Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети има за приготвяне на кекс (сладкиш) Зебра с ванилов крем?
Как се приготвя киселото зеле в гювеч?
Как се прави пандишпан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети има за приготвяне на кекс (сладкиш) Зебра с ванилов крем?
За да направите кекс Зебра с ванилов крем, първо разбийте яйцата и захарта. След това добавете брашното и останалите съставки, като разбърквате внимателно. Изсипете сместа във форма за печене. За ваниловия крем смесете маскарпоне, захар и ванилия. Печете кекса в предварително загрята фурна. Можете да намерите по-подробна рецепта онлайн.
-
Как се приготвя киселото зеле в гювеч?
-
Как се прави пандишпан?
-
Как се приготвят гевреците?
-
Как се приготвят соленките?
Рецептата е на Петя Цанкова.От една доза излизат 10геврека.200мл прясно мляко.1суха мая /аз сложих 1/2куб.прясна мая/2-3суп лъж олио.1яйце+1белтък.1суп лъж захар.1ч лъж сол.около 350-400гр брашно.Много сполучливи.

, една пита с пикантен камембер, по сп. Гуд Фуд
, торта Милка за днешния рожден ден на една приятелка
, торта Гараш пак за именния ден на сина ми
и мини тортички с блатове от двойно шоколадовия кекс на Йоли и крем Муселин с кафе /на Ирина/, имах от кекса, чаках гости онзи ден и реших да направя тортички, станаха уникални 




