Хотелите във Велинград - 5

• 90 066
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
 СПА фенки,  Привет  bouquet
Тази година решихме да  отскочим до Бг и да отседнем на седмична почивка във Велинград.Била съм последно преди 3 години,знам че града не е нищо особено.А баровските хотели построени в мизерното градче(общината на града е пълна нула в това отношение) правят такъв як контраст,че се чудиш как се съчетава едното с другото. TiredАма пуста носталгия и спомени ме карат да се връщам чат пат.
четох 2 теми назад,освен че още повече се объркАх,нищо друго не направих.
Тъкмо заплюя някой подходящ хотел и следващите страници завалят негативи и се отказвам.Някои от хотелите ги знам,отсядали сме(нищо особено,само цените високи),други съм виждала от вън.
Но виждам има нови марки,та моля ви да ме ориентирате. Praynig
Искам подходящ хотел за дете на 1 година и половина.Да има бебешко басейниче.
И както казва ММ,да зареже колата на паркинга и да сме релакс 5 дни.ИДа има хубави басейни за нас и хубава храна.Нямаме намерение да обикаляме напред назад(всичко интересно в околността сме го видели).Мислим основно да се храним в хотела.Затова държа на хубава и разнообразна храна.
Засега съм се спряла(има изгодни оферти за тях) на Здравец и Роял Спа.Рояла последните страници на темата,доколкото разбрах май не е много подходящ за толкова малко дете.
За Здравеца какво мислите?Виждала съм го отвън,баш на центъра си е.Идеално като локация за нас.Мисля да резервирам лукс стая,т.е. с тераска,на висок етаж и мисля,че ще е прекрасно да се седне вечер на терасата,малката докато спи.
Отворена съм за идеи и за други хотели.  Hug

# 571
  • Пловдив
Ние в петък отиваме в Здравец за две нощувки.Ще докладвам впечатления,но ще се радвам и скоро ходили там до споделят нещо  Wink

# 572
Евана, Роял Спа си е много подходящ. Има детски басейни и отвън и вътре. Има стая с играчки. Единствено все още няма външна площадка. Смятам, че храната е много добра за БГ стандарта и цената напълно си заслужава. Ако престоя ви е през седмицата, можеш да се възползваш от ваучери на доста приемлива цена.

# 573
krems82, с нетърпение ще чакам отзивите ти  Grinning
Забравиш ли да се отчетеш в темата,ще те притесня на лични   Crossing Arms

# 574
Роял Спа за цената си е повече от добър избор (Пак имат ваучери). Аз бях писала, че не съм особено впечатлена от храната и от някои други дреболии, но като цяло почивката в него ми хареса и към края на месеца отново мислим да го посетим. За дете на година и половина е супер. Детският басейн е топъл и плитък, има и вътрешен детски кът, за който не се плаща отделно.

# 575
Аз съм доста претенциозна относно количеството и качеството на храната и смея да твърдя, че с изключение на кофти кафе и сокове (от машина) другото си е много добре. Хубаво кафе и сокове могат да се поръчат срещу заплащане. Колбасите не са от най-скъпите, но биват. Естествено, че не може да гони изобилието на Кемпински Банско, но за мен за 4-те си звезди и цени на ниво ваучери е просто неустоимо предложение. Храната на обяд и вечеря също е много добра.

До такава степен ми хареса, че седмица след като бяхме изпратих родителите ми с детето да постоят още малко.

# 576
Блис, чак сега ми излезе предишния ти пост? Crazy Пак нещо се е...ва сайта  Rolling Eyes
Кои ваучери гледате,че аз съм се спряла на едни,които са с 20-30 лв. по-скъпи на човек от на х-л Здравец,за същите условия:спане,закуска,обяд и вечеря.Т.е. за двама е 40-50 лв на ден повече в Роял.

# 577
Кои ваучери гледате,че аз съм се спряла на едни,които са с 20-30 лв. по-скъпи от на х-л Здравец,за същите условия:спане,закуска,обяд и вечеря.
Аз взех от тези по 59,50 лв. на човек със закуска, обяд и вечеря.

# 578
Блис, чак сега ми излезе предишния ти пост? Crazy Пак нещо се е...ва сайта  Rolling Eyes
Кои ваучери гледате,че аз съм се спряла на едни,които са с 20-30 лв. по-скъпи на човек от на х-л Здравец,за същите условия:спане,закуска,обяд и вечеря.Т.е. за двама е 40-50 лв на ден повече в Роял.

Ето това е:

http://onfire.bg/offers/NOVO-NOShtUVKA-SAS-ZAKUSKA-OBYaD-I-VEChE … NGRAD?affid=18806

# 579
  • София
Аз се сетих още нещо, което ми направи много неприятно впечатление в Роял Спа - в игралната зала на хотела, тази с билярд и др. - над лобито - се пуши, като вратата се оставя отворена към фоайето, оттам дима се просмуква в детската стая за игра. Първо, странно е защо въобще се пуши вътре, би трябвало да спазват закона, а още по-странно е защо оставят тази врата отворена, вратата на стаята за игра на децата също е отворена, та доволно според мен се надишват децата на пушек. Никой ли освен мен не го забеляза това...и не ви ли направи неприятно впечатление?

# 580
По наше време не се пушеше. Явно си е било до конкретния клиент. Аз щях да направя забележка. Иначе хотеля явно вече е популярен и е пълен. Вечер около електронните игри е голяма лудница от деца.

Имах подобна случка с Парк Хотел Пирин.

# 581
Не съм забелязала да се пуши вътре, може би, защото в тази зала нито веднъж не видях хора. Ако обаче се случи, няма да им се размине без скандал.

# 582
Здравейте, вчера се върнах от Селект и бих казала, че ще го посетя отново.
Храната наистина не е много и не е качествена, но останалата част от хотела много ни хареса.
Басейнът е просто ПРЕКРАСЕН   Laughing Laughing - голям, че дори и при пълен с гости хотел имаше място за всички, без да се натрапват 1 на друг, водата е топла и чиста, без хлор.  Джакузито също много ни хареса, топличка вода и също е голямо.
Изгледът от хотела е много хубав, от басейна се виждат само планини, наистина е много приятно.
Пиано барът работеше в събота, боулингът през цялото време.
Персоналът беше много мил.
Някои от стайте са тесни и малки, с не много силно осветление, но с такъв СПА център и при хубавото време на вън, се прибирахме само, за да спим в стаята  Grinning

Оставаме с много приятни чувства и дори си говорихме да се върнем пак, но ако е възможно без храната да е включена  Grinning  Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 09:51 от geri4ka_

# 583
  • София
Здравете,
моля да ми препоръчате хотел подходящ за дете на 5г. По възможност с някаква детска площадка. Искам да е с открит и закрит басейн- минерален. Нямам много време да чета страниците назад,ззатова направо да си питам..От последните постове ще разгледам Здравец и Роял Спа.
Предварително благодаря!

# 584
Роял Спа е хубав нов хотел. Имат ваучери в onfire, които са много изгодни. Всички хранения са на блок маса, имат голямо спа и много басейни

Общи условия

Активация на акаунт