АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 941
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Ами нали и аз това пиша, че не може да се предаде на бебето. Затова ако искаш за твоя сигурност нещо допълнително да се изследва, питаш какво се изследва, могат ли да го изследват и и т.н. за твое успокоение.  Peace Явно не е стандартна практика в такива случаи.  Rolling Eyes В държавните болници дали изследват.....не ми се вярва. Но пък може и да греша.  Peace
и аз така знам че няма как да се предаде на бебето но тук една госпожа писа че можело  newsm78  явно на истина има различни мнения по въпроса

# 406
цитат от http://www.agselena.com/neonatology

"Първите ваксини на Вашето дете се правят при нас
На 12-и час от раждането се прави ваксина срещу хепатит В
Подходът при деца, родени от майки с положителен Австралийски антиген, е различен. Болницата разполага с човешки имуноглобулин против хепатит В, който се инжектира до 6 час след раждането с цел бебето да получи готови антитела срещу хепатит В и едновременно с това се поставя противохепатитна ваксина.
Ваксиниране с БЦЖ ваксина - прави се след навършване на 48 часа от раждането"

# 407
Здравейте,
аз искам да попитам относно необходимия багаж за престоя в Селена. Като ги попитах ми казаха, че трябва само лични вещи и тоал.принадлежноси за мама и нищо за бебето- хубаво, но се замислям нощница, чехли, превръзки може би влизат към личните неща, някой знае ли по-подробно? ии дали дават такава нощница за родилното?

# 408
  • Пловдив
нощница, превръзки може би влизат към личните неща, някой знае ли по-подробно?

Не,дават ти ги от болницата-нощница с халат,превръзки няколко вида.Вече чехли ти ще си носиш и с тях ще си щъкаш из болницата.
Носи си четка,паста,гребен,ластик,гащи,чорапи,чехли.Вече друго каквото прецениш.Имаше мисля и хавлии в гардероба

# 409
Аз мисля, че бебетата задължително се изследват ,преди решение дали ще им се слага Хепатекта (това,коетое  описано в сайта на болницата в отделение "Неонатология" newsm78
А Хепатект е по желание на майката ,задължителните ваксини си се слагат на бебето .

# 410
Zorboy , всичко има там, освен чехли и паста за зъби. Аз си носих за бебето дрешки и за себе си нощница. Бебешки дрешки си вземи ако искаш, на мен лично не ми беше приятно чисто новото си бебе в обличани дрешки да обличам и затова си го преоблякох веднага щом си ни прибраха в стаята с мои -  само да не ти ги вземат по невнимание ако го преобличат нещо в детската стая, иначе е разрешено(въпреки, че първоначално ми казаха, че е забранено)Нощница няма смисъл..т.е. незнам как е при секцио, но като нормално родила за 5 дена изцапах поне 20тина нощници, моята лична издържа 40 минути..ако ще раждаш нормално вземи си бельо за еднократна употреба, ама и това няма смисъл от сега да го мислиш, в аптеката на Селена продават..

# 411
Отидох с твърде много багаж, но реално ми бяха необходими много малко неща... Козметични принадлежности, хавлия, джапанки, гащи за еднократна употреба, крем за зърна на Медела без отмиване, книга "Азбука на кърменето", телефон и зарядно за него. Друго май не ми е трябвало за 5 дни престой. Раждах секцио.

# 412
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 09:13 от Инесита

# 413
  • Пловдив
Козметични принадлежности, хавлия, джапанки, гащи за еднократна употреба, крем за зърна без отмиване, книга "Азбука на кърменето", телефон и зарядно за него. Друго май не ми е трябвало за 5 дни престой. Раждах секцио.

Аз отидох със същият багаж. Вместо книга носих таблет.
Хавлии нямаше в гардероба, не знам дали дават при поискване.

# 414
Знаете ли дали д-р Ставрев извършва преглед ФМ, каква е цената и кога е най-добре да се направи? Аз си ходя при него и той предполагам ще ми каже но да зная и от вас !

# 415
  • Пловдив
Дават хавлии  Peace

# 416
  • Пловдив
По няколко пъти Grinning

# 417
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Искам да попитам тези от Вас, които са раждали нормално в Селена. Казаха ми, че изследванията, които се правят в 9-ти месец, Селена ги признава ако са отпреди 7-10 дни. Случвало ли се е на някоя от Вас  да роди и тези изследвания да са от по-дълъг период? И плащали ли сте допълнително, когато са Ви правили изследвания там? Казаха ми, че като направят там изследванията и после си доплащаш около 100-200 лева допълнително.

# 418
Здравейте момичета!
Искам да попитам тези от Вас, които са раждали нормално в Селена. Казаха ми, че изследванията, които се правят в 9-ти месец, Селена ги признава ако са отпреди 7-10 дни. Случвало ли се е на някоя от Вас  да роди и тези изследвания да са от по-дълъг период? И плащали ли сте допълнително, когато са Ви правили изследвания там? Казаха ми, че като направят там изследванията и после си доплащаш около 100-200 лева допълнително.

селена все пак е частна клиника предполагам всичко се заплаща  Simple Smileда искат ги изследванията да са  на не повече от 10 дни ,но какво ви пречи да си ги направите някъде другаде и да ги занесете Simple Smile,аз само не си направих за кръвната група защото така или иначе тя няма как да се промени Joy

# 419
  • Пловдив
Здравейте момичета!

селена все пак е частна клиника предполагам всичко се заплаща  Simple Smileда искат ги изследванията да са  на не повече от 10 дни ,но какво ви пречи да си ги направите някъде другаде и да ги занесете Simple Smile,аз само не си направих за кръвната група защото така или иначе тя няма как да се промени Joy

Да, аз ще ги направя другаде. Но все пак не се знае, когато е нормално кога ще тръгне да се ражда бебето и кога да ги направя за да са в този срок.  Не е проблем, просто попитах дали има такива случаи. Благодаря ти все пак!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт