Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 10

• 63 559
  • 752
  •   1
Отговори
# 510

Тук е с Башак Joy Joy

Момичета,я,ме светнете коя е Чапа т.е това е приятелката на Бурак ли,да не би да е тази главната героиня от Малки тайни newsm78 newsm78 не съм го следила пък това......

Не, Чапа й е приятелка

https://www.google.bg/search?q=ceylancapa&client=firefox-a&a … =1280&bih=639

Забелязахте ли, че и предишната прилича на Джейлян...Лицето и е подобно...

# 511
Терзиева, имаш предвид, че са еднакво грозни или еднакво красиви? newsm78

# 512

За Фахрие няма да коментирам, че тогава ме водят пристрастна Joy Joy Joy Joy

или направо на крачка от втория стадий   Wink

след като спряха с неправилния грим и Фахрие, и Фериде изглеждат страхотно!

вече започвам да си мисля, че наистина четат форумите, руските поне....

# 513

Какъв избор на обувки Sick

Не и двете не ми харесват, но лицата им ми се струват овални и подобни....

# 514
  • Враца
Момичета,я,ме светнете коя е Чапа т.е това е приятелката на Бурак ли,да не би да е тази главната героиня от Малки тайни newsm78 newsm78 не съм го следила пък това......

Евелин, ето малко инфо за Чапа - малко, ама достатъчно  Laughing Laughing
(не се плашете - много е старо  Joy Joy Joy

Цитат
Озчивит и Чапа узаконят свои отношения

Конечно же, всякий раз когда мы слышим новости о том, что очередная звездная пара решилась официально пожениться, мы надеемся, что это будут Бурак Озчивит и Джейлан Чапа. И молитвы поклонников услышаны — пара наконец-то объявила о своей помолвке.

Джейлан Чапа является дочерью известных людей, поэтому девушка часто появляется в кругах знаменитостей и уже сама обрела клуб поклонников. Бурак Озчивит, в свою очередь прославился за счет роли Малкочоглу в сериале «Великолепный век» и к началу 3 сезона уже успел стать настоящим ######-символом Турции.

Уже почти год звездная пара находится в романтических отношениях, и многие СМИ публиковали статьи об их опьяняющей любви друг к другу. Кстати, не смотря на такую жгучую страсть молодые люди продолжают трезво мыслить, поэтому вряд ли их брак можно считать лишь любовной горячкой.

Иззет Чапа — дядя девушки и, по совместительству известный бизнесмен и журналист, в одной из своих программ на телеканале «Скай TV» обсудил тему замужества своей племянницы с самой известной дивой Турции Бюлент Эрсой. Гостья от души порадовалась за молодых людей и дала свое благословение на брак: «Мне очень симпатизирует эта пара, они великолепно подходят друг другу и хорошо смотрятся вместе.»

Ето тази  е предната му приятелка:

Лили, не видях, че си сложила видео с нея  Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 21:58 от mama_an_ji

# 515
НагНаг, Башак артистка ли е?

Намерих едно заглавие

Burak Özçivit Survivor Başak'la aşk yaşıyor
http://www.sacitaslan.com/burak-ozcivit-survivor-basakla-ask-yasiyor-haberi-45531

yes yes yes

# 516

Намерих едно заглавие

http://www.sacitaslan.com/burak-ozcivit-survivor-basakla-ask-yasiyor-haberi-45531

yes yes yes

Не е актриса,доколкото знам,май е участничка в Съвайвър-Турция,
пък и така пише по-горе.

# 517

Намерих едно заглавие

yes yes yes

пък и така пише по-горе.

Той какви ги избира- едната сървайвърка, другата лети, нещо земно и нормално му трябва вече bowuu bowuu Joy Joy Joy

Пак ще ни се отвори работа да му търсим мома Joy Joy Joy

# 518

Намерих едно заглавие

yes yes yes

пък и така пише по-горе.

Той какви ги избира- едната сървайвърка, другата лети, нещо земно и нормално му трябва вече bowuu bowuu Joy Joy Joy

Пак ще ни се отвори работа да му търсим мома Joy Joy Joy

Защо да я търсим,тя е на една ръка разстояние... Wink

# 519
Здравейте мили хора,  за пръв път ще пиша, но последните дни ви чета с голямо удоволствие. Wink
Разбрах за ,,Чучулигата" съвсем случайно, докато се ровех из интернет пространството... Изгледах всички серии до тук за 3 дни, тъй като съм настинала и освен да гледам хубави филми, и сериали, друго не ми остава  Grinning Няма да лъжа впечетлена съм от ,,Чучулигата" , от актьорската игра, от декорите до обстановката като цяло. С нетърпение ще чакам и бъдешите епизоди  wavey wavey wavey
Върти ми се в главата една теория за червилото по яката на Кямран. Все си мисля, че не е от Нериман, а от Катина-певицата /не в този смисъл  Embarassed /. И в нейния грим присъства силното червено червило като на Нериман ... Не мислите ли, че е възможно след Нериман Кямран да е отишъл в кръчмата и там съвсем приятелски да си е поговорил с Катина, пък кой знае може и някой съвет да е получил я за Фериде, я за жените и живота като цяло  Simple Smile ... Иии след това, естествено пак съвсем приятелски, да са се прегърнали и тя да е оставила тази следа ...  Thinking

# 520

Примерно Joy Joy Joy

# 521
  • Враца
Емма, добре дошла!  Hug

С това червило вече станахме луди  #Crazy
Дали изобщо ще се доразбере нещо? - Може би съвсем скоро всичко ще видим и разберем - и за червилото, и за Селим и заговора и т.н. (надявам се Laughing Laughing)

Ето тук има разни неща за Бурак - интервюта, преведени на руски статии, снимки (също и статии за двамата с Чаплата)

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic19177s0.html

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 22:17 от mama_an_ji

# 522
Емма wavey

Върти ми се в главата една теория за червилото по яката на Кямран. Все си мисля, че не е от Нериман, а от Катина-певицата /не в този смисъл  Embarassed /. И в нейния грим присъства силното червено червило като на Нериман ... Не мислите ли, че е възможно след Нериман Кямран да е отишъл в кръчмата и там съвсем приятелски да си е поговорил с Катина, пък кой знае може и някой съвет да е получил я за Фериде, я за жените и живота като цяло  Simple Smile ... Иии след това, естествено пак съвсем приятелски, да са се прегърнали и тя да е оставила тази следа ...  Thinking
 [/b]
Аз също си мисля, че след Нериман, Кямран е отишъл в кръчмата при Катина, но приех за истина спомена на Кямран, т.е. червилото е от Нериман. Приличаше ми на целувка по ризата вместо по врата - Кямран е направил опит да се дръпне. Освен ако не съм видяла точно как изглежда петното.

# 523
  • София
Ей,язък за момчето,хубав пък няма много вкус.........а дано Чучулето му отвори очите.........а Фахрие Евджен тя има ли покрай нея някой? newsm78Момичета,извинявайте,че само задавам въпроси ама назад в темите трябва доста да синтезирам анализирам,за да разбера точно какво става,пък пусто любопитство Embarassed

# 524
Ема Hug  Още чучулиги Hug Добре дошли!

Общи условия

Активация на акаунт