На море в Гърция 2014 - I

• 88 196
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Вярно са ги омотали нещата, Биби.... в сайта Visit Preveza сега виждам грешката сефте, иначе в гугъл мапс е тотално сбъркана точката за Парга (за пръв път ми се случва подобно нещо с техните карти - и то да не го оправят с години!)
Но Амудия наистина е на 17 км (не са 30), които се минават много леко, Лихнос е на 2-3 минути с кола - има къде да ходят.

Петя, нали проверихте дали хотела ви предлага гарантиран и безплатен паркинг? В градската част на Парга това е много важно.

# 526
Благодаря Ви за новата информация.Резервация направих за последната седмица на юни на цена 75 евро  на вечер в студио с изглед към морето ,включена закуска и безплатен паркинг.Хотела се казва Акротея.

# 527
  • София

Но Амудия наистина е на 17 км (не са 30), които се минават много леко, Лихнос е на 2-3 минути с кола - има къде да ходят.

Може би се е объркала като написах, че сме стигнали за около 30 минути.  Wink

# 528
  • София
Благодаря Ви за новата информация.Резервация направих за последната седмица на юни на цена 75 евро  на вечер в студио с изглед към морето ,включена закуска и безплатен паркинг.Хотела се казва Акротея.

Много добър избор и има паркоместа. Grinning Аз бях през септември през една къща в апартамент до Акротеа и останах много доволна. Simple Smile В близост е до градския плаж - Крионери, но той е смес от пясък и камъчета. До Валтос се стига най-удобно с водно такси, а до Лихнос и другите плажове си трябва кола. Peace

Параход, значи и при теб излиза кофти сайта на гугъл мапс. Мислех, че нещо аз не правя като хората. Peace

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 15:12 от bibi_2

# 529
  • София
Момичета нуждая се от вашия съвет. Ние сме семейство с едно дете и ще почиваме за първи път в Гърция. Имам две оферти от еднотипен тип къщи, студио на плажа, цените са приблизително еднакви 65-75 евро за вечер. Трябва да избера дали да бъде студиото в Неос Мармарис или или това във Вурвуру. Не сме почивали в Гърция досега.
Дайте съвет?

# 530
  • София
барабенка, ако е възможно, дай малко повече инфо - колко е голямо детето, кои точно са двете къщи във Вурвуру и Н. Мармарас.

А и ти самата какво предпочиташ, повече спокойствие или все пак да има ''живот"  Wink

# 531
  • София
Във Вуруру е Едра, а Неос Мармарис - Каравици. Детето е на 4. Градините ми изглеждат по един и същ начин, както и плажчетат пред къщите. Ние искаме вечер да има къде да хапнем, таверна или пък да се разходим, определено не искаме голяма тълпа. Също така и прилични условия в студиата.

# 532
Във Вуруру е Едра, а Неос Мармарис - Каравици. Детето е на 4. Градините ми изглеждат по един и същ начин, както и плажчетат пред къщите. Ние искаме вечер да има къде да хапнем, таверна или пък да се разходим, определено не искаме голяма тълпа. Също така и прилични условия в студиата.

Щом искате къде да хапнете вечер, Вурвуру не е вашето място. Освен ако не сте готови да се качвате на колата за пътуване до другите селища.

# 533
  • София
Току що получих добра цена от Кастри Студиос.Стаята е на 1ви етаж с гледка към морето.
Цената е много добра, и мен ме загложди, да не ми продават някое мазеподобно помещние.Имате ли опит с тях ?

Марипоса,
не е точно така с плажовете, има хубави и закътани заливчета навсякъде, а тези райони, към които си се насочила, в зависимост от сезона и дните от седмицата могат да са и най-претъпкано-неприятните... Вурвуру категорично не ти трябва, ако не си със сюрия деца, заклевам те. За Магда вече писах - мисля, че няма места за целия сезон (макар че може да изпадне някоя дата).

Joy

Разсмя ме , Параход  Hug
Чак толкова ли е зле? Аз честно казано обичам спокойни места(примерно Варвара в Бг, последната къща в селото Blush, още повече, че наблизо има и по-големи градчета.Но ще ви послушам  Grinning

# 534
Каравици не е в самия Неос Мармарас, а на 2-3 км извън, след Парадисос, така че е все едно кое ще изберете - все ще ходите с кола в цивилизацията. Която къща ви харесва повече - нея вземете.

По принцип, много е близо до Парадисос (я има 500 м, я не), където има живот и 3-4 хубави ресторанта... но по-скоро не може да се иде пеша, има там един нос, който пречи - ако трябва по шосето да се води, не е добра идея.

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 16:35 от Параход

# 535
  • София
Каравици не с точно в самото Мармарас, наблизо е. Плажът там е пясък с малки камъчета.
Едра е добро местенце, плажът отпред е идеален за малки деца.

Труден избор, и двете места са хубави. Неос Мармарас със сигурност е по-оживено, има доста по-голям избор на заведения, магазини, детски занималки. Но е и с повечко хора, особено юли/август.

Вурвуру си е малко като вилна зона, няма кой знае какво извън хубавите градини и плиткия пясъчен плаж..което не е малко, де. Зависи човек какво търси  Peace

Блис, недей така..и във Вурвуру има чудесни таверни   bouquet
Париж например, страхотна кухня имат.

# 536

Блис, недей така..и във Вурвуру има чудесни таверни   bouquet
Париж например, страхотна кухня имат.

Е има. Една-две.   bouquet

# 537
  • София
Току що получих добра цена от Кастри Студиос.Стаята е на 1ви етаж с гледка към морето.
Цената е много добра, и мен ме загложди, да не ми продават някое мазеподобно помещние.Имате ли опит с тях ?

За Кастри в Никити ли питаш не разбрах, защото ако са тези:

http://www.castristudios.com/

те са горе високо във вилната зона на Никити, която се казва Кастри и са далече от градчето. Единия плаж на Кастри е много хубав, но от въпросните студия ще ви е достъпен с кола пак според мен. Има и един плаж под самите студия се пада май, едно много спокойно заливче, но е камъняк.

# 538
Момичета нуждая се от вашия съвет. Ние сме семейство с едно дете и ще почиваме за първи път в Гърция. Имам две оферти от еднотипен тип къщи, студио на плажа, цените са приблизително еднакви 65-75 евро за вечер. Трябва да избера дали да бъде студиото в Неос Мармарис или или това във Вурвуру. Не сме почивали в Гърция досега.
Дайте съвет?

Само на мен ли ми се струват 65-7о евро много за Вурвуру и Неос Мармарас?

# 539
  • София
С две думи Вурвуру е по добрия вариант откъм плажа за детето, но пък там не виждам дървета пред къщатата, ние ще бъдем първата седмица на юли, сигурно ще е топло. Продължавам да съм в лутаница, ще има ли къде да си напазаруваме - тип супермаркет, за някакво инцидентно хапване, ако не е хапване в таверна.   Може би някой който е бил на някое от двете места да ме посъветва. Предлагат ми 10 евро за закуска за тримата - това как е като цена?

Общи условия

Активация на акаунт