MAC & Sephora - 20 тема

• 54 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз съм с нова спирала от вчера и днес суринта за пръв път я отворих, за да остана изумена от напълно сухата и четка. #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Спиралата е Оптимум Блек Опулаш на МАК.
Отвратена съм!
Изхвърлих кутийката, както постъпвам винаги с тях, иначе им я нося обратно още довечера! Naughty

# 466
Копче, незнам каква е тази спирала, но аз бих я занесла и попитала дали е нормално състояние, дори и без кутийка.

# 467
  • София
Да, ще видя как е и утре и няма да ги оставя без коментар. Naughty
Опитвам се да се успокоя, че не е разработена още, но за 36лв очаквам това чудо да работи сега и веднага....

# 468
  • София
Аз също бих я занесла, дори и без кутийката, още повече че е купена вчера.

Лятото в ЕЛ ми пробутаха абсолютно суха и негодна спирала.За съжаление я отворих седмици след като я бях купила и нямаше как да докажа , че не съм я ползвала аз.От тогава си пазя и бележки и кутийки и отварям продукта веднага след като го купя.

Иначе в МАК изрично питах, чак неудобно ми беше, дали има някаква вероятност спиралата да е отваряна , като поясних , че имам неприятен опит с друга марка.Увериха ме че било абс невъзможно такова нещо...

# 469
  • Бургас
Парила съм се така и вече пазя касови бележки, кутийки всичко .

# 470
Аз вече се научих,че когато купувам нещо за такива пари няма срам,връщам моментално,когато нещо не е наред Naughty

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 15:50 от sweety :)

# 471
  • Бургас
Жаки° относно новите палитри на Шанел в UK ги пускат на 17 март , предполагам и при нас до края на месеца. Скоро ще ходя до магазина откъдето си купувам техни неща и ще ги питам. без това ми казаха , че щели да имат обучение края на този месец относно новите продукти, които остават кои отпадат. Simple Smile

# 472
Копче, питай ги задължително дали е нормално. В крайна сметка те знаят, че си я купила преди ден-два от тях.
Има спирали, които си имат подобни формули и при тази може да се окаже, че е нормално.
Аз преди да си избера ZOOM четох описанието на всичките им спирали: формула, четка, ефект и тн. и така си я избрах.

deadly_vesi мерси Hug

# 473
  • София
Аз от много четене на ревюта ме заболя главата накрая и винаги правя едно и също нещо. Отивам за едно нещо в МАК и си тръгвам с друго ooooh!. Щях Плюш Лаш да вземам. После Опулаш, накрая ...тази. Разчитам да бъда изненадана, явно.
Момичето ми я препоръча в магазина. Мисля, че беше същото, което тогава приятелски ми каза, че нямам нужда от Лайтскапейда, след като бях отишла да го тествам миналата година добре наметеоритена Crazy. Та, склонна съм да и вярвам.  Wink
Но за Зум Лаша ако чета ревютата, то значи никога да не си я взема, защото е с най-ниският рейтинг, а ето, че ти си много доволна от нея. Thinking

# 474
Аз също четох за Zoom много лоши ревюта, а и дори самата аз преди години бях разочарована от нея.
Но явно в момента миглите ми са в добро състоятние и спиралата ми прави хем супер дължина, хем супер обем. Сега съм на втора опаковка и като нищо и трета бих си взела.

Но аз си имам като цяло строги изисквания към спиралите. Не купувам спирали с огромни четки. Искам да са колкото се може по-мънички, приблизително колкото самото ми око. Също така гледам четката да е с по-жилави косми. Ако космите са меки не ми харесва ефекта, който се получава.

# 475
  • София
Аз също четох за Zoom много лоши ревюта, а и дори самата аз преди години бях разочарована от нея.
Но явно в момента миглите ми са в добро състоятние и спиралата ми прави хем супер дължина, хем супер обем. Сега съм на втора опаковка и като нищо и трета бих си взела.

Но аз си имам като цяло строги изисквания към спиралите. Не купувам спирали с огромни четки. Искам да са колкото се може по-мънички, приблизително колкото самото ми око. Също така гледам четката да е с по-жилави косми. Ако космите са меки не ми харесва ефекта, който се получава.
Ами това ще е следващата ми спирала! Hug

Това последното си го сканирам с поглед и запомням! Mr. Green  bouquet

Апропо нейната четка- на Зума ми допадна най-много, но ревютата ме отказаха. И аз мисля, че с четката ще си допаднем, защото и аз харесвам стройните четки, с които прецизно се работи.

# 476
Аз преди да я взема също заглеждах Опулаш. Обаче като ѝ видях четката на живо и се отказах веднага. Прекалено ми е голяма.
А иначе Zoom-a както повечето спирали развива пълният си капацитет след 1-2 седмици ползване (докато се сгъсти малко самият туш).

# 477
  • София
E, значи има надежда и при тази да е така! Thinking
Все пак не подлагам на съмнение факта, че опаковките в МАК са девствени.  Wink
Явно е специфика на туша.
Ще ви ъпдейтвам нататък. Peace

# 478
Винаги разработвам спиралите поне две седмици. Дори любимата ми Волюм на Шанел отначалото си е пълен боклук и ме омазва много. Същото важи и за Голдън Роуз.

# 479
  • Бургас
Подкрепям за спиралите. Разработвам си ги 1-2 седмици, а пък до като свикна и с нова спирала.

Общи условия

Активация на акаунт