Ти какво сготви? Снимай, покажи! 115-та тема

• 161 776
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
# 601

И при мен чорба от коприва

и пържен черен дроб (гарнитурата му са изостанали спагети болонезе от вчера) - много "желязно" е менюто днес. Simple Smile

# 602
Домашна торта.

# 603
Мими тази домашна торта ми е толкова любима, че не мога да се въздържа. С мнооооого орехи мммм Simple Smile може ли и разрез да видим  newsm78

# 604
Мими тази домашна торта ми е толкова любима, че не мога да се въздържа. С мнооооого орехи мммм Simple Smile може ли и разрез да видим  newsm78
Разреза утре  Wink

# 605
А рецептата може ли?

# 606
На мен ми заприлича на Френска селска торта Peace
От мен тиквеник и баничка на тиган.

# 607
  • София-Младост
Да не минавам с празни ръце, че отдавна не съм писала в тази тема:

# 608
# 609

miriana86, невероятно изглеждат, страхотни са! Crazy Heart Eyes Издай, моля те, рецептата!  bouquet  chef

# 610
Благодаря Лабрексче!
Няма тайни, Традиционен козунак. Единия е сплетен на 4 плитки, другия на 5   bouquet
В темата за Питките съм качила снимки 
6 яйца, 500мл пр. мляко (250 е на Джема), 300гр захар, кубче мая, есенция лимон, 100мл олио, 100мл масло, излезе ми повече от кг брашно (заради млякото)
Кръглия го пекох в йенска тенджера и стана голям като питка
  bouquet

# 611
Благодаря Лабрексче!
Няма тайни, Традиционен козунак. Единия е сплетен на 4 плитки, другия на 5   bouquet

miriana86, благодаря! Да има как още сега да пробвам, и ако има как веднага да ми стане като твоите. Embarassed Ама след толкова съблазнителни козунаци (имаше още в темата) май е крайно време да замеся едно мъничко, пък каквото излезе. Peace Копирах си рецептата!   bouquet

# 612
  • Балчик
miriana86, хубави козунаци, но с повечето мляко и брашно съответно не стават ли много "хлебни"?

Ето обещаните снимки на вчерашното меню, с което гощавах гостите си. Нямах време да снимам при поднасянето, затова някои от снимките са в работно състояние. Simple Smile И така салата- зелена с репички, краставица,домати и маслини, нея забравих да снимам. Студено предястие- пълнени домати с варени яйца, кашкавал, чесън, майонеза и вегетариански хайвер. Топло предястие- пържен калкан. Основно - свински вратни пържоли с гъби в сметанов сос. Гарнитура- картофките на Джейми Оливър. Питка и разрез на тортата "Трюфел", която показах вече вчера.

# 613
  • София
Ах, Джемма, прекрасно меню. Simple Smile
Аз, лично, топлото предястие бих го повторила и потретила, даже и без десерт. newsm51

# 614
  • Балчик
Благодаря, АРТЕМИС. Hug Съвсем пресен е, не е замразяван даже и наистина е много вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт