Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети има за приготвяне на кекс (сладкиш) Зебра с ванилов крем?
Как се приготвя киселото зеле в гювеч?
Как се прави пандишпан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети има за приготвяне на кекс (сладкиш) Зебра с ванилов крем?
За да направите кекс Зебра с ванилов крем, първо разбийте яйцата и захарта. След това добавете брашното и останалите съставки, като разбърквате внимателно. Изсипете сместа във форма за печене. За ваниловия крем смесете маскарпоне, захар и ванилия. Печете кекса в предварително загрята фурна. Можете да намерите по-подробна рецепта онлайн.
-
Как се приготвя киселото зеле в гювеч?
-
Как се прави пандишпан?
-
Как се приготвят гевреците?
-
Как се приготвят соленките?

В малко мазнина задушавам 1-2 настъргани моркова, докато си пуснат хубавия оранжев цвят, можеш да добавиш това на вече готовата супа или да го направиш в началото с главичка лук и да добавиш после другите продукти. Застройвам само с жълтък и малко кисело мляко, понякога добавям 1/2 ч.л брашно за плътност. Дано съм била полезна
Такъв ми се получава по една също стара рецепта на майка без никакви набухватели. И на вкус е разкошен. 

ще направя 
. Бях зарязла готварския за 6 месеца и отслабнах 26 кг, сега пак взех да ги връщам
свинско бонфиленце с карамелизиран лук, вдъхновено от пеп-чо, която наскоро беше показала подобно
тарт Сникърс по мотиви от рецептата на Ири Купенска, превъзходен,
погачка, вдъхновена от една рецепта на Еликсирчето, много интересна рецепта и много вкусна погачка,
- невероятните френски багети на Йоана, с най-хрупкавата коричка, просто уникални.