MAC & Sephora - 20 тема

• 54 516
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Да , много нежна палитра  Heart Eyes
И хайлайтъра ми допадна също. Тази колекция разбрах , че се води пролетна, но за къде?

# 451
  • София
Азия и САЩ.

# 452
  • Бургас
Мерси Ел  Wink . Бях сигурна че не е за Европа .

# 453
  • София
А, не така, коя колекция пролетна на Шанел е за Азия и САЩ. Да не е тази с глоса Bliss? Много го искам и да не стане така, че няма да дойде в БГ...

# 454
  • София
Jardin de Camélias е за Азия и САЩ. Variation, в която е Bliss, ще бъде заредена съвсем скоро в България.

# 455
  • София
Ох, отдъхнах си!!! Жизнено важен ми е този глос  Mr. Green

# 456
  • София
Jardin de Camйlias е за Азия и САЩ.

Пак ще се опира до дружките в Щатите  #2gunfire

# 457
  • в 1001-та нощ
За какво ти е, Наде, като ползваш основно МАС  Blush  bowuu

# 458
  • София
За какво ти е, Наде, като ползваш основно МАС  Blush  bowuu

Искам да имам една палитра и на Шанел, която да ми допадне, тази ако нямаше черно, щеше да е перфектна  Mr. Green

# 459
  • в 1001-та нощ
Пролетната е без черно и е много хубава  Peace

# 460
Удобно ли ще е на някоя да провери колко струва Pro Longwear фдт на МАК? Послушно си конвертирах цената от американския сайт, но не вярвам да е същата в България. Отделно за цвета ще се доверявам на сляпо.  Embarassed

# 461
Aoi, купувах го преди около месец. Не мога да кажа наизуст дали беше точно 63лв, но нещо от сорта (със сигурност над 60лв). В Америка ще е по-евтин 100%, но пък таксите..
За цвят - имаш ли представа кой цвят си за други продукти на марката?  Peace

# 462
  • в 1001-та нощ
Май цените в англ. сайт са по-близки до нашите, но най-добре да се пита по телефона  Peace

# 463
Май цените в англ. сайт са по-близки до нашите, но най-добре да се пита по телефона  Peace
Taм даже е една идейка по-евтино от при нас. Германският сайт има много близки до нашите цени Peace

Аз да питам кога излизат при нас четворките палитри на CHANEL? Имам спомен, че беше март, но знае ли се горе долу кога?

# 464
Aoi, купувах го преди около месец. Не мога да кажа наизуст дали беше точно 63лв, но нещо от сорта (със сигурност над 60лв). В Америка ще е по-евтин 100%, но пък таксите..
За цвят - имаш ли представа кой цвят си за други продукти на марката?  Peace
Благодаря много на всички, една приятелка има изпит в средата на март и ще помоля да ми го купи.
По това, което съм търсила трябва да съм NC15, защото имам страшно светла кожа. Калърстех Бъф ми е добре като цвят, леко по - различен от подтона ми.

Общи условия

Активация на акаунт