На море в Гърция 2014 - I

• 88 266
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте !
След доста ангажименти се включвам отново- има ли някой да е почивал на Ханиоти  и то в Гранд хотела  - добър ли е , храната как е  и плажа? Цената която ни дадоха е много добра и тъй като сте с мноого опит - моля посъветвайте ни! Другата изгодна цена е за Аристотелис бийч! Казаха ни от агенцията , че на Ханиоти имало и какво да видим и да се разходим! ! Мислим за нач на юни! Дали е много населено или е добре?
 А ако се сравнят с Крузо  - как е!
Ще съм благодарна ако пишете!

# 361
  • София
Ето малко снимки от Керкира/Корфу:

https://www.facebook.com/spiros.infected/media_set?set=a.1015025 … 538138&type=3

# 362
  • София
Въпреки че вече направихме резервацията, продължавам да следя темичката. Догодина брат ми е обещал да дойде с нас, затова сега са ми интересни коментарите за цели къщички защото с неговите 4 деца и нашите 3 сме си за цял плаж  Mr. Green Аз още не е минало това лято и мисля за другото  Joy

# 363
Здравейте!
Предстои ни първо посещение в Гърция и имам наколко въпроса.Прегледах последните 2-3 теми и се насочих към Сарти,Никити или Неос Мармарас..........

И трите са оживени градчета. Има място за разходки вечер. В Неос Мармарис имаше и блъскащи се колички и други подобни занимания за деца. Плажът в Никити е пясъчен, тясна ивица. В морето в началото има камъни, но са направени пътечки, по които се влиза в морето докато стигнеш до прекрасен пясък и все още е плитко. Морето е спокойно и не се образуват вълни. Такъв е плажа около района на Дафни и Филипос. Сарти - плажът е по-широк, пясъчен. Не сме се къпали там, но момичетата са споделяли че е плитко.  Когато ходихме имаше големи вълни и нямаше никой във водата. Други също са споделяли за вълни на Сарти.
Благодаря!
На лични получих предложение и за друго място-Неа Ираклица,което също ми допадна и сега изборът,тъкмо го бях ограничил,пак почна да се разширява.Ако се спра на нещо конкретно ще питам пак.
Поздрави!

# 364
  • София
Може ли да споделиш какво за Неа Ираклица ти попадна? Аз искам в онзи район! Много ми харесват плажовете!

# 365
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча къща за 4ма души + бебе и куче някъде в по-близките райони на Гърция.
Ираклица ми изглежда много хубаво местенце, но не държа на него. Може и другаде. Ако има и нещо в непосредствена близост до плажа ще е превъзходно. Знам че може би е най-добре да попитам директно конкретните хотели, но ако все пак някой с куче е останал с добри отзиви за някое местенце, ще се радвам да сподели.
Изискванията са ни задължително да има работещ климатик!  Mr. GreenПо възможност плажа да е максимално близо и да има кухненски бокс.
Знам че сега е момента за резервации и не искам да изпуснем хубавите места. С куче е много трудно да откриеш такива  Confused

# 366
  • в града на вечния купон
супер!Керкира задължително ще посетим-нещо,което задължително трябва да видим?

# 367
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча къща за 4ма души + бебе и куче някъде в по-близките райони на Гърция.
Ираклица ми изглежда много хубаво местенце, но не държа на него. Може и другаде. Ако има и нещо в непосредствена близост до плажа ще е превъзходно. Знам че може би е най-добре да попитам директно конкретните хотели, но ако все пак някой с куче е останал с добри отзиви за някое местенце, ще се радвам да сподели.
Изискванията са ни задължително да има работещ климатик!  Mr. GreenПо възможност плажа да е максимално близо и да има кухненски бокс.
Знам че сега е момента за резервации и не искам да изпуснем хубавите места. С куче е много трудно да откриеш такива  Confused

Bertichka, здравей!

Миналата година почивахме началото на юли в студио Дионисос на Йерисос (третия ръкав на Халкидики, Атон).

http://www.dionysusierissos.gr/

В последствие препоръчах студиото на tyntyrymyntyry, те почиваха там със семейството и и кученцето им (йоркширски териер) и останаха доволни. Ние бяхме в студио, тъй като сме без деца, само двамата със съпруга ми, иначе има настаняване в едностаен и двустаен апартамент (всички от тях са с кухненски бокс и отлично работещи климатици). Единственото ми притеснение е за плажа, ние лично не ползвахме този, който е в близост до студиата, тъй като не ни допадна, а ходехме с колата до "Ует Дриймс" посока Неа Рода.
Предимствата на къщата са хубавите стаи със съвременно обзавеждане, добра хигиена, чудесни тераси/балкони и отлична външна част (градина, зеленина, маслинови дръвчета, хамаци, масички, беседка, барбекю, детски кът).

Ако имаш въпроси съм на разположение:)

ПС: Забравих да спомена, че като изпратите директно запитване, винаги предлагат по-ниски цени от обявените в сайта, поне с 5 евро на нощувка  Wink

# 368
Имам един страничен въпрос - купувате ли си от Гърция маслини например? Предполагам, че има голям избор, но в какво се състои- как ги продават, в марината, насипни? Има ли начин да си купи повече човек, ако позволява съхранението им? newsm78

# 369
  • София (Възраждане)
Кажете моля, мръсна ли е водата в залива Пагаститикос? Моя позната твърди, че този залив бил мръсен, защото не се оттича, а пристанището на Волос е мазно ooooh! newsm78

# 370
  • у дома
Лурдес, ние например си купуваме домашни маслини /както и зехтин/, в бидончета с готова марината. Да, правилно предполагаш - разнообразието е голямо  Hug. На много "пазарчета" се предлагат такива продукти.

# 371
Тя слизала ли е 20-30 км надолу по залива?
Мисля, че ако види цвета и прозрачността на водата там, ще се откаже от твърдението си... не знам оттича ли се, но съм напълно удовлетворена от чистотата й, включително сравнено с други части на Гърция  Grinning

# 372
  • София
Лурдес, и ние си купуваме маслини, зехтин, подправки, козе сирене, гръцки питки, прясна риба и други благинки. Мин.година през септември на пазара в Никити пробвахме едни маслини, които толкова ни харесаха, че в последствие си взехме 5 кила за вкъщи. През октомври майка ми ходи и ни купи още 5 кила  Laughing Имаше най-различни предложения - във вакуум по 1/2кг и 1 кг, както и в пластмасови барелчета в марината, те бяха повече кила, но не помня колко.

# 373
  • София (Възраждане)
Тя слизала ли е 20-30 км надолу по залива?
Мисля, че ако види цвета и прозрачността на водата там, ще се откаже от твърдението си... не знам оттича ли се, но съм напълно удовлетворена от чистотата й, включително сравнено с други части на Гърция  Grinning
Месри, Параход! Виличката, която ми предложи Таис в Амалиаполис, се оказа абсолютно подходяща за нас, поносимо е като цена, но нали сме много хора, че и жени, консенсусът - труден Mr. Green

# 374
Благодаря ви за отговорите Hug. Звучи доста вкусно,всички такива гръцки местни храни. Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт