Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 10

• 63 514
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,ччучулиги Hug!

Мами Hug,мерси за кафето Grinning!
Интересна тема сте подхванали Laughing.
Аз да си призная не харесвам мн.г-жица Чапа,но щом на Бурак си му харесва да се вземат Laughing.

Приятен ден с Кямран и Фериде Two Hearts!

Абе то и ние така...ама си фантазираме в темата....

# 586
 как нали на 12-ти беше, подаръка дето Дав ще дава бил снимки от сватбата на Бу с Чапито...      
Здравейте чучулиги,ако може и аз да се присъединя към вас  Wink
Все ви чета но все нямам време да пиша,като прочетох по горния цитат ами то тяхната сватба на моя рожден ден ,нали съм фенка на Бали бея /Кямран поне ще запомня кога е била сватбата му хихихихи Grinning
И аз следя сериала с интерес преди години съм чела и книгата ,но определено филма ми харесва повече.
приятен ден от мен!
БЛАГОДАРЯ МА МОМОМИЧЕТАТА КОИТО ПРЕВЕЖДАТ,СТРАХОТНИ СТЕ!

# 587
Привет Криси!  bouquet Това са слухове, ама той за да покаже, че няма нищо между него и Фахрие, като нищо ще вземе да се ожени....млад и зелен Joy Joy Joy

# 588
# 589
  • Враца
Криста, добре си дошла!   Hug Hug

Тук Чаплето поне е с по-нормални обувки  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 12:17 от mama_an_ji

# 590
Добър ден  bouquet Аз лично днес съм точно в това положение:                                                           

# 591
Дано не се женят поне докато върви сериала. newsm12
Една сватба по време на сериала не мисля, че е неуместно действие и има голяма вероятност да повлияе на зрителската аудитория.Пък и да не говорим за негативното отношение към Чапа. За пръв път го виждам това момиче тук, на снимките в темата, ми не е чак толкова грозна, ама има едно такова противно излъчване.Та мисълта ми беше, че една от причините да сме запалени по сериала е именно истинската игра между Фахрие и Бурак и случващато се между тях.Неможе да се отрече, че има химия, привличане и симпатии.И факта, че и извън снимачната площадка се случва нещо е доста интригуващ и според мен положителен и за сериала като цяло.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Представете си след евентуалната сватба на Бурак и Чапа, какви ще са оношенията между него и Фахрие, а това, че между тях има повече от колегиални актьорски отношеня няма да вълнува толкова  #Crazy
Но все пак животът си е техен - да постъпват както си искат  Simple Smile

# 592
  • София
Момичетааа, като торпеда сте! Оставих ви на главоблъсканицата с 93/3,6 , а къде ви намирам! Shocked

Според мен, на Бурак просто не му се захваща сега с ново гадже. А и предвид сегашната му известност, той изобщо не знае на коя дИвойка би могъл да даде сърцето си на този етап. Кара си го яваш, яваш, извежда Чапа да я снимат и си гледа кариерата, това е. Някак си не усещам онази взаимност в погледите, които имат истински влюбените двойки и каквито се усещат във филма.
Самият факт, че Паечка не го изпуска от поглед и ревнува болезнено означава, че изпитва несигурност в тази връзка.

# 593
Ми вижте Бергюзар и Халит Ергенч.Тези даже са се мразели в сериала, тя даже се оплаквала от него на мъжа си...Обаче, имаше интервю в което тя споменава, че тази химия се забелязвала на екрана...и след време са се влюбили... Така, че може нашите гълъбчета да си мислят, че играят ама да не е точно така hahaha Joy Joy Joy

това май е най-точното обяснение на положението им newsm10
Г-жа Terzieva ......на сащото мнение съм с вас,да почакаме 12.02 ама едва ли ще има брак....Чапа не би изтървала поне мъничко да се похвали.....изобщо отникаде потвърдени новини....За Б. и Ф.като че серия две назад нещо бе попроменило играта им,но в последния епизод просто емоциите са изписани на лицата им(особено Б.)......мисля само за себе си.....каза К.а дали филма не му дава да направи равносметка и за личния си живот....всички делеми от него като че са прехварлени в филма,като че играят собствения си живот.....Чапа затова много бърза.....усеща нещата newsm53

# 594
Три сладки чучулиги. Heart Eyes

П.П: Видях, че вече е пускана, но нищо. Wink Peace

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 14:10 от ·٠•Snejka•٠·

# 595
Освобождават им пътя Hug

Joy Joy Joy Joy

Gecce.com ‏@geccecom 51m

"Çalıkuşu" bitecek mi? http://gecce.com/foto-galeri/unluler/calikusu-bitecek-mi … @timsCalikusu @ozcivit_burak @EvcenF pic.twitter.com/vmR2ifaenN

Нова

Трябва Чапа да е  Naughty

Изглежда щастлива. Че ми се струва, че е и бременна- позата й е странна Wink

Може да е само малко бременна bowuu bowuu Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 14:15 от lilitoKoleva

# 596

Ми вижте Бергюзар и Халит Ергенч.Тези даже са се мразели в сериала, тя даже се оплаквала от него на мъжа си...Обаче, имаше интервю в което тя споменава, че тази химия се забелязвала на екрана...и след време са се влюбили...ама да не е точно така hahaha Joy Joy Joy

Халит Ергенч е имал съпруга Гизем . Бергюзар Корел не е била омъжена. Двамата са били и преди 1001 нощи много добри семейни приятели. Доста неща не се верни.

# 597
Лили, на мен тази снимка ми се струва позната Rolling Eyes Сигурно ли е, че е нова newsm78 Ако е вярно живо и здраво да е Simple Smile
Аз тъкмо пък прочетох,че Бу и Фахрие ще участват в ''Беяз шоу'' на 14.02. Много ще е готино !

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 15:08 от little_miss_trouble

# 598
  • Враца
Нова
Трябва Чапа да е  Naughty

Изглежда щастлива. Че ми се струва, че е и бременна- позата й е странна Wink
Може да е само малко бременна bowuu bowuu Joy Joy Joy Joy

С тази лека рокличка не ми изглежда да е снимана сега  Thinking Thinking Laughing Laughing Laughing
На 12-18.02 ще се чуе има ли нещо или не  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 599
Здравейте Hug

Аз доколкото разбирам с това одеало  Фериде  е в процес на  дубъл сцена..... newsm78
А, Бурак /Кямран съвсем се е отнесъл. Laughing
Страшно харесвам този жест при влюбените мъже -с опъкото на пръстите на ръката да помилват нежно бузата на любимото момиче. Тази сцена ми е по-достатъчна и от целувка по мустака Laughing

Общи условия

Активация на акаунт