Хотелите във Велинград - 5

• 90 181
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • Резерват "Северозапад"
Коментирам само по отзивите за двата хотела, които съм чела - твърдо Роял Спа Heart Eyes.

# 466
  • София
Имам 2 въпроса относон Роял спа - има ли халати за деца, и къде се намира - близо ли е до център или нещо подобно, ако въобще във Велинград има център, тъй като имам смътни спомени за някакви квартали там....без ясно обособен център?

# 467
  • Бургас
Към допълнение към по-горния ми пост казвам, само че се отказвам от Роял /оказва се че не са ми калкулирали част от нещата, които изрично поисках да ми включат в офертата и като се допълниха излиза, че за мен и 2 деца ще ми излезе колкото 8 дн. самолетна екскурзия, от която се върнах наскоро- няма нужда!/ Та сега съм в процес на търсене все още, ако можете да ми предложите сносен хотел с външен басейн, ще съм много благодарна.

# 468
  • София
madlena, на Велинград ли държиш?
Погледни Здравец - там пускат изгодни оферти и има външен басейн.

# 469
madlena, от същата категория на Роял Спа, т.е. 4 звезди, но за съжаление с малък СПА, вътрешно басейнче, но сносен външен басен с плитка част, е Лъки Лайт. Цените са му доста по-ниски от Роял Спа, но пък и изобилието от басейни в Роял Спа не може да се сравнява. По-ниска категория и съответно по-евтини са Аура и Елбрус.

# 470
  • Бургас
Изобщо не държа на Велинград, държа да е до към 400 км. от Бургас, защото както казах ще пътувам сама с двете деца и повече километри психически няма да издържа  Twisted Evil #2gunfire Twisted Evil
Сега гледам някакъв Спа хотел Езерото до Костенец някъде, единственото на което държа е топъл външен минерален басейн сега ще погледна и Лъки Лайт , мерси за предложенията  Peace

# 471
Езерото е като приказка, но сте вързани само там, извън Костенец е. Няма закуска в цената , басейните не са големи, но са топли и външни и минерални, много е екзотично Peace. Има какво да се желае , но там е разкошна природа.

# 472
  • София
Езерото е като приказка, но сте вързани само там, извън Костенец е. Няма закуска в цената , басейните не са големи, но са топли и външни и минерални, много е екзотично Peace. Има какво да се желае , но там е разкошна природа.
къде в Езерото спахте - в хотела или във вилата - интересувам се, защото ние спахме в хотела и беше ужасно, чудя се, дали да не пробваме някоя събота и неделя във вилата, че е близо до София  Peace

# 473
В хотела , нямаше вила тогава, имаше какво да се желае , но аз съм доволна , не ми е било ужасно, механата е добра и басейните не са лоши, малко ме дразнят с 5 лв шезлонг, но се преживява Peace. Природата просто е уникална и мястото е страхотно, езерото и въобще...

# 474
  • София
В хотела , нямаше вила тогава, имаше какво да се желае , но аз съм доволна , не ми е било ужасно, механата е добра и басейните не са лоши, малко ме дразнят с 5 лв шезлонг, но се преживява Peace. Природата просто е уникална и мястото е страхотно, езерото и въобще...
благодаря, явно ще го пропуснем за сега  Peace

# 475
Дали някой е ходил с бебешка  количка в Роял спа? В пешеходна близост с количка ли е до центъра?
Има ли доволни мами от почивка с бебешка количка и в кой хотел? Малко ме притесняват баирите а те са из целия град Simple Smile

# 476
Здравейте!Никъде в темата не срещнах мнение за хотел Селект.Изпратих им запитване-вече пети ден не отговарят.Има ли някой от вас да го е посещавал?Благодаря

# 477
  • София
Дали някой е ходил с бебешка  количка в Роял спа? В пешеходна близост с количка ли е до центъра?
Има ли доволни мами от почивка с бебешка количка и в кой хотел? Малко ме притесняват баирите а те са из целия град Simple Smile
Имай предвид, че в Роял спа едното крило е без асансьор - в А крило има, но в B - не. Ако сте там, ще се наложи да мъкнете количката по стълбите, добре е да уточните на рецепция.
Аз лично съм с особено мнение за този хотел - било е почвна станция, която някой се опитва да направи луксозно изглеждаща с малко пари. Wink Според мен се инвестира в евтини материали, което съвсем скоро ще се види, предвид голямата амортизация, на която е подложен един хотел. Странно за мен е и спа-хотел без тераси/балкони, първата вечер бяхме в такава стая, и чувството е особено клаустрофобично.
Спа-то не е лошо, но рекламата за много басейни е лееееко преувеличена - всъщност басейните ги има, но са с малки размери, което не е проблем при непълна натовареност. Ако хотела е пълен /след като го ремонтират изцяло/, ще е доста пренаселено. 1 или 2 от външните басейни /по-големия и май още един/ бяха студени и не работеха, само термалния от външните работеше.
Храната - засега вечерята е само на блок маса, 20 лв. цена за възрастен и 10 лв. за дете. Сравнително ок за блок маса - има няколко сготвени основни, доста салати и десерти. Но не ми харесва липсата на свободен избор за вечеря. Закуската също е ок, единствената ми забележка е, че няма свястна шунка/месни колбаси, тези, които опитах /вкл. бекон/ бяха с ниско качество. Страхотно сирене обаче, пресни зеленчуци. Хубаво кафе/капучино в лобито, на закуска напитките са отврат.
Леглата са много удобни, баните са доста малки /ваната например е тип полуседяща, няма място за по-голяма/.

# 478
Здравейте!Никъде в темата не срещнах мнение за хотел Селект.Изпратих им запитване-вече пети ден не отговарят.Има ли някой от вас да го е посещавал?Благодаря

Ние бяхме за 1 нощувка,ако мога да ти бъда полезна. Blush

# 479
Дали някой е ходил с бебешка  количка в Роял спа? В пешеходна близост с количка ли е до центъра?
\
То пък един център...  Rolling Eyes Иначе имаше един хотел, точно в центъра, ама сега ми избяга името му, а и не сме го посещавали... Колко е голямо детенце? Не мисля, че има кой знае какво да се прави точно в центъра на Велинград. Ако сте решили да си починете, може да идете в Акватоник и да се разходите следобяд в парка около езерото Клептуза... Но все пак зависи колко е голямо детето,колко дълга искате да се разхождате и каква е идеята на самата разходка /ако е шопинг примерно, това едва ли е вашата дестинация/. Иначе Акватоник е далеч от центъра, а хотела, за който първоначално споменах, е от СОЦ-времената, но е реновиран. Ааахаа, май беше Абир!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт