Ти какво сготви? Снимай, покажи! 115-та тема

• 162 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
това за деня ли е ,бре душко  newsm78

# 241

*sve*, много вкусотии! Heart Eyes Crazy  bouquet  chef

bongo_2007 ®, а ти? Нищо не показваш. От утре камарки с гладане ще демонстрираш. Grinning

Вкъщи лападена супа, свинско със зеле и баница.

# 242

bongo_2007 ®, а ти? Нищо не показваш. От утре камарки с гладане ще демонстрираш. Grinning

аз съм на специална диета - диетата на Бонго.  гледам и ям на аванта  hahaha

# 243
Лабрекс, 'що издаваш, тъкмо се съгласи  Mr. Green

и у нас зелено, но като ти гледам зелето ми се прияжда от него  Heart Eyes

Яхния от спанак с месо (по-скоро едни крехки ребърца с хрущяли  Blush

# 244
  • Русе
Неее,не е Бонго,за няколко дена е!  Grinning  Има и още снимки,но реших да не ги показвам всички наведнъж,да не откарам до края на страницата  Mr. Green   Подготвях почерпка за колегите  /вчера имах имен ден/ и затова се събраха доста неща.  
labrex, благодаря! Hug
smilinglady , Магика, мъфинът нещо беше залепнал от сладкото и го счупих да го видя добре ли е изпечен.Правих доста неща едновременно,между които и да се чудя как да заформя  украса на една торта,защото ми се счупи шприца.Дойде ми гениалната идея да пробвам с накрайника и две тънички торбички една в друга  Crazy естествено нищо не стана,торбичките се спукаха леко и сметаната се повлече на някаква тънка нишка,която аз просто метнах накуп върху въпросния мъфин и това е причината да е така рошав  Mr. Green

# 245
но пък се различава от останалите  Hug Много апетитно е всичко при теб, *sve*   bouquet

# 246
Здравейте,съжалявам,мисля че не е мястото тук за въпроса ми,но не искам да пускам нова тема само заради това.Надявам се да можете да ми помогнете.Преди време видях една снимка на едно ястие,представляваше кисела краставичка завита в маринова чушка и после завита в зелево листо.Та въпросът ми е,дали това като се завие после се вари и колко време?И още един въпрос излиза в главата ми,ако вместо кисела краставичка се сложи кебапче,дали ще стане и пак дали трябва да се вари или предварително зелевите листа се варят или накисват можеби.Моля ви,ако някой знае или има идея по въпроса да сподели,много ми хареса на снимката как изглежда,ама нямаше рецепта за жалост,искам да го приготвя ама като незнам как.Помагате!Благодаря ви.

# 247
  • In a surreal moment!
Торта Павлова (с лоша вечерна фотосесия с телефон)
Блатът е голяма целувка, в която сложих парченца шоколад и орехи.
Кремът е бита сладкарска сметана + заквасена разбъркана с малко пудра захар и ванилия.
Идеално контрастираше със сладката целувка.
Украсата малко нещо не я скопосах, но имайте предвид, че ягодките пътуваха в кутийка на 150км.
Въобще цялата тортичка беше сглобена на друго място.
Но, пък, беше оценена с 6+ от любимият човек Simple Smile

http://4a4evi.snimka.bg/daily/gotveno.121568.32557989

# 248

Може ли рецептата за пилето?

# 249
sve, честит имен ден на патерица.   bouquet Да си жива и здрава! Винаги такива вкусотии да правиш и показваш.  Hug
Аз си вземам супичка от labrex.  Hug
vivili, тортата ти е чудесна. Важното е, че е оценена от когото трябва.  Peace
rossonera както винаги с интересни тестени неща.  Hug

От мен кисело зеле с булгур

Рецептата: http://www.mycookingbookblog.com/kiselo-zele-s-bulgur-za-badni-vecher/

# 250
  • София
Спагети.

# 251
  • София
 Несполучливи "йоркширски"пудинги, не приличат, но стават за ядене.

# 252
  • от точка К до точка С и обратно
Тайне, не знам какво им е несполучливото - аз не бих им простила при този апетитен вид.  Simple Smile
Све, впечатляващо меню! Peace
Пепи, мечтата ми да ти дойда на гости не умира никога!  bouquet
Аз пък съм със сборен отчет - свинско роле с билков пълнеж в момент на запечатване преди да бъде метнато във фурната, белтъчени питки, сладкиш с извара и сини сливи, чеснови багети - гиганти, питка, сарми, сладкиш с карамелизирани ябълки, шоколадова пана кота, соленки с моркови, шоколадово парфе

# 253
  • София
Гуинет, трябваше да са още по-бухнали и разкривени.Но или фурната ми е слаба,или формичките плитки, не станаха толкова бухнали.А от твоите мръвки и сармички взех да преглъщам, а уж не съм гладна! Embarassed

Скрит текст:

# 254
  • сред люляците
Гуинет, с теб се дебнем днес  Mr. Green
Тайне, много са си хубави даже. Дай ми едничко да си го напълня със сладко и сиренце  Hug

Зелен боб с картофено пюре и Печени свински гърди

Общи условия

Активация на акаунт