MAC & Sephora - 20 тема

• 54 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Мерси, Денси, сега ще потърся. Аз вчера пробвах нощния и ми хареса, ама тестера ми стигна само за веднъж  Tired Днес намазах дневния - нямам впечатления, но аз така или иначе си търся нощен крем.
Ами той не е крем, серум си е. Пипава доста бързо, но и неомазнява иначе много мазната ми кожа. Дневния ми е много рядък, попива веднагически и някак правя асоциация с телесни течности за него, защото леко лепне след поставянето му. Абе не съм му фен, но мои приятелки си го ползват постоянно след излизането му.

# 526
  • София
Търсих, търсих, но не намерих къде си писала  Sad А знам, че съм го чела.

На мен ми беше добре като крем, не слагах нищо над него, но не знам как ще е в дългосрочен план. С тези тестери за половин мазане няма как да разбера  Tired

# 527
  • Бургас
Да, много са малки. Освен да разбереш да ли ти понасят, друго не можеш да разбереш.

# 528
Търсих, търсих, но не намерих къде си писала  Sad А знам, че съм го чела.

На мен ми беше добре като крем, не слагах нищо над него, но не знам как ще е в дългосрочен план. С тези тестери за половин мазане няма как да разбера  Tired

Ще потърся в моите постове, когато имам повече време за сърфиране и ще публикувам ако открия поста. Те излязоха с есенната колекция и ще търся оттогава. Hug  bouquet
Цените обаче са им горе-долу прилични като знаем какви скъпчии са Шанел.

# 529
  • София
Само ако имаш време, не искам да те ангажирам  Blush Благодаря ти   bouquet

# 530
  • Belgium
Lodsi, мерси  Hug

Всеки притежател на ВИП карта взима такъв подарък нали? В СМС пише, че не е обвързано с покупка  Thinking Значи просто представяш картата?

# 531
  • София
Да, на мен дори не ми искаха и картата.

# 532
Да, много са малки. Освен да разбереш да ли ти понасят, друго не можеш да разбереш.

Много точно казано. Аз разбрах, че на мен не ми понасят. Уикенда даже не го и пробвах. Много силно са ароматизирани. Освен че кожата ми реагира на парфюма, с нощния ми беше и твърде задушливо, дори неприятно, че толкова силно мирише.
Но моята кожа е чувствителна, така че не съм критерий Hug

# 533
А тези кремове са супер неподходящи за чувствителни кожи. Peace

# 534
А тези кремове са супер неподходящи за чувствителни кожи. Peace

Питай ме дали не го знаех предварително. Но защо ПЪК да не се намажа и аз ПЪК, че нали е Шанел, ПЪК!
Но иначе са много красиви и трите опаковки заедно. Много изчистени, стилни Heart Eyes
п.с. Чакам ли, чакам още от ФЮ да дадат вест Praynig.

# 535
  • Belgium
На моята чувствителна кожа 3-те стъпки на Шанел бях ок, но нищо особено.

Не бих ги взела в пълен размер, но поне не ми раздразниха кожата  Laughing

# 536

Всеки притежател на ВИП карта взима такъв подарък нали? В СМС пише, че не е обвързано с покупка  Thinking Значи просто представяш картата?

Май да, и аз се чудих като получих смс-а. Ако ходиш сподели какви са очилата и чантата.  Hug Mr. Green

# 537
Нито смс, нито карта са ми искали, тръгнах да я вадя, но момичето каза че няма нужда.  Взех си очилата  Simple Smile избрах си и нощен крем, но нямаше за моят тип кожа, та ще изчакам до другия петък.

# 538
Нито смс, нито карта са ми искали, тръгнах да я вадя, но момичето каза че няма нужда.  Взех си очилата  Simple Smile избрах си и нощен крем, но нямаше за моят тип кожа, та ще изчакам до другия петък.

Какви са очилата и чантата?  Flutter

# 539
Очилата са черни с квадратна форма, изчистени и много лекички. Чантата е тип плажна, полупрозрачна с лачени дръжки. Аз имам една плажна от Сефора и реших да взема очилата.

Общи условия

Активация на акаунт