Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 10

• 63 438
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
С това си поведение Чапа не зачита неговото мнение
и правейки се на солидарна
с всички актьори,които искат времетраенето на епизодите
в сериалите да се съкратят на 45 мин.,уж помага на Бурак..
Обаче малката й главичка не разбира,че така чука по
неговото самочуствие на мъж.
Очевидно е,че не оценява това,което има,
още повече,че не от нея зависи връзката й с Бурак.
Той трябва да удари с юмрук по масата,за да разбере тя,
че това не е нейна работа и който не му изнася-на палатка.
И веднъж завинаги да реши,кое за него наистина е по-важно-
работата,или така наречената "връзка" с Джейлян! ooooh!
Мога да ти кажа, че според зодията Бу е работохолик...и съм сигурна, че това което е казала го е ядосало...Аз съм Козирог и ако някой се опита да ми казва какво да правя свързано с работата ми....полудявам #2gunfire

# 721

Мисля си и друго  Thinking Thinking Thinking , ако наистина са поканени в шоуто на Beyaz ,  на 14 ще бъде нещо уникално.

Фахрие не отказва такива участия .Ще зависи  изцяло от Бурак и дали ще получи благословията на Чапа.

Толкова по-зле за него! Жалко е един млад и перспективен актьор да има такава жена до себе си и за в бъдеще ще му пречи,дано се усети bowuu Това е спецалния ми поздрав за Чапа:

Тука сигурно са с предпазни пояси Joy Joy

# 722
  • Враца
Нагнаг, благодаря за преводите  Hug Hug

Целувката в отвъдното не е ли отражение на дишането уста в уста - така символично ѝ вдъхва живот.

Все още им се получава на сценаристите начина, по който разкриват любовта им през годините. Хареса ми края на стихотворението на К - "Страхувам се да не закъснея", и как следи за признаци на влюбване у Ф - "Имаш ли проблеми със сърдечния ритъм?"[/color]

Laughing Laughing
Диди, това за отражението не се бях сетила  Laughing Laughing Laughing  Ама по-добре да си видим и дишането уста в уста заедно с целувката. Joy Joy Joy

И само не ми е ясно все още - тук, а и последните епизоди ни показаха с тези ретроспекции, че Кямран много отдавна я следи отблизо за нейните чувства и има големи подозрения, че Фериде не е  безразлична към него. Тогава не мога да разбера отношението му към Нериман в началото на сериала - та той я молеше да разкрият връзката си и да се оженят - не изглеждаше като само сексуално влечение  Thinking Thinking, а вече е имал надеждите за Фериде - особено от спомените в този епизод е видно. Можеше да се постарае повече с Фериде.
 Ами ако Нериманката се беше съгласила да афишират и узаконят връзката си тогава  какво се случваше с неговата любов към Фериде, която е "откакто света се е зародил". Малко ми идва нещо неизпипано тук.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 16:25 от mama_an_ji

# 723
  • Враца
  Мисля си и друго  Thinking Thinking Thinking , ако наистина са поканени в шоуто на Beyaz ,  на 14 ще бъде нещо уникално.
Фахрие не отказва такива участия .Ще зависи  изцяло от Бурак и дали ще получи благословията на Чапа.

Себи, то остана да пита и Чапа за това участие  hahaha hahaha hahaha hahaha
А ако е вярнo за участието на 14.02, Чаплето ще бъде ей така сигурно  smile3511 smile3511

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 16:25 от mama_an_ji

# 724
   Здравейте на всички дами от тази тема, благодаря ви за коментарите,благодаря за преводите.За пръв път гледам сериал по време на снимките и в такава компания.Невероятни сте,истинско удоволствие.Няма да крия,че зависимостта ми от сериала е от втора степен.Но не вярвам на предчувствието си,че между Фахрие и Бурак има нещо,защото така си мислех и за Туба и Джансел,а то съвсем друго стана,а пък за Халит Ергенч и Бергюзар Корел и през ум не ми мина.Бурак и Джейлян ми напомнят за моят братовчед и неговата бивша.Той е Козирог,хубав,снажен,заглеждат го жените ,а той е нормален мъж и също има очи. Момичето беше много ревниво и искаше да се женят много,но той не издържа на ревността и.Раздели се е нея ,макар да имаше все още чувства.Малко съм хаотична в писането,но имам едно синче нетърпеливо.Няма да досаждам повече.Пак ще си ви чета с удоволствие   bouquet  bouquet  bouquet

# 725
  Според мен Чапа е глезено и задоволено от всичко момиче ,а сега и е криво , че  и се налага тя да се съобразява с работата на Бу , а не той да и върви по гайдата.
Какво, Бурак когато е между почитателки да си гледа върховете на обувките си ли Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Съвсем нормална и закачлива реакция - да намигне .Голяма работа.Пфуууу ,че семпло същество.
Тя е решила да е приятелка на красив и известен мъж,ще си трае или аут newsm28 newsm28

Много точно казано. Явно още от малка е свикнала да има всичко, което си поиска и сега,и е криво като не и се върви по "гайдата", както се казва. Проявява пълен ЕГОИЗЪМ с това си поведение и с тези изказвания. Личи си че не мисли за връзката си, за двамата или пък само за Бу - върти си нещата само на нея да и е изгодно. Даже вече ми е чудно дали наистина е толко влюбена или просто чувството за контрол и притежание надделява в нея.  Thinking Thinking

Имам чувството, че се изяввява като турската Парис Хилтон. Хиляда амплоа-та и накрая нищо, ама да се пише да се говори за нея.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 15:36 от __emma__

# 726

Фахрие по принцип не отказва интервюта.

Това е от "Ти си моя дом"

Има и едно много сладко  по време на сериала "Лъжовна пролет"
Когато го открия ще го постна.

# 727
По мое наблюдение Фахрие си държи на кариерата. Едва ли й е било лесно да снима '' Моят дом си ти'' с бившия си,но не е отказала. Колкото и грубо да звучи, ако искат да са успешни в кариерата,тя трябва да е на първо място, обратно на твърденията на Чапа. За това се притеснявам малко за Бу...

# 728

А ,тук една наистина невероятна Фахрие......... освободена , красива .

Може да погледате само малко ,но е  интересно.

Да не пропусна да отбележа ,че съм абсолютна фенка на Джансел -партньор с Фахрие в този неуспешен сериала заради рейтинга- Wink Wink Wink

# 729
Благодаря, sebi Hug  Един ден, преди няколко месеца бях настинала и попаднах на '' Лъжовна пролет'' . За един ден го изгледах. Според мен е можело да се получ хубав сериал,но те съседите са със странен вкус. Определено този, който играеше мъжът на Ф беше слабо звено.Не бях виждала такова дърво hahaha Но пък в последния епизод Ф с пистолет в ръка,това си беше гледка! За това се надявах,че може да претрепе и сама Селим Joy

# 730
.... Тогава не мога да разбера отношението му към Нериман в началото на сериала - та той я молеше да разкрият връзката си и да се оженят - не изглеждаше като само сексуално влечение  Thinking Thinking, а вече е имал надеждите за Фериде - особено от спомените в този епизод е видно. Можеше да се постарае повече с Фериде.
 Ами ако Нериманката се беше съгласила да афишират и узаконят връзката си тогава  какво се случваше с неговата любов към Фериде, която е "откакто света се е зародил". Вмес Малко ми идва нещо неизпипано тук.

Мами, запази си едно развалено яйце за сценаристите, ако искаш  Grinning Въпреки че, според мен не е нужно. Права си, че има разминаване, но и те са били наясно, затова изкараха виновна Мюневер, която му беше направила магия. Откакто разкара муските, пак "влезе" в правия път Flutter. Наивно, ама закърпва нещата. Иначе пък, в началото нямаше да има никаква интрига и драма, щеше да е много постно и вяло. Какъв шок беше само, когато не отиде на първата им среща, а с розите - право при змията  се изтъпани Mr. Green .... и колко изписани страници по форумите са били след това  Grinning - ах този подъл Кямран! #2gunfire

Според мен вероятно ще участват в шоуто на 14-ти, защото това е филмовата любовната история на сезона и е реклама за сериала.

Успокойте се, ще си загубите съня с тази Чапа  Wink Зодията Козирог не ми е позната, но виждам, че Б е доста целеустремен, сериозно се отнася към работата си и постига това, което иска. Сигурно я оставя да се глезоти и да си развява байрака, но си държи на своето, когато трябва. Какво беше казал в интервюто - наложи се да ѝ прибера половината козметика, възмущава се в началото, разбира се, но после свикна....  Когато е нужно, очевидно той решава и не отстъпва. И баща ѝ го е оценил, щом едва ли не му има повече доверие и него търси, когато има нещо за обсъждане....

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 16:22 от didibu

# 731

Понеже  Лите  Hug[/b ми отговори за тези изяви на Фахрие да ви я покажа и като съвременна ядосана и силна жена.

Това го казвам само за да потвърдя ,че Фахрие  освен красива е и много добра актриса и ще e жалко ,ако някакви дребнотии попречат да направи още една крачка нагоре  в професионален план с ролята н Фериде.

Харесвам много Бу и не искам нищо да попречи на успеха им!

# 732
  • Враца
  Здравейте на всички дами от тази тема, благодаря ви за коментарите,благодаря за преводите.За пръв път гледам сериал по време на снимките и в такава компания.Невероятни сте,истинско удоволствие.Няма да крия,че зависимостта ми от сериала е от втора степен.Но не вярвам на предчувствието си,че между Фахрие и Бурак има нещо,защото така си мислех и за Туба и Джансел,а то съвсем друго стана,а пък за Халит Ергенч и Бергюзар Корел и през ум не ми мина.Бурак и Джейлян ми напомнят за моят братовчед и неговата бивша.Той е Козирог,хубав,снажен,заглеждат го жените ,а той е нормален мъж и също има очи. Момичето беше много ревниво и искаше да се женят много,но той не издържа на ревността и.Раздели се е нея ,макар да имаше все още чувства.Малко съм хаотична в писането,но имам едно синче нетърпеливо.Няма да досаждам повече.Пак ще си ви чета с удоволствие   bouquet  bouquet  bouquet

Веси, добре дошла при нас! Пиши когато успееш да се откачиш за малко от малкото слънчице  Laughing Laughing Laughing

# 733

Добре показва емоциите си Кямран /Бурак

И Мами каквото и да си говорим не ми си иска да си представям  как ще реагира Кямран като прочете Фахрие като татуировка на ръката на Юсуф.

Аз ,ако видя на млада хубава жена  татуирано името на мъжа когото обичам  ще превъртя #Crazy #Crazy #Crazy

# 734
  • Враца

Това видео е работа на немски фенове   Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт