Скокове и биатлон, в Сочи ще е новият купон!

• 32 143
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
# 588
  • София
То такъв финал не му е за сефте и да губи пак не му е за сефте. Сега да върви да циври на батко си  Joy

Оф, много ми е кеф, много ми е кеееф  newsm68

# 589
# 590
някой гледа ли награждаването

# 591
  • София
Аз не, че имам доста работа, но ще потърся по-късно.

# 592
Хихихи, феновете на Фуркад започнаха да си изпускат нервите Mr. Green

# 593
  • София
Щото сигурно искаха и той да е феноменален като Дашенката  Twisted Evil

Ох, ето за тази снимка си заслужавашеееееееее, хахахахаха. Физиономийката му е един път, скакауец нещастен

# 594
Златен и сребърен медал в Северната комбинация за Норвегия!
 Явно живна целия норвежки олимпийски отбор покрай падналия сняг.

# 595
  • bad@ss
Ох, много съм щастлива. Цял следобед усмихната до ушите, разсеяна  Blush
Това днес бе любимият ми финал на ОИ. изтръпнах, когато маймунът подаде напред ската, а Емил почти спря и вдигна ръце, изтръпнах. Дори в първият момент Fourcade беше изписано най-отгоре и си викам "Край"  Blush Беше толкова вълнуващо. Ето, това е магията на спорта  Heart Eyes
Още няколко снимки тук Simple Smile

# 596
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много вълнуващ финал беше, наистина. Това и аз като лаик-зрител нямаше как да не усетя. И колкото и да го мразите Фуркад, не е хубаво днес точно да го ругаете- бори се впечатляващо и това, че добута състезанието до фотофиниш, говори за изключителна класа и дух.

# 597
  • bad@ss
Джой, не отричам Simple Smile
Честна съм, чаках всеки момент да изскочи в челото, въпреки грешката. Да, биатлонът е комплексен спорт, но винаги можеш да компенсираш едното с друго. Когато си имаш любим спортист, искаш да знаеш и що за човек е извън спорта, какъв му е характерът. На мен Мартен не ми е готин човек и това е. Чак пък да го мразя Simple Smile Просто като сложа 1 и после махна 1, се получава 0 Simple Smile

# 598
  • bad@ss
Виждам, че Феликс е в стартовия лист и много се радвам, че се чувства добре Simple Smile

Браво, Тедииииии  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 09:13 от звяр, но с чар

# 599
  • София
Добро утро на всички.

Очаквам смесената щафета с голяма надежда. Викингите стартират в състав - Тора, Тирил Екоф, Бьорндален и Свендсен. Звучи успокояващо и солидно.

Общи условия

Активация на акаунт