Хотелите във Велинград - 5

• 90 127
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Хммм, точно бях избрала Роял Спа за почивка и заваляха и негативните мнения.
 Wink

Още малко ще следя темата за повече отзиви, та ще видим.

Simple Smile А, не е зле де. Просто има неща, които дразнят, предполагам, че искат да избият евтините оферти, които пускат (толкова малки големи чинии като тези в ресторанта не бях срещала Grinning, сигурно се надяват, че народът ще яде по-малко). Басейните са си хубави, детският е чудесен. Фитнесът също е супер.

# 496
  • София
Указа се, че външния басейн на хотел Здраве не работи. Не са го отворили още. Освен това има нов детски кът стая 3х5 с играчки. Това ми казаха от агенцията с ваучерите. В Здравец ми излиза 168 лв, а в Св.Спас 250 лв и това с ваучери. Ние сме с дете на 1 г. и се надявам и в Здравец да може да ползваме детския басейн.
Със сигурност ще го използвате детския басейн в Здравец. Това ни беше първия хотел с голямото ми дете и точно този басейн му беше идеален - на 1 г и нещо.
За св. Спас гледах, че 250  лв е за 2-ма за 2 дни, а за Здравец за същото ли е ?

# 497
Здравейте,

ако трябва да избирате между х-л Елбрус и х-л Аура, кой хотел бихте избрали и защо?
Колебаем се в избора си за почивка в един от двата хотела и ще съм благодарна за мненията Ви.

Поздрави,

# 498
Здравейте,

ако трябва да избирате между х-л Елбрус и х-л Аура, кой хотел бихте избрали и защо?
Колебаем се в избора си за почивка в един от двата хотела и ще съм благодарна за мненията Ви.

Поздрави,
Ако прочетете малко по назад в темата ще видите и отговора.

# 499
  • Плевен
Елбрус и Аура са на почти еднакво разстояние от центъра. Хотелите са идентични - обзавеждане, стаи, басейни ... Елбрус обаче ще има едно голямо предимство като ремонтират големия басейн, в който ще може свободно да се плува. В началото на месец май бяха до никъде с ремонта му, даже плочки нямаше. Дано успеят за летния сезон да го напълнят с вода. Ако ще ходите сега във Велинград няма значение в кой хотел ще отидете. Както казах условията са еднакви за момента.

# 500
  • София
Значи да избера между Св. Спас и Здравец. Гледам в Здравец ми излиза 160 лв. за две нощувки а в Св. Спас 240 лв. Заслужава ли си разликата, ако да по-добре Св. Спас Simple Smile Вие къде ще отседнете?

В Здравец съм била, когато беше Абир (преди това пак беше Здравец  Grinning ) - не бих отишла пак. Като оставим настрана това, че от стар соцхотел са опитали да направят нов, модерен, но при ограничени мащаби и оттам произтичат ред неразбории, най-потискащо ми е, че е в самия център на площада, което по никакъв начин не свързвам с почивка.
В Спас сме били най-малко 10 пъти - винаги с децата.
Басейни, храна, обслужване, чистота - на ниво 8-9 от 10 възможни. При ваучерни цени и специални намаления е най-доброто съотношение цена-качество във Велинград за мен. Освен това е далече от шумотевицата - наоколо са планински склонове и гора. Пет звезди хотелът не е, но и цените му не са като за 5 звезди (странно ми е това търсене на петзвезди услуги на тризвездни цени  newsm78 )

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 12:17 от Пепеляши

# 501
  • София
Е те и затова са толкова петзвездни услугите. Аз продължавам да съм на мнение, че нито един хотел във Велинград не предлага наистина петзвездна услуга. Ние харесваме Акватоник, но и той не е като за пет звезди.

# 502
Според мен Макси е най-хубавия хотел във Велинград. Преди няколко седмици бяхме в Св. Спас и не бях впечатлена, наистина не отговаря на пет звезди. А Пък цените са си петзвездни за българския стандарт. Платихме 229лв за нощувка( вярно че беше включена закуска и вечеря) но защо се правят такива сравнения . Пътуваме постояно и то с детето.Това не е евтино,а аз имам наблюдения над много хотели в България и в чужбина.

# 503
Тук не е много споменаван, но аз съм доволна от Велина. Обслужването винаги ни е било на ниво  Peace
Пък цените са в нормален диапазон, в сравнение с някои други хотели.

# 504
Тук не е много споменаван, но аз съм доволна от Велина. Обслужването винаги ни е било на ниво  Peace

И аз най-много него харесвам. Винаги ми е било уютно и спокойно там.  Peace

# 505
Отзивите от скоро ли са? Питам, защото се чудя къде да се скрия за два дни.

# 506
Март месец бях там последно, но от години съм на това мнение, мои близки също.
Но всеки има различен вкус, все пак  Peace

# 507
# 508
  • Плевен
За Велина знам, че има реновиран и нереновиран сектор. За кой говорите тук?

# 509
Вече всичко е реновирано, освен ако не е започнало нещо от март месец насам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт