Но да те успокоя,че и аз съм така,а и всичките ми приятелки,всяка я изби на някаква лудост.Та явно е от хормоните-после нещата си влизат в релсите и си ставаш стария човек
Едната през нощта ставаше да си бута корема,че не и било спокойно ако бебето не рита постоянно,другата постоянно се притесняваше от всичко,аз пък стерилизирам всичко по 180 пъти на ден,защото все не ми се вижда достатъчно чисто за бебе. Всеки минава през различна лудост и после хоп-нищо ти няма. Спокойно и успех
Но има хора, като сестра ми, които не искаха да се лутат в съмнения 4-5 месеца. При условие, че докторът даде 90% гаранция, че риск няма, тя прави амниоцентеза, защото докторът каза, че решението е нейно. БХС даде 1:50 риск. Да ми жив и здрав племенникът. Прав беше докторът. Амниоцентезата отхвърли риска. Ако се прави както трябва и от когото трябва, амниоцентезата не крие риск. Не знам откъде е този страх от манипулацията. Все пак говорим за клиника с претенции за европейски стандарти. Ноооооо, всеки сам преценя. Да си призная, стряскащо е. Колкото и да се убеждаваш, че това е една статистика и нищо не значи, гложди те отвътре коварно. Не го пожелавам на никого.

Прави се ФМ, ако пък толкова искаш сигурност, правиш амниоцентеза. Една приятелка, след ин витро, прави направо амниоцентеза, въпреки ФМ. Но в Германия е рутинно, след определена възраст, и амбулаторно. Но тя я прави в Селена. Живее в Германия, но тук ще ражда. Там като ми разправя как те следят......
Ако друг ми го беше казал, нямаше да повярвам.

Препоръчани теми