Ти какво сготви? Снимай, покажи! 115-та тема

• 161 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 585

Крем супа от червено цвекло

]

http://valia-recipes.blogspot.com/2014/02/blog-post_25.html

печено свинско филе

# 586
# 587
Олеле, олеле, всеки път огладнявам жестоко, когато вляза в тази тема Crazy Не знам коя манджа да си сготвя по-напред, честно!
От мен за пореден път нещо шоколадово...

# 588
Солени фунийки и питка със сирене

# 589
  • In a surreal moment!
....мъфините бяха от кексовото тесто и им сложих по един бонбон сезони с ягода за аромат
Тинки - впечатлих се от тази идея и имам въпроси - кое кексово тесто; потъват ли на дъното бонбоните; как са вътре след изпичане - разтопени ли са, целички ли са?
Сподели, моля те повече! Благодаря предварително! Поздрави!  Peace

Джемма, честит рожден ден и от мен! Heart Eyes От години с удоволствие те чета и следя публикациите ти! Покрай теб и Лабрекс се запалих по руските кулинарни сайтове и вкусотиите в Берьозка! Благодаря ти! Весел празник!   bouquet

Лабрексче - като те споменах и да взема и теб да поздравя, че покрай едни рецепти в ОбедьІ и ужиньІ май ще те търся за малко помощ в превода на едни сладострастни вкусотии  Grinning  Ама друг път, сега още не им е дошло времето.  Heart Eyes
пп. да щипнеш черното носле на Рекс от мен  Wink изгубиха се подписите, не ги виждам и той ми липсва под публикациите ти

# 590
# 591
....мъфините бяха от кексовото тесто и им сложих по един бонбон сезони с ягода за аромат
Тинки - впечатлих се от тази идея и имам въпроси - кое кексово тесто; потъват ли на дъното бонбоните; как са вътре след изпичане - разтопени ли са, целички ли са?
Сподели, моля те повече! Благодаря предварително! Поздрави!  Peace

стандартно кексово тесто
3 яйца, 2 чаши захар, 2 с.л. мед, малко ром, 1 пак. бакпулвер, 1 чаша к. мляко с 1 ч.л. сода и 2-3 чаши брашно (какао по желание), аз сложих и орехи. не потъна, а се поразтопи бонбона и даде много хубав аромат. Много вкусно и меко кексче се получи.

ето го и кекса - неизваден още. не се наду достатъчно, защото пакетчето бакпулвер не ми беше пълно.

# 592
Големи вкусотии сте показали момичета  Hug

Особено ми харесаха шоколадовите кексчета на Cookie и тортата на лу4а.

От мен идеята за вечеря - Сочни пилешки кюфтенца с плънка от Моцарела. Станаха изключително ароматни и вкусни!

Ето рецептата, стъпка по стъпка:

http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/02/blog-post_25.html

Поднесох ги със салатка и картофена салата със заквасена сметана, едрозърнеста горчица и лимонов сок Simple Smile

Хубава вечер   chef  bouquet

# 593

lu4a, да ти е жив и здрав съпругът, няма начин да не е останал доволен от трапезата! Heart Eyes  bouquet

rossonera пак с интересни тестени! Heart Eyes  bouquet  chef

vivili6, няма проблем за превода, обади се като решиш. Чернушкото си е там, трябва да си оправиш настройките, имаше такива питания в темата с въпроси към админите и модераторите. От профила влизаш в Настройки Изглед и Подредба и махаш чекчета, трябва да ти е отбелязано да не се показват подписи и аватари. Иначе е щипнат, погален и намачкан! Grinning  bouquet

tinki_15 пак показва съблазнителните кексчета Heart Eyes, и големият го бива!  bouquet

Нещо шоколадово за следобедното кафе. Heart Eyes

# 594
Ау, това шоколадовото на labrex е уникално.  Hug
Тайна, милост нямаш  Hug , ще правя кебап тези дни, то се е видяло.  Laughing
При всички е много красиво и вкусно. Поздравления за всички!   bouquet

Първо да дам линк към рецептата за мъфините - мързеливки:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369826.msg11167504#msg11167504 (последният пост на страницата).

И да покажа вечерята:
Ориз с маслини:

Хубава вечер!   bouquet

# 595
Вечерята ни-сандвичи с кюфте,сирене и яйце Grinning

Обичам да разглеждам тази тема,недостежими сте Hug

# 596
Пиле с розмарин, лимон и чесън

и вече изпечено

Папуцакя

една моя импровизация - кори с пълнеж от извара, стафиди и захар

# 597
  • Бургас
Първо  - честит рожден ден на Джемма !   bouquet

lu4a, да ти е жив и здрав рожденникът! Чудна трапеза си му спретнала!

Лабрекс, шоколадовото ти нещо е невероятно, но просто не мога да подмина кюфтенцата на Ани. Въпреки че мога да гризкам от кюфтенцето и да хапвам и от на Росонера питчицата. Човек се превръща в ламя тук  Blush Blush
И при останалите е безкрайно съблазнително!

у нас днес набързо спретнати неща - доматено пиле с паста

и Кекс с маково семе

Скрит текст:

# 598
  • Русе
Capt_Flint, donika5, Fortuna, lanvinka, rossonera, red soul, tinki_15, поздравления!Вкусотия до вкусотия сте наредили!   bouquet
lu4a, жив и здрав да ти е рожденика! Много вкусни неща си приготвила! Hug
Честит рожден ден, Джемма!Бъди здрава и много щастлива!   bouquet
labrex, времето за следобедно кафе отдааавна отмина,но това шоколадово изкушение бих го захапала веднага! Crazy   Hug
Домашно пиле със зеленчуци при мен и едно най-обикновено крем нишесте,каквото не бях правила от години.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт