Хотелите във Велинград - 5

• 90 091
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да, била съм и в двата хотела, храната в парк хотел Пирин е много добра, ползвала съм пакет закуска и вечеря, също и ресторанта, който е на свободна консумация, последно около майските празници. Ако държиш на добрата храна, определено него избери, интерхотела не е на това ниво. Е, и във всяко друго отношение, де, ама това личи и от цената. Wink

# 541
Аз не посещавам толкова луксозни хотели, но чета темата тук, защото имам желание за 7 дневна почивка с басейни добри във Велинград. Била съм там няколко пъти , но не в 4 -5 звездните. Посещавала съм басейните почти всички на свободен достъп там и не ми е изгодно така.
Но... да изберете Сандански , заради няколко рафта падащи или размърдани посред лято ми се вижда .... неприемливо меко казано. Бих препоръчало от ниското ниво дето съм , Парк хотела във Велинград-прекрасни басейни , хубаво място, а щом парите не са проблем и чудесна кухня по отзиви на клиенти. Лично мнение де... Но Сандански в тази жега с малко дете на това време не е добре Там есен или пролет до май-юни най-късно. Извинявам се , че така нахлух в темата но....

# 542
Благодаря, Олив!

Сандански и Велинград изглеждат еднакво интересни като градове.  Ако изобщо избера едно от тия места, ще е заради минералните басейни. Луксът, както казах по-рано, не е толкова важен, но добри басейни, добро обслужване, и храна да.

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 03:31 от Pixie

# 543
Но Сандански в тази жега с малко дете на това време не е добре Там есен или пролет до май-юни най-късно.

Перфектно си е в Сандански през лятото. Има си безброй външни басейни. И въздуха си е все същия. Топло е толкова, колкото да сте на море през август или в Гърция.

Не че във Велинград е лошо. Напротив. А да ми сравнявате Парк - хотела във Велинград с този в Сандански  Stop .....

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 11:31 от Анонимен

# 544
  • София
Има теми за Сандански. Тази е за Велинград. Wink

# 545
Има теми за Сандански. Тази е за Велинград. Wink

Е и  Wink Все по темата си говорим. Сравняваме нещо с Велинград.

А Роял Спа си е много, много читав хотел. Ние сме в двойна делукс стая с балкон. Огромна стая разделена с преградна стена, с диван - разтегателен (могат да спят 2 по-малки деца), бокс (мивка, хладилник и рафтове) - не разбрах идеята за него. Храната е по-добра от тази в Макси, Спас, Велина(това дори не трябва да го споменавам). Има дребни детайли, които не са доизкусурени - няма закачалки в банята, няма поне един стол в стаята, евтини колбаси, кофти кафе и сокове от машина. Но персонала е много услужлив, усмихнат. Определено ми прави впечатление огромната разлика в обслужването. Тук там има кич в обзавеждането, но пък на други места впечатлява с идея. Смятам, че напълно отговаря на 4-те си звезди, както Спас и МАкси не отговарят. Стаята ни гледа към басейна и след обяд е малко шумно. Спа центъра изобщо няма да го коментирам. Наистина е добър и може би най-добър. Дълго време след като Велина тотално ме изгубиха като клиент се лутах в хотелите във Велинград, но мисля че този ако задържи качеството си ще ни задържи и като постоянни клиенти, защото ходим често в града.

# 546
  • София
Още един глас за Роял Спа. Изключително съм доволна от хотела. Имам забележки към персонала и обслужването в лоби бара, но като цяло съм изключително съм доволна от престоя си там.

Закуската и вечерята са изключително богати и има от всичко за всеки вкус.

Басейните са няколко - вътрешни и външни. Чисти са, а това, че са няколко помага да не са пренаселени:)

Детски кът - видях, че има , но бяхме без детето и нямам преки впечатления.

Стаите - чисти, нищо не ми липсваше.

Спа център - с една дума - РАЗКОШ!

Хотелът е нов и ще ми е интересно дали ще успее да задържи нивото си. Определено ще го посетя отново!

# 547
Напоследък срещам в сайтовете с ваучери спа хотел Сарай в някакво селце до Велинград, някой ходил ли е там?

# 548
  • София
Имаше мнения по-напред в темата Simple Smile

# 549
Негативни мнения.

# 550
Видях примамлива оферта за хотел България във Велинград. Можете ли да ми дадете мнения за хотела?

# 551
До хотел Рич гледах,че има Аква парк с водни пързалки.
Знаете ли дали е функциониращ и дали ще работи това лято?
И какви цени?
 Hug

# 552
  • София
Да не би да имате предвид централния градски плаж - на голяма площ с 3 различни по големина басейна?

# 553
  • Плевен
И какви цени?
 Hug

Това е градският басейн. Има и водна пързалка. Цени народни Simple Smile

# 554
И какви цени?
 Hug
Това е градският басейн. Има и водна пързалка. Цени народни Simple Smile
Благодаря  Hug Знаете ли дали работи това лято Rolling Eyes
Обещала съм на детето да го водя там...
Чисто ли е?

Общи условия

Активация на акаунт