MAC & Sephora - 20 тема

• 54 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
http://www.lamartinia.com/2014/02/philips-visapure.html
Мнение за новия почистващ апарат на Филипс. Цената е покъртителна. С Кларисоник ли се сравняват? Whistling
Е какво пък толкова има в това, че да струва 300лв  Shocked

# 496
Мнение за новия почистващ апарат на Филипс. Цената е покъртителна. С Кларисоник ли се сравняват? Whistling

Аз принципно не мога да разбера, как може подобна машинка да струва такива пари  Money
Иначе на мен Филипса ми харесва повече от Кларисоника, като дизайн. По-компактна и удобна ми изглежда.
Ще ми е интересно да прочета някакво сравнение между двете.

# 497
Такава машинка имат и Бейбилис мисля, около св Валентин даже беше намалена. Гледах я в Денси, магазин, не нашата Денси Laughing с 3-4 различни приставки.

# 498
Покрай масираната им рекламна кампания и аз прочетох вече доста блогърски мнения, но в никой не видях да е засегнат един много ключов момент - това нещо как се поддържа чисто? Или имаш една четка, която мокриш и наблъскваш с мъртва кожа и после си я плакнеш с още вода?  Tired 

# 499
  • Belgium

И аз точно това си помислих  Mr. Green

# 500
  • в 1001-та нощ
Момичета, очакват ли се намаления в магазини и сайтове около 8 март?

# 501

И аз точно това си помислих  Mr. Green
Масирана рекламна кампания наистина, дано не си останат само с нея. Малко хора в България ще дадат 300 лв.!!! за почистваща машинка.

# 502
  • Belgium
Е, то е ясно, че таргетират прослойката с доходи над средните, но не съм сигурна, че ще я достигнат чрез масиран семплинг на блогове  Laughing

Цената определено идва в повече.

# 503
  • USA, Steak State
Подобен тип четки ( на машинки) се почистват точно като четката за зъби. С препарата който е останал на самата четка се търкат с пръсти в дълбочина и след това се изплакват с ВРЯЛА вода. Поне това е моят принцип за почистване на четка за зъби и четката ми за лице.

Самите влакна на косъмчетата са антибактериални и не размножават бактерии.  Peace

# 504
  • Бургас
И аз се интересувам .

# 505
  • Berlin
По-скоро не, мисля аз.

# 506
  • Бургас
По- скоро ще е в последния момент от рода на 7 и 8-ми, те за 14-ти пуснаха ( за мен не е празник, а предимно бизнес).
А  за тези "машинки" много ме съмнява че ще си взема такава, признавам си интересни са ми. Но мога и без тях.

# 507
Вчера получих кодове за 25% отстъпка от lookfantastic и hqhair, активни до 27.02.

# 508
  • Отвъд алеята зад шкафа
Разликата е, че четките за зъби, въпреки изваряването и почистването, трябва да се сменят на 3 месеца с нови. Ако са ултразвукови, главите се почистват в специалната ваничка за целта, а ако са обикновени електрически четки за зъби, също се сменят главите на 6 месеца. Така че тази машинка ми е интересно как се чисти за по-дълъг период на употреба, създателите не може да не са го измислили  Laughing Но не бих дала 300 лв. Съмнява ме резултатът и потенциалното добруване на кожата ми след толкова жулене и чистене.

# 509
  • в 1001-та нощ
На този тип уреди им се сменят "главите" - там, където са космите  Peace

Поне на Кларисоника - се сменя, а иначе той не жули, предполагам и това, главата леко вибрира  Peace

Другия път - може да взема моя, ако на някой му е интересно да види на живо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт