Хотелите във Велинград - 5

• 90 153
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Искам да попитам за хотел Елбрус, ако  някой е ходил да каже как са басейните. Виждам, че има вътрешен, но много  е малък. Външните дали стават за ползване Май месец?

# 451
Home rider, вътрешният басейн на Елбрус не е голям и е студен (шоков). Има 2 външни басейна, като единият го закриват през студените месеци и е чудесен (топъл, с дюзи). Достатъчно голям е, според мен. Другият е изцяло външен, мисля, че е с олимпийски размери и последно като бяхме пролетта беше в ремонт. Изобщо има басейни за всякакво време и ползване.

# 452
  • София
Благодаря ти, Calm. А храната как е, стаите нови ли са или по - скоро соц.?

# 453
Храната - става без да е нещо особено. Има добра закуска, мога да я сравня с някой не толкова претенциозни 4-звездни хотели във Велинград. Може да се обядва и вечеря - по-скоро да не е в пакет обаче, защото на свободна консумация има по-интересни неща, напр. панирани топени сирена със сладко. Има и разни скари, които са добри. Стаите са малко тесни - ако сте с дете, което е над 3 г. например, препоръчвам стая лукс или апартамент, защото иначе почти няма къде да се обърнеш. Басейните са хубавото на този хотел. 

# 454
Привет,момичета в РОЯЛ СПА има ли външен детски басейн?не мога да разбера от снимките нещо Embarassed

Няма външен детски басейн, има само шоков и този който е термалния ,но е за възрастни  Peace

Имаш предвид, че температурата на водата не е подходяща за деца във външния термо басейн или?

Не, имам предвид че не е плитък, а иначе температурата е ок, даже водата е гореща

# 455
  • Бургас
Привет,момичета в РОЯЛ СПА има ли външен детски басейн?не мога да разбера от снимките нещо Embarassed

Няма външен детски басейн, има само шоков и този който е термалния ,но е за възрастни  Peace

Имаш предвид, че температурата на водата не е подходяща за деца във външния термо басейн или?

Не, имам предвид че не е плитък, а иначе температурата е ок, даже водата е гореща

мерси

# 456
  • София
Между басейните на Елбрус и Аура бих избрала Аура-та. И наистина този на Елбрус баш външния е в ремонт.

# 457
  • София
Значи да разбирам, че Елбрус не става за сега? А Аура - топла ли е водата в закрития басейн? Ще става ли за къпане и на бебе? Не видях в сайта им да има оферти с вечеря?

# 458
  • София
Значи да разбирам, че Елбрус не става за сега? А Аура - топла ли е водата в закрития басейн? Ще става ли за къпане и на бебе? Не видях в сайта им да има оферти с вечеря?
водата във вътрешния басейн е топла, става за бебе, но има нещо там - не знам от минерализацията ли е, от химикалите ли е... като постоиш 2 часа в басейна и после в носа ти има някакъв мирис, като на белина или нещо подобно  Peace

# 459
Елбрус и Аура, както съм писала, доста си приличат. Елбрус си става и за сега - полузакритият басейн си е идеален, има и плитка част, която е гореща. Външният е отделен от полузакрития. На Аура вътрешният действително е доста топъл и пак става за бебе, според мен.Аура също има полузакрити с плитка, гореща част, които лятно време са външни. Малко е объркващо предполагам, но и в двата има къде да се киснете с или без бебе по всяко време на годината. Ние обаче повече от половин час никога не сме престоявали в минерален басейн където и да било. Има и табелки, че препоръчителният престой е 20-30 мин, но не съм сигурна дали точно в тези хотели или другаде съм ги виждала. Simple Smile))

# 460
  • София
Елбрус и Аура, както съм писала, доста си приличат. Елбрус си става и за сега - полузакритият басейн си е идеален, има и плитка част, която е гореща. Външният е отделен от полузакрития. На Аура вътрешният действително е доста топъл и пак става за бебе, според мен.Аура също има полузакрити с плитка, гореща част, които лятно време са външни. Малко е объркващо предполагам, но и в двата има къде да се киснете с или без бебе по всяко време на годината. Ние обаче повече от половин час никога не сме престоявали в минерален басейн където и да било. Има и табелки, че препоръчителният престой е 20-30 мин, но не съм сигурна дали точно в тези хотели или другаде съм ги виждала. Simple Smile))
и аз не бих престояла повече от 30 минути, обаче с две деца... при лошо време... така се получи  Peace

# 461
  • София
Аз, въпреки че знам, че не е добре да се стои повече от 30 мин. си стоим много повече. Когато водата се разрежда, не е чак толкова голям проблем.  Peace

# 462
  • София
Ства въпрос ,че в Аурата външният ,който е закрит с дограма е доста по-голям от този в Елбрус,както има и такъв ,който е на открито и лично за мен доста по-лесно дишам без разните му там пари и химакали в закрития. За бебе повече от 15 мин не мисля,че ще е полезно. Simple Smile

# 463
Аура и Елбрус са на един собственик  Peace. Приличат си , аз съм за Аура, по-големи басейни, много топли и на центъра Wink.

# 464
  • Бургас
Да се запиша и аз, миналата година бях във х-л Елбрус, оставахме доволни. Наистина стаите са малко тесни като се разпъне доп. легло но всичко др. беше ок. Тази година ми се иска да сменя двуумя се между Клептуза и Роял и двата ми дадоха доста сходни оферти за това което търся и за това чудя.
Само едно не мога да разбера при тези хотели навсякъде пише деца до 5 или 6 год. се настаняват безплатно, а до 12 год. там с някакво намаление- обаче не е точно така. Понеже ще бъда сама с две деца на 5 и 8 год., цената която ми предлагат е абсолютно същата като цената за двойна стая с двама възрастни!?! От тук ми идва и другото двуомени дали отново да ходим във Велинград, струва ми се, че нещо почват да прекаляват с цените.
Та въпроса ми е между Клептуза и Роял, кой е за предпочитане?

Общи условия

Активация на акаунт