Ти какво сготви? Снимай, покажи! 115-та тема

• 162 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Майко мила, какви вкусотии сте сътворили, момичета!
Аз имам една заквасена сметана в хладилника, купена по погрешка от мъжа ми / така е , като го пращам до магазина/. Някой да се сеща за някакво сладкишче или кремче, в което мога да я употребя? Предварително благодаря! Peace

# 256
  • ВАРНА
 Чийзкейк със сладко от горски ягоди

# 257
Много се събраха ,тези които искат да бъдат осиновени от някои момичета тук,ама и аз се нареждам...та ако ще и да не мога да влизам през вратата после.. Praynig Hug  chef

Много скромно от мен,едни сладчици

рецептата http://iwoman.bg/grijovna/recepti/orehovi-biskviti-s-kafe-443903.htm

# 258
Пълнено пиле с подправки.Ето и рецептата-1 пиле,1 кг моркови,1 глава чесън,1 ч.л. кимион,1 ч.л. мед , 85 гр. масло,2-3 дафинови листа,1 връзка магданоз.
Начин на приготвяне: В тава нарязваме морковите на 4,в/у тях изстискваме 1/2 лимон и добавяме  нарязания чесън(но не всичкия),кимион,мед,1/2 от маслото,черен пипер и сол.Разделят се листата на магданоза от стъблата,пълни се пилето със стъблата,нарязан 1/2 лимон,останалия чесън,малко дафинов лист,сол и черен пипер.Намазваме пилето с останалото масло.Печем 30 мин. в предварително загрята фурна на 180 градуса.След това изваждаме,разбъркваме морковите за да залеят всички със соса и пак връщаме тавата за около 40 мин,докато прецените,че е готово.Добър апетит!

# 259
  • София
Angelina K., добре дошла! Ако можеш оправи си линка,че не се вижда снимката! Peace

# 260
още не е готово и не съм качила снимка

# 261
  • София
Пилешки пържолки от бутче!

# 262
може ли рецепта за свински ребърца на фурна с картофи и доматено пюре.

# 263
Момичета,попаднах на  снимка във фейса как се правят сърчицата от варени яйца и реших да ви я покажа  Mr. Green а иначе днес правих банички,пилешка супа и кюфтета,снимах,снимах,седнах да ги постна и ...батерията ми падна Joy сега се зарежда, та друг път.

# 264
о да, много са ефектни, вече ги правих. Не че са по-добри (но пък са и първи), ама са собствено производство

пеп-чо, може ли и аз да помоля да ме светнеш как се правят варените яйца във фомата на сърце? Моляяя!  Praynig

ето как направих яйцата лесно се правят.

три страници по-назад  Peace

# 265
Мога ли да попитам за съвет тук - как правите пържолите на фурна, та да са сочни, а не сухи? С фолио ли се пече, или има друга тайна newsm78

# 266
иланг-иланг
,много апетитно изглежда чийза!

fio' , радвам се, че си направила ореховите бисквитки! Надявам се, че са ви харесали.

Днес сутринта:

Тройно кокосови мъфини с малини

# 267
Здравейте и от мен Simple Smile За сега само една манджичка с печени чушки, а супата топчета и меденките са на печката  Grinning
 http://prikachi.com/images.php?images/898/7046898T.jpg

# 268
Картофена супа:

Тиква с прясно мляко на фурна:

Рецептата:  http://passionscooking.blogspot.com/2012/03/blog-post_14.html

# 269
  • Бургас

Паламуд върху лук и домати

Сръбска погачица с помощ от Лабрекс. Благодаря най-сърдечно!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт