Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 10

• 63 512
  • 752
  •   1
Отговори
# 600

И пак въже .....Стига вече  Naughty И в спалнята  Shocked Shocked Shocked

# 601
Хей, Лили!
Отде ги изравяш тези снимки?

Таман реших, че Паечка е заела много мъдра поза тоя път (че и обувките - таман) и ... в огледалото съзирам изопнатия й крив крак...
Себи, тази снимка с въжето от бъдеща серия ли е? Стори ми се, че в миналата сериа в ретроспекциите видях това въже. newsm78
Ако е от бъдещите, на Фериде май ще й трябва време, за да излезе от уплахата и няма скоро да хукне към Анадола...

# 602
Краткое описание 19 серии

Фериде потерявшая надежду на спасение от Селима пытается покончить жизнь самоубийством но кямран спасает ее. Селим сбегает но планирует новую ловушку.
Неджмийе беременна.Она просит помощи у Мюжгян чтобы избавится от ребенка.Кямран вместе с Юсуфом начнут поиски Селима.Сейфеттин переживает за сына.В доме все огорчены.Кямран неожиданно принимает решение поженится с Фериде.Бесиме не довольна.Новость о свадьбе доходит и до Нериман.В этот вечер в особняк явятся незванные гости.
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 603

Ми вижте Бергюзар и Халит Ергенч.Тези даже са се мразели в сериала, тя даже се оплаквала от него на мъжа си...Обаче, имаше интервю в което тя споменава, че тази химия се забелязвала на екрана...и след време са се влюбили...ама да не е точно така hahaha Joy Joy Joy

Халит Ергенч е имал съпруга Гизем . Бергюзар Корел не е била омъжена. Двамата са били и преди 1001 нощи много добри семейни приятели. Доста неща не се верни.

Eто от къде съм взела инфото...
http://www.marica.bg/%E2%80%9E1001-%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%B8-%D0% … %BB-news4041.html

цитат
 Онур и Шехерезада са любовници не само на екрана, но и в живота, пишат турските сайтове за светски новини. Актьорите Халит Ергенч и Бергюзар Корел се свалили на снимачната площадка на „1001 нощи". Докато работели по първия сезон на сериала, двамата не били в блестящи отношения и често си вдигали скандали. Впоследствие обаче си станали симпатични един на друг и започнали да излизат на срещи. Заради Халит Бергюзар зарязала предишното си гадже - мастит турски бизнесмен.

# 604
Ааа, ееее... Нериман ще довърши пъкленото си дело.  Wink
Хмм, интересно защо Бесиме и другите са недоволни от решението за бърза сватба на Кямран. Толкова напираха ...

# 605
# 606
# 607
Ааа, ееее... Нериман ще довърши пъкленото си дело.  Wink
Хмм, интересно защо Бесиме и другите са недоволни от решението за бърза сватба на Кямран. Толкова напираха ...

To явно Бесимето вечно ще мрънка за нещо. Да вземат да я удрят по-често по глаавата,че като мълчи повече ми харесва....Дано поне Жокера/ Нериман/  се появи в края с лошотията си. Да им се полюбууваме поне 1 час,че после пак драми.....И целувка няма да има предчувствам. В последния епизод ,евентуално......

Много са красиви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
  • Враца
Краткое описание 19 серии

Фериде потерявшая надежду на спасение от Селима пытается покончить жизнь самоубийством но кямран спасает ее. Селим сбегает но планирует новую ловушку.
Неджмийе беременна.Она просит помощи у Мюжгян чтобы избавится от ребенка.Кямран вместе с Юсуфом начнут поиски Селима.Сейфеттин переживает за сына.В доме все огорчены.Кямран неожиданно принимает решение поженится с Фериде.Бесиме не довольна.Новость о свадьбе доходит и до Нериман.В этот вечер в особняк явятся незванные гости.
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Дааа, явно ще продължаваме с екшъна  ooooh!  Много неприятно - никаква глътка въздух за Фериде  #Cussing out #Cussing out
А Пиранята нали беше в затвора - толкова бързо ли ги пускат там. Най добре беше с Левент и във Великолепният век - да бъде част от харема  Laughing Laughing Laughing Laughing

Да им се полюбууваме поне 1 час,че после пак драми.....И целувка няма да има предчувствам. В последния епизод ,евентуално......

Още ли си мечтаете за целувка? Такава няма да видим в близко бъдеще  Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 17:06 от mama_an_ji

# 609
Кате мисля че сцената с въжето и леглото - гъркините са постнали като последни и вероятно от следващия епизод.

Логично е след като я измъкне от гьола да си я прибере в къщи.

А Бесиме се напати вече покрай Неджмие - уж беше девствена , а сега бремена/тя като Дева Мария/ и сега сигурно се страхува Селим да не я е омърсил.

Открих Бу сам  Hugнай- после !

Не ми изглежда обаче много щастлив newsm78

# 610
  • Враца
Кате мисля че сцената с въжето и леглото - гъркините са постнали като последни и вероятно от следващия епизод.

Тази сцена е от 18-ти епизод - от спомените им, когато Кямран влезе при Фериде  в стаята, когато беше болна и и затвори прозореца. Тогава каза нещо от рода, че и носи въже да върже птичките, защото тя го беше оставила отворен за да не се блъскат птиците в него.   Laughing Laughing

Тези снимки да не са пак от виденията на Фериде и Кямран - в предната серия отиде при родителите си, а сега се връща от тях ( от "отвъдното" ) Така, както Фериде се е загледала  нанякъде в полето на това ми пролича  Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 17:30 от mama_an_ji

# 611
Ами и таз добра,sebi! Не стига,че тя пусна психопата ми сега й ще се вайка чиста ли е #Crazy Мен ако питаш си е за един хубав бой. Горкият Сейффетин, въпрос на време е да иде при Катина.Бесиме вечно върти нещо зад гърба му и после той й оправя бакийте #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз много се чудя обича ли Ф или само го играе такава

# 612
Благодаря за снимките и озета на руски!   bouquet   bouquet   bouquet
Екшън и любов ще има, пак ще има лоши/ съседите ги тачат/, тъй че не очаквам лесно да се отървем от тях. Допада ми как поднасят любовта във филмите, но екшъните продължават да .... разсмиват.  Embarassed  Embarassed Embarassed За мен така е по добре - вместо да се ядосвам на лошотията и агресията, аз се забавлявам с нескопосаните им сцени. Като гледах откъса от 18 епизод където Селим парфюмираше Фериде, се питах защо пък не и изтрие кръвта от лицето?  newsm78 Може би искат да засилят трагичната ситуация, ама на мен не ми е логично. Rolling Eyes

А това е оригинала на озета. НАГ  Hug

Feride kurtuluyor

Selim’den kurtulamayacağını anlayan Feride, hayatına son vermek üzereyken Kamran tarafından kurtarılır. Bu zor anların sonunda Selim kaçar. Kaçarken de yeni bir tuzak planlar.

Necmiye gebedir. Bu durumdan kurtulmak için Müjgan’dan yardım ister. Kamran, yanına Yusuf’u alarak Selim’i aramaya başlar. Seyfettin Bey, oğlu için oldukça kaygılıdır.

Kötü günler konaktaki herkesi yıpratmıştır. Kamran, hiç beklemeden Feride ile nişanlanmak ister. Besime Hanım, türlü kuşkularla gönülsüz davranır. Nişanın olacağı Neriman’ın da kulağına gider. Bir akşam, konağın kapısı, davetsiz misafirler tarafından ısrarla çalınır.

# 613
Лили, на мен тази снимка ми се струва позната Rolling Eyes Сигурно ли е, че е нова newsm78 Ако е вярно живо и здраво да е Simple Smile
Аз тъкмо пък прочетох,че Бу и Фахрие ще участват в ''Беяз шоу'' на 14.02. Много ще е готино !

newsm78 Може и да е стара, но днес я видях публикувана при рускините.
За Беяз шоу аз разбрах, че се надяват да е това изненадата на 14.02.-  Peace Дано да е вярно!

# 614
Лите, да бе ....
Бесимето ,хем знаеше ,че Селим преследва Фериде , когато тропаше по вратата , я молеше да не отваря , а тя се взе много на сериозно   ,че сама ще се справи ситуацията и ето ти резултата.

Само дума да обели срещу Фериде - Сейфетин да изчезва при Катина и хич няма да го упрекна.

А , тук Кямран май се е примирил ,че  Неджмие  си е в къщи.

Уси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт