Хотелите във Велинград - 5

• 90 131
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!Никъде в темата не срещнах мнение за хотел Селект.Изпратих им запитване-вече пети ден не отговарят.Има ли някой от вас да го е посещавал?Благодаря

На предишната страница съм написала мнението си за Селект. В темата също има мнения за него.

# 481
  • София
Видях и някакъв хотел Здравец до центъра, но не знам дали е хубав.

А Роял спа е на около 10-15 мин. пеш спокоен ход от центъра, не е много баир - само на връщане има малък баир. Щом детето с тротинетка го взимаше нагоре, значи е ок - тя е мързелива. Laughing

# 482
  • Резерват "Северозапад"
То май Здравец и Абир са един и същи хотел.

# 483
То май Здравец и Абир са един и същи хотел.
Точно така  Peace

# 484
Аура е до центъра има асансьори и става за количка  Peace. Не е лош хотел, спокоен , има бебешки басейн, но външен. Е има и вътрешен , но за по-големи дечица е.

# 485
благодаря за подробната информация. а водата в малките басейни достатъчно топла ли е за бебе? и с количка може ли да се ходи до центъра?
Дали някой е ходил с бебешка  количка в Роял спа? В пешеходна близост с количка ли е до центъра?
Има ли доволни мами от почивка с бебешка количка и в кой хотел? Малко ме притесняват баирите а те са из целия град Simple Smile
Имай предвид, че в Роял спа едното крило е без асансьор - в А крило има, но в B - не. Ако сте там, ще се наложи да мъкнете количката по стълбите, добре е да уточните на рецепция.
Аз лично съм с особено мнение за този хотел - било е почвна станция, която някой се опитва да направи луксозно изглеждаща с малко пари. Wink Според мен се инвестира в евтини материали, което съвсем скоро ще се види, предвид голямата амортизация, на която е подложен един хотел. Странно за мен е и спа-хотел без тераси/балкони, първата вечер бяхме в такава стая, и чувството е особено клаустрофобично.
Спа-то не е лошо, но рекламата за много басейни е лееееко преувеличена - всъщност басейните ги има, но са с малки размери, което не е проблем при непълна натовареност. Ако хотела е пълен /след като го ремонтират изцяло/, ще е доста пренаселено. 1 или 2 от външните басейни /по-големия и май още един/ бяха студени и не работеха, само термалния от външните работеше.
Храната - засега вечерята е само на блок маса, 20 лв. цена за възрастен и 10 лв. за дете. Сравнително ок за блок маса - има няколко сготвени основни, доста салати и десерти. Но не ми харесва липсата на свободен избор за вечеря. Закуската също е ок, единствената ми забележка е, че няма свястна шунка/месни колбаси, тези, които опитах /вкл. бекон/ бяха с ниско качество. Страхотно сирене обаче, пресни зеленчуци. Хубаво кафе/капучино в лобито, на закуска напитките са отврат.
Леглата са много удобни, баните са доста малки /ваната например е тип полуседяща, няма място за по-голяма/.

# 486
  • София
Да, водата е топла в детския, във външния термален също. Можете да стигнете с количка до центъра.

# 487
Здравейте, колебая се между Св.Спас, Здравец и Селект. С детенце на 1 г. и 5 месеца сме. Може ли да ми препоръчате един от тези хотели,. Искаме да пътуваме тази седмица с ваучер,. Освен в Св. Спас дали има детски кът и в другите хотели. И басейните как са?

# 488
Sins, ние в момента сме в Роял спа и сутринта разходих малкия с количката до центъра - 15 мин макс. Никакъв проблем не е разстоянието. Има малко баир само на връщане. Към хотела съм със смесени чувства. В крило А сме, на първия етаж - не се затваря добре балконската врата, още не са пратили човек са я оправи.
Храната, поне за моя вкус, е горе-долу. Вече има и обяд на блок маса срещу 9 лв. на човек. Искрено ме издразни това, че махат диспенсъра с водата на обяд и на вечеря.

# 489
  • София
Здравейте, колебая се между Св.Спас, Здравец и Селект. С детенце на 1 г. и 5 месеца сме. Може ли да ми препоръчате един от тези хотели,. Искаме да пътуваме тази седмица с ваучер,. Освен в Св. Спас дали има детски кът и в другите хотели. И басейните как са?

desitto, и трите стават за дете и имат детски басейни.
Св. Спас - има детски клуб -  стая с играчки. Няма външен басейн, а този уикенд да се надяваме да е хубаво времето и да ползваме навън басейните (и ние сме на Велинград  Heart Eyes)
Здравец  - има малък детски басейн, но има и външен басейн, който не е лош. Няма детски кът
Селект - има вътре детско кътче, което за нищо не става, но навън има люлки и мини - голф, където детето може да се забавлява. Няма външен басейн, но отварят стената на вътрешния  и пак може да се припичате. Има хубава тераса на ресторанта. Лошото му е храната на този хотел.

# 490
Значи да избера между Св. Спас и Здравец. Гледам в Здравец ми излиза 160 лв. за две нощувки а в Св. Спас 240 лв. Заслужава ли си разликата, ако да по-добре Св. Спас Simple Smile Вие къде ще отседнете?

# 491
Аз бих предпочела Здравец  Peace
На св. Спас са му множко звездите  Mr. Green

# 492

На св. Спас са му множко звездите  Mr. Green

Това е абсолютно така  Peace, но пък детския басейн е голям, топъл и с различни нива (дълбочина) на водата, затова е рай за малки деца дето не излизат от водата, като мойте жабчета  Laughing
И постояно има ваучери за него в разните сайтове, така, че извън празнични дни цената е съвсем приемлива  Rolling Eyes

# 493
Указа се, че външния басейн на хотел Здраве не работи. Не са го отворили още. Освен това има нов детски кът стая 3х5 с играчки. Това ми казаха от агенцията с ваучерите. В Здравец ми излиза 168 лв, а в Св.Спас 250 лв и това с ваучери. Ние сме с дете на 1 г. и се надявам и в Здравец да може да ползваме детския басейн.

# 494
Хммм, точно бях избрала Роял Спа за почивка и заваляха и негативните мнения.
 Wink

Още малко ще следя темата за повече отзиви, та ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт