Хотелите във Велинград - 5

• 90 056
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Спряла съм се на Велина и Олимп.Сега остава да реша кой от двата.Да ме посъветвате  newsm78

# 586
Спряла съм се на Велина и Олимп.Сега остава да реша кой от двата.Да ме посъветвате  newsm78

Велина, заради местоположението, нали се сещаш, че ЦК на БКП ще си избере най-хубавото място а и .... най-хубавия извор, от там нататък няма суперлативи, но моят опит е доста отдавна, най-вече се дразня от високите им цени Laughing

# 587
Спряла съм се на Велина и Олимп.Сега остава да реша кой от двата.Да ме посъветвате  newsm78

Велина, заради местоположението, нали се сещаш, че ЦК на БКП ще си избере най-хубавото място а и .... най-хубавия извор, от там нататък няма суперлативи, но моят опит е доста отдавна, най-вече се дразня от високите им цени Laughing

Изхранването е под всякаква критика и СПА-то изостава спрямо другите на светлинни години. Но като уют и местоположение е номер 1. Стаите са мънички, защото е реновирана станция.

# 588

Била съм и на двете места, личното ми мнение е, че ако се избира между двата хотела, по-добре е Велина.  Peace

# 589
  • Germany
Здравейте Simple Smile
Смятам да резервирам в Роял Спа, но ми предлагат само лукс стая /няма свободен апартамент/. Увериха ме, че стаята е достатъчно голяма за 2 възрастни и 2 деца, но ми се иска да прочета и мнението на някой който е бил там. Ще съм благодарна, ако споделите и други впечатления за хотела.

# 590
Здравейте Simple Smile
Смятам да резервирам в Роял Спа, но ми предлагат само лукс стая /няма свободен апартамент/. Увериха ме, че стаята е достатъчно голяма за 2 възрастни и 2 деца, но ми се иска да прочета и мнението на някой който е бил там. Ще съм благодарна, ако споделите и други впечатления за хотела.

Каква цена и какво изхранване в цената ти предложиха за двойна стая лукс? Питам колко излиза двама възрастни с 2 деца  newsm78 И къде ще спят децата  newsm78
Не съм го пробвала още хотела, но тъй като съм му мераклийка, да знам какво ме очаква  Mr. Green
Иначе това лято съм се отдала на морето, но на есен/зима пак ще посетим Велинград  Wink

# 591
  • София
След толкова чудене и разглеждане,започнах да звъня по хотелите..в едни нямаше детски басейн,в други въобще няма външен басейн,в трети няма свободни места за датите...накрая резервирах за хотел Селект за края на месеца.Бях прочела някой негативни мнения,но сега като запазих и започнах да чета по-обстойно за хотела... Rolling Eyes то направо ужас,взех да се плаша..99 % негативни мнения..и най-вече и за храната.А резервацията ни е за 3 нощувки със закуски,обяди и вечери. newsm78 Имам два дни срок да платя и нещо взех да се разколебавам. Звънях на Раял Спа да питам кога ще има ваучери за м.август,понеже ни се засичат 2 нощувки тогава,но казаха,че все още не са го обсъждали и да изчакам до другата седмица. Май така ще направя,там поне със сигурност няма да се разочаровам.

Иначе мога да дам мнение за хотел Елбрус - от 2012г. - стаята ни беше много тясна.Големия басейн беше с ледена вода,но пък малкия и детския с доста топла.Цените средни.

За хотел Холидей пак от 2012г. като цяло не беше лошо,стаята не беше малка,имаше вана в банята.Спато беше хубаво,но няма детски басейн.Външния е с много студена вода.Има детска площадка до хотела и вътре в него има стая с детски кът.Не е на удобно местоположение и закуската беше оскъдна,но това вече може и да се е променило.

# 592
Ето споделеното от мен за СПА Селект:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763119.msg28099930#msg28099930

# 593
  • Germany
Здравейте Simple Smile

Каква цена и какво изхранване в цената ти предложиха за двойна стая лукс? Питам колко излиза двама възрастни с 2 деца  newsm78 И къде ще спят децата  newsm78
Не съм го пробвала още хотела, но тъй като съм му мераклийка, да знам какво ме очаква  Mr. Green
Иначе това лято съм се отдала на морето, но на есен/зима пак ще посетим Велинград  Wink

Казаха, че стаята е голяма и има разтегаем диван, на който могат да спят децата. Те са на 5 и 9г., може би, ако са по големи няма как да стане. Цената е 160лв на ден. Това е спане и закуска.

# 594
Стаята е много голяма и е разделена от преградна стена. Има голяма спалня и диван. Не е чак огромен, но две деца могат да се сместят. В стаята в която ние бяхме имаше и нещо като кухненски бокс.

# 595
  • Китна Тракия
Стаята е много голяма и е разделена от преградна стена. Има голяма спалня и диван. Не е чак огромен, но две деца могат да се сместят. В стаята в която ние бяхме имаше и нещо като кухненски бокс.
Супер звучи, но и още повече съм озадачена защо през пролетта ме отсвириха като питах за 2 в и 2 деца newsm78

# 596
  • Germany

Блис, благодаря за споделеното! Добре звучи. Ще капарирам другата седмица.

# 597
За уикенда ходихме в Бор. За изминалата една година нищо не се е променило - все така учтив персонал, спокойствие, чистота и прекрасна  храна. 268лв. две нощувки в апартамент със закуска и вечеря. Спокойно може да спят 4 човека в апартамента.

# 598
Изчетох темата за пореден път отначало. На мен ми се иска хотелче с басейн , а да се храним навън .Така попаднах на хотел Витоша. Хареса ми . Някой с отзиви , за да ми даде препоръки.

# 599

Здравейте и от мен,доста коментари прочетох ,да ме посъветвате къде може да почиваме във Велинград? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт