Скокове и биатлон, в Сочи ще е новият купон!

• 32 151
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Redemi, ако стиснеш палци довечера за правилния австриец, може и да ти простя Joy.
Охх, не ме свърта, искам да се почва Crazy

# 166
  • Пловдив
Аз днес си викам за Тора (може и Синьове или Ан-Кристин). След това не бих се подразнила от победа на Хенкел или Кайса. Дотук съм с предпочитанията. Най малко искам Дашенька на подиума.

Довечера си викам за Морги, Якобсен и Шлири.

# 167
Джойче, кой е тоз правилният - Морги или Дитхарт? tooth Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168
  • София
Redemi, ако стиснеш палци довечера за правилния австриец, може и да ти простя Joy.
Охх, не ме свърта, искам да се почва Crazy

Ако ТИ не викаш сега за правилната норвежка, напрау съм му направила една магия на правилния австриец, да знаеш  Mr. Green

# 169
ГабитУ нещо май се надцени Mr. Green

# 170
  • София
Много ми е кеф за ГабитУ.

Обаче забелязвате ли как шампионското злато може да отиде в Ели Захенбахер, ммм? Щот дотук не виждам кой може да я убие с бягане, при положение, че дотук всички фаворитки направиха грешки. А Захенбахер се отърва само с една и вече е с убийствена преднина по трасето.

# 171
За жалост я мина французойка Sick
Пфф Кузмина Sick
Тора втора засега

# 172
  • София
Кузмина извади зайчето от шапката.
Това е положението.
Рускиня под прикритие ще спечели, няма какво да стане.

Опсс, връщам си думите засега.
Кайсето не направи грешка. Да видим. Предпочитам финландка пред рускиня под прикритие. Слава богу, Дашенката не успя.

# 173
Аууу много гаден ден ooooh!
Дашенка как прецака Тора...

# 174
  • София
И двете ще са прецакани накрая явно.

Като погледне човек стартовият списък има още доста кифли до края, които могат да оцапотят нещата.

Ето и едната Гаспарин и тя се набута в шамарите.

# 175
Не знам за вас ама мене Шкодрева ме дразни с това "чехски"
Мисля ,че се казва чешки

# 176
  • София
Мисля ,че се казва чешки

Аз съм принудена да слушам още по-ужасен коментар по БНТ, не се оплаквай  Mr. Green

Ето, права бях. И Гаспарин и Новаковска се движат пред Дашенката и Тора. Мдааааа, а има още дето може да се намъкнат в тройката. Мда, мда. Днес спринтът ще е много интересен по отношение на крайното класиране.

Ето, Кайсето отече.

Дум, Дашенката се пльосна извън тройката.

Айде, Вероника Виткова ще отсрами чехите. Трета след втората стрелба. Ауууууууу и Вилюхина второ след втора стрелба. Мале, мале....голямо мазало.

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 17:13 от nana77

# 177
Мисля ,че се казва чешки

Аз съм принудена да слушам още по-ужасен коментар по БНТ, не се оплаквай  Mr. Green

Ето, права бях. И Гаспарин и Новаковска се движат пред Дашенката и Тора. Мдааааа, а има още дето може да се намъкнат в тройката. Мда, мда. Днес спринтът ще е много интересен по отношение на крайното класиране.

Ето, Кайсето отече.

Дум, Дашенката се пльосна извън тройката.

Частична утеха Twisted Evil

# 178
  • София
Положението е мамата си трака в момента. Всички фаворитки - аут.
Да видим. Вече много интересно ми стана.  Mr. Green

Ахахахаха, Карин Оберхофер - втора  Joy Якооооо. Полякинята току що падна от третото място.

# 179
Хахах, Оберхофер дали е сънувала?

Общи условия

Активация на акаунт