Хотелите във Велинград - 5

• 90 027
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Инесита , хотел Здравец  Peace /бившият Абир/.

# 631
Здравейте, моля ако някой знае в кой хотел пускат външни посетители на басейн. И  каква е цената за външни посетители? Моля ви дъщеря ми отива за един ден, без нощувка и иска да се възползва ако има такъв басейн.

# 632
Инесита , хотел Здравец  Peace /бившият Абир/.
Благодаря

# 633
Здравейте, моля ако някой знае в кой хотел пускат външни посетители на басейн. И  каква е цената за външни посетители? Моля ви дъщеря ми отива за един ден, без нощувка и иска да се възползва ако има такъв басейн.

Във Велина имаше със сигурност външни посетители зимата... подозирам, че в повечето хотели пускат такива. Какви са цените обаче, нямам идея /съдейки по други хотели, не във Велинград, вероятно е нещо от сорта на 8-10 лв./. Най-добре да се пита в конкретния хотел.

# 634
Ние запазихме места от 02 .08 . в Маркита . Посещавал ли го е някой? Дамите на рецепция бяха много учтиви по телефона.

# 635
Ние ходихме в Маркита за майските празници и останахме много доволни. Персонала наистина е любезен. Върни се по-назад в темата и прочети мнението на една мама, която беше писала доста за него. Моето мнение абсолютно се припокрива с нейното. За мен недостатъка е, че нещо не им е много добър готвача, но вкусове всякакви. Иначе за мен е важно да са хубави басейните и да има място за игра. За тези неща са на ниво за тази цена.

# 636
Благодаря , аз започнах да чета назад току- що. За мен изискванията са същите, ние сме само със закуска.Ако не ни хареса храненето за обяд и вечеря ще се храним на друго място - в самия град.

# 637
Виж мнението на Aila от 22 април, това е за което ти казах.

# 638
За по-нискобюджетна почивка Рим е в центъра има и ваучери за него Няма външен басейн, но пък градския е точно до него.Преди в него е била банята и има там вътрешен басейн и джакузи. Входа за градския, преди 2 год. входа 3 лв , за чадър и шезлонг , който иска допълнително се заплаща. Имаше и за седмично да си купиш карта или нещо такова и излиза по-евтино . Басейните бяха 3 работещи. Малък за дечица бебета, минерален плитък -всички почти са в него , но е голям . Плувен басейн голям и дълбок, но със по-студена вода.
Рич , също е в центъра и до парка. На мен ми много харесва, но не съм отсядала в него. Също близо до центъра. Има външен басейн , май не много голям но става и разни други екстри. Има ваучери за него също. За бебенце разходка много удобен , заради парка до него той почти се слива.
Здравец е в самия център на площада.
Освен за градския плаж, има един с рейса се ходеше и е близо де...ама някъде в Лъджене (не знам така ли се пише) входа беше май 5 лв Хубави басейни и по-спокойно от градския плаж. Минава се спирката на Рич хотела и още 2-3 спирки нагоре беше по спомен.
Има още един свободен за хора срещу заплащане с много зеленина ама като не помня улици... пак така срещу Рич нагоре по улицата ще питате местните.
Хотел Аура пускаше също външни и беше 7 лв за вход и чадър и шезлонг влизаше. Хубави също басейни но външните се ползваха , за вътрешните не съм питала. Елбрус също на тази цена пускаше.

# 639
Флори ,градския басейн до Рим,за който говориш,този с водните пързалки ли е?

# 640
Малко отзиви от Роял Спа-много добре си прекарахме,особено ми хареса стаята за децата с доста играчки и аниматорка.Храната беше хубава и разнообразна,обслужването също.Само от стаите ,които гледат към строежа имало някаква неприятна миризма от него на изгоряло,но нашата гледаше към рецепция и нямаше такъв проблем.
После бяхме три дена в Свети Спас нямам думи да опиша колко съм разочерована.
Хотела беше полупразен,храната беше като в някой стол три вида салати,сухи и недоопечени меса и за десерт всеки ден диня и пъпеш.Когато направих забележка на човек от персонала за влошеното качество на храната ми обясниха ,че било лято и човек трявало да се храни по-леко и здравословно  Mr. Green.
Стаята беше захабена и миришеше на цигари,матрака стар и неудобен.
Руснаците обикаляха боси из двора и после влизаха с мръсни крака във вътрешния басеин в който плуваха удавени мухи и пеперуди.

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 09:56 от AniMM

# 641
После бяхме три дена в Свети Спас нямам думи да опиша колко съм разочерована.
Хотела беше полупразен,храната беше като в някой стол три вида салати,сухи и недоопеечени меса и за десерт всеки ден диня и пъпеш.
Явно това им е специалитет... Как за 3 години не се научиха да пекат!?! Rolling Eyes

# 642
Флори ,градския басейн до Рим,за който говориш,този с водните пързалки ли е?

Аз имам спомен от преди 2 години ама не помня пързалки да е имало
То градския плаж е един и лесно го откриваш На гърба на хотел Рим се намира и срещу хотел Рич. Може да са сложили пързалки или пък да е имало ама май една имаше не помня ((
Както е площада с хотел Здравец тръгваш нагоре не е далече Някъде 100 метра Има градинка и чешма с минерална вода Ходят и местни да точат там Ресторантът на Рим е битов и голям -вижда се. Ми не мога да го обясня точно (( Но входът е свободен и евтин Има и полянка дето да си сложиш хавлия без чадър и шезлонг да плащаш. На тревата е . Не ми хареса , че там влизаха и доста цигани. Не че нещо ама... Басейните са хубави и големи Място има за всички. Аз обаче ходех на другия с автобуса дето описах Там имаше хубав за плуване някак по-топла беше водата но леко студена. Чисто и широко . Пак може и без шезлонг има тревичка и да си полегнеш . Чадъра май беше 3 лв . Някой не взимаха нищо ,защото имаше и сенчести места . Има заведение за хранене и на градския и на другия плаж , цените достъпни помня бяха Сега не знам може да се е променило . Този с цветята басейна ми хареса има и барче във водата да си пиеш нещо , но ми беше неудобно за ходене . Мразя да ходя пеша дълго и ... в жегата съвсем не ми е приятно Затова избрах горния басейн . На аура също е хубаво и близо до центъра Пускат и свободно. Не ми хареса там , че има някак дървета дето падаше непрекъснато някакъв цвят ли беше какво беше и басейна по едно време много се замърси , а спасителя нищо не правеше да го почисти , то нямаше и как де. Там бара е с много надути цени. Може и да хапнеш ама не съм видяла какво точно и колко струва предлагат. Кафето обаче беше скъпо и не ми хареса. Басейните там не са големи , но са хубави има разни дюзи, колело и две масажни легла или какво се казва , във водата , но не може да се вредиш. Влезна едно семейство с две момчета. Не почиваха там май . Е нямам думи (( То скачаха , то крещяха Накрая някаква топка голяма пуснаха , само те се разположиха ...не знам как да го обясня ама подивяла работа((( С часове(( Накрая аз си тръгнах и вече ходех на другия басейн дето е без екстри ама ми спокойно . Има къде да се отиде срещу заплащане . Лошото е че местните много не казват. Аз случайно разбрах. Иначе в другите хотели пускат ако няма много народ и цената май не е малка. Виждала съм ги но не съм ползвяла Мои приятели бяха отсядали и аз любопитно надничах да разгледам, но не съм питала . Не ми беше удобно и ...

# 643
Сега кат се замисля да...имаше една голяма въртелива пързалка , ама по мое време не работеше. Да...това е градския плаж!!! Питайте за хотел Рим и продължавате покрай ресторанта му и ви отвежда направо на входа на плажа))

# 644
Закуската разнобразна ли е в свети спас?

Общи условия

Активация на акаунт