Хотелите във Велинград - 5

• 90 027
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Комплекс Карина, малко извън града, там има такива къщички и малък минерален басейн. Провери в нета за цени, не мога да помогна с такава информация.

# 616
  • Варна
Здравейте! Ние вчера де завърнахме от хотел Здравец. Изкарахме си страхотно,особено малкия. Външния басейн не е много голям,но пък беше достатъчен за хората ,които бяхме там.Водата беше приятно топла за лятно време.Вътре басейна е голям с по-топла вода ,а в детския си беше около 36 градуса.Има си джакузи,парна баня,сауна. Ние по цял ден редувахме външния с вътрешния басейн.Има си и спасител.Това,че хотела е точно на центъра беше голямо предимство,защото имаше Велинградски празници и ни беше лесно за прибиране и излизане да видиш нещо от програмата. От храната останахме приятно изненадани.Бяхме със закуска и вечеря на блок маса.Стаята ни беше чиста и уютна.Не е супер модерен хотел,но се стараят хората.Вътре си има и много симпатичен детски кът,но заради хубавото време нямаше кога да се играе в него.Ами това е от мен.Ако искате нещо друго да научите,питайте   Hug

Благодаря за споделените впечатления!Ние ще почиваме за първи път във Велинград и бях притеснена с избора на хотел.За нас  е важно да  е чисто и басейните да са хубави,храната не ни вълнува много .Как стои въпроса с халатите за спато?Допълнително ли се заплащат?

# 617
Какво ви е менението за свети спас?

# 618
Здравейте,тази година мисля да почивам във велинград и се колебая м-у свети спас и гранд хотел велинград.До сега съм била само в селект но нямам добро мнение за там.

В Гранда си е супер. Мисля ,че ще е по-добре от Св. Спас

# 619
Още един глас за Гранда... Били сме и в двата и определено Гранда е по-добре!

# 620
А какво ви е мнението за свети спас?

# 621
Ето това ми е мнението за Свети Спас отпреди 2 години:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672679.msg22753450#msg22753450

# 622

Храната в Спас сега няма нищо общо с това което си описала от преди 2 г.

krachun не е лошо да прочетеш по-скорошните мнения във форума и за двата хотела.

# 623

krachun не е лошо да прочетеш по-скорошните мнения във форума и за двата хотела.

Дано са решили проблема и с тоалетната хартия...   Mr. Green

# 624

Дано са решили проблема и с тоалетната хартия...   Mr. Green

Не съм усетила да имат такъв проблем при последнитени две ходения.  Mr. Green

# 625
  • Пловдив
Да отговоря за хотел Здравец-има безплатни халати за възрастни и за децата. На външния басейн има плитка част обособена като джакузи.

# 626
Bliss храната разнообразна ли е и вкусно ли е приготвена и чист ли е басейна.Ти в студио или в двойна стая беше?

# 627
Bliss храната разнообразна ли е и вкусно ли е приготвена и чист ли е басейна.Ти в студио или в двойна стая беше?

Ходихме през зимата два пъти с ваучери. Първия път храната беше по-добра. Но и втория път не беше зле. Първия път басейна беше много добре, но втория беше позамърсен, което отдавам на многото хора. Пълен беше хотела. В двойна стая бахме. Стаите не са нищо особено и някои са позахабени. Хотела в никакъв случай не е 5 звезди, но той и не се продава на цените на 5-звездните. Гледай за ваучери. Мисля, че повече от 100-140 лв.(в зависимост от периода) за двойна стая на HB за него като цена му е много.
За зимата е ОК, но лятото бих избрала друг хотел с външен басейн.

# 628
Момичета, някакви скорошни впечатления от хотел "Олимп"?

# 629
Момичета,бихте ли ми казали няколко хотела,които са на центъра.Бяхме се насочили към хотел Ив,но прецених,че в центъра ще ми е по удобно,понеже сме с бебе и кака.Та когато таткото са на басейна с кака,ние да можем свободно да си ходим на разходки,а не да ангажирам и тях,та с колата,та то да ти се отще да ходиш някъде. Hug

Общи условия

Активация на акаунт