На море в Гърция 2014 - I

• 88 110
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Много ви благодаря! Става въпрос за началото на юли. Харесах няколко неща, пратих запитване, дано има свободни места! Огромно благодаря още веднъж! Hug

# 646
  • София...........
Дивна, кой е следващия залив - Фава ли имаш предвид  Thinking

Сега погледнах снимки от Фава, и за първи път се замислих, че там всъщност има къщи?!
Някой ходил ли е в някоя от тях? Определено се заинтересувах..

http://www.halkidiki.com/vourvourou/fava.htm

Таис, не е Фава, а както каза Mur този веднага до Кариди. Ето моя снимка от там

# 647
  • София
дивна, ясно  Peace Не сме ходили на него, само на Кариди.

Мур,   bouquet
Май наистина при Фава са само частни имоти, нищо не намирам. Жалко.

Открих само една вила, но тя се дава цялата под наем, та е по скоро за големи компании от няколко семейства.

http://www.homeaway.com/vacation-rental/p520812#summary

# 648
  • София
Дами в процес съм на резервация на тази къща в Псакудия
http://www.holidays-and-more.de/ham-engl/steinhaus-sokrates-galerie.php
Някой лични впечатления от местоположението и къщите има ли?

Да. През 2012 бяхме за две нощувки тук и останахме много доволни. Grinning - http://www.holidays-and-more.de/engl/hauser/haus-menia/haus-menia-bilder.html
Климатик имаше само на горния етаж при кухнята и дневната. Долу при спалните нямаше, но все пак бяхме през септемри и не ни беше особено необходим. (къщите са каменни и държат по-хладно)
В тази Sokrates специално не съм била, но квартала с каменните къщи се намира в източната част на Псакудия. Наблизо на 200 м има супер, сладкарница, пекарна, които се намират горе на главния път. Морето се вижда от твоята къща, а плажът е наистина на около 300 м.

# 649
Дами в процес съм на резервация на тази къща в Псакудия
http://www.holidays-and-more.de/ham-engl/steinhaus-sokrates-galerie.php
Някой лични впечатления от местоположението и къщите има ли?
Малко са далеко от плажа. Като цяло комплекса е доста сбит т.е. няма въздух между къщите. Едно от хубавите неща е пешеходната  близост до голям супермаркет. Цената ,която са ви дали в каква валута е?

# 650
  • София
 bibi_2 и mama merita  Hug
Ние сме септември там, голямо семейство сме с две коли ще ходим. Цената е в евро и според мен е добра, притеснявах се единствено да не е близо съвсем до главния път, а пък никъде не намерих снимки от селото или комплекса, за да се ориентирам.

# 651
  • София
Така, като гледам, не се намира на главния път, а по-скоро на пътчето към плажа. Понеже ни мързеше да ходим пеша, качвахме се по бански в колата и за по-малко от минутка бяхме на плажа, а там спокойно паркирахме в близост до един бийч бар. Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 13:37 от bibi_2

# 652
  • No Line On The Horizon
Здравейте,
записвам се и аз да следя темата.
До сега 2 поредни години ходим във Вурвуру , Зиносис апартмънтс. Обаче тази година са вдигнали доста цените, защото са правили голям ремонт. Иначе мястото е прекрасно за семейства с деца, които не търсят и изхранване към спането.
Така, че ще прочета темичката и после ще питам:)

Каква цена ви дадоха,ако не е тайна?

Да повдигна въпроса за Zinozis Beach Apartments. Каква цена казаха? Хубав ли е плажът?

# 653
  • София
И тази година сме в Гърция , още не съм избрала къде обаче  newsm78

# 654
Здравейте, момичета, извинявам се, че нахлувам с въпрос, но не вярвам, че другаде мога да получа по-компетентно мнение.
Почивали сме в Гърция в Ханиоти преди години, но сега вече сме плюс един и сме замислили голямо семейно мероприятие с включени бебе, баба и дядо. Търсим си нещо спокойно като начална точка, иначе ще обикаляме по плажовете. Спряхме се на Вурвуру. За нашите дати имаме добри оферти от Maria village, Anna Studios и хотел "Вурвуру". Изненадващо за мен, за сега семейния съвет клони главно към хотела, но пък точно за него не намирам никакви отзиви освен тези в Booking и Tripadviser. Дали някой е отсядал там? И като цяло какво е вашето мнение за тези предложения?
Предварително мнооого благодаря! newsm51

# 655
Вчера исках да напиша, че мислех, че за тези пари, които ще дадем тук прим. около 90 лв. на човек за АИ, в Гърция ще ги дадем за по-качествена услуга.
dechy, и аз загледах оферта за Крузо като изключително подходящ за семейства с деца. Ама май си е доста скъпичък.

Още с прочитането на темата ми стана ясно, че повечето предпочитат почивка със свободно изхранване и тук не е много на почит АИ, обаче след миналогодишната лятна почивка - 3 семейства с породени деца, най-голямото току що навършило 3г. - нашата кака, другите по-малки... все се чудим къде да хапнем, обикаляме, там няма места, търсим, едното мрънка, на другото му се спи, бавят се поръчки, ние се чудим как да ги развличаме докато дойде яденето, та затова решихме тази година с изхранване. Друго си е всичко да е на едно място, да е готова храната, отиваш, слагаш, ядеш, стаята близо и т.н. Голямо удобство за малки деца.  Peace

Bliss, не разбрах какво точно имаш предивд под бройката на децата? Вие имате повече от две деца или компанията? Защото ние миналата година си бяхме половин ясла, както по-горе писах... Едно с едно нямаше еднакъв режим. И при по-големи разстояния и разходки си е предизвикателство.

Ще разгледам предложените оферти от Bled   bouquet
Съблазнявате ме с тези студия и хубави плажове.  Grinning

# 656
Разгледах горепосочените места за почивка във Вурвуру и не знам да се смея ли да плача ли. Погледнете тоалетните как са залепени до стените. Голямо малоумие. Такива ядове брахме с подобни на Тасос и не само ние ами цялата ни компания, която се състоеше от доста елегантни хора.

# 657
  • София
Bright_eyes Мисля, че най-коментираното място в тази тема е точно Вурвуру, но много рядко се коментират хотели. А и те са много малко. Споменаваш Ханиоти, ако очакваш нещо подобно, не си го мисли. Селището няма нито търговска улица, нито център.
Ако искаш погледни и хотел Vergos, от хотелите мисля е най-удобния със собствен плаж....
ЕТО СНИМКИТЕ НИ ОТ НЕГО

mama merita  Ако искаш и ти виж горния хотел. Тук лукс няма, просто си намери друго място, разбирам те напълно.

6tastliva Ако тези не те устройват, ще открием други......  bouquet

# 658
  • София...........
И така... , понеже аз съм организаторът - едното море ще е нам любимото Вурвуру, а другото Лефкада.
Дами, кажете кой период е по-добре на Лефкада (по-малко ветровито и вълнисто)- началото на юли или началото на септември? И ако някой има сайтове за къщи, апартаменти под наем или конкретно добро предложение. Искаме къща на брега на морето с двор и барбекю и да е чисто...  Embarassed

# 659
  • София (Възраждане)
Мои близки бяха в началото на юли там, водата е била студена Cry

Общи условия

Активация на акаунт