно вируса.Като раждах там преди 5 години никой не ми обърна внимание,а сега са взели много "уж" да говорят и разбират за този хепатит.
ми доколкото знам беше отделена в друга стая само,нищо повече не са и правили от на другите родилки ,ваксинират бебенцето още като се роди ,но това го правят на всички бебенца вече ,преди не знам как е било,бяха и казали че уж трябва да и изследват кърмата че можело да има нещо ,но мисля че не го направиха и тя още от първия ден си кърмеше детенцето ,нямат никакви проблеми има си живо и здраво дете  Simple Smile ,мисля че това им е голямото разбиране по въпроса Simple Smile

# 382
Момичета искам да ви попитам за болничен от Селена..На регистратурата ми казаха 100 лева за изследвания тъй като съм в начални месеци.Видя ми се много 100 лева за изследвания и 60лв. за болничен... Моля ви помогнете ми защото изобщо не ми е ясно ..Благодаря ви предварително   bouquet

# 383
  • Пловдив
Иди при ЛЛ или АГ и той ще ти пусне болничният,няма смисъл да даваш 60 лв Peace
Същото важи и за изследванията- безплатни са или поне повечето от тях.

# 384
  • Пловдив
Аз си мисля, че болничния в Селена и при здравноосигурените си е 60 лв. Помня, че на приятелка й искаха толкова, а ходеше при Петрова ( така се казваше май ). А за изследвания защо искат 100 лв. не знам, помня че на мен за първите изследвания ми бяха взели 55 лв., а и аз си бях по здравна каса Simple Smile))

# 385
ми доколкото знам беше отделена в друга стая само,нищо повече не са и правили от на другите родилки ,ваксинират бебенцето още като се роди ,но това го правят на всички бебенца вече ,преди не знам как е било,бяха и казали че уж трябва да и изследват кърмата че можело да има нещо ,но мисля че не го направиха и тя още от първия ден си кърмеше детенцето ,нямат никакви проблеми има си живо и здраво дете  Simple Smile ,мисля че това им е голямото разбиране по въпроса Simple Smile
Ясно,но друго ме интересуваше....ако все пак има някоя мама с австралийски антигент нека ми пише,ще се радвам да обменим инфо

# 386
  • Пловдив
Ако имате кръвна група и валидно изследване за Васерман, болничният струва 34 лева и е за 34 дни. Сестрата на мъжа ми плати толкова. Имаше си всички други изследвания: ПКК и урина, но те така или иначе не и ги поискаха. Какви са тези 100 лева.  Thinking

Какво трябва да се прави за този австралийски антиген......Нещо по-специално ли. Защо не питате направо педиатрите.

# 387

Какво трябва да се прави за този австралийски антиген......Нещо по-специално ли. Защо не питате направо педиатрите.
[/quote]
Аз затова питам дали има такава мама,защото тя ще знае за какво говоря

# 388
Болничният в Селена е безплатен ,само изследванията си плащаш 34лв ,искат да имаш  васерман и кръвната група ,ако я нямаш ,може и другаде да ги изкараш.
По нататък като се запишеш на ЖК ,болничният и прегледи,изследвания са безплатни ,ако си здравно осигурена .

# 389
  • Пловдив
Titanka е права. Болничният е 35 лв, но си плащам на всяко продължаване.
Още не си записана на ЖК? На първите изследвания и аз доплатих, но определено не беше толкова.

Общи условия

Активация на акаунт