Хотелите във Велинград - 5

• 90 056
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
.

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 15:05 от vania6666

# 601
Спряла съм се на Велина и Олимп.Сега остава да реша кой от двата.Да ме посъветвате  newsm78

Велина, заради местоположението, нали се сещаш, че ЦК на БКП ще си избере най-хубавото място а и .... най-хубавия извор, от там нататък няма суперлативи, но моят опит е доста отдавна, най-вече се дразня от високите им цени Laughing

Изхранването е под всякаква критика и СПА-то изостава спрямо другите на светлинни години. Но като уют и местоположение е номер 1. Стаите са мънички, защото е реновирана станция.

Олимп е  е чудесен-един от любимите хотели на семейството ми. Харесва ни както храната, така и спа-центъра и плувния басейн. Тук намерихме истински уют и топлина!

# 602
Ванче, защо ли ми мирише на реклама?

Олимп не е нищо осбено в сравнение с някои хотели 5-звезди във Велинград и някои 4-звезди. Особенно пък СПА-то му.

# 603
  • Варна
Може ли отзиви и за Здравец?Върнах се назад в темата,но не прочетох нищо за този хотел.
Има ли някой който е бил там скоро да сподели впечатления.

# 604
Блис, субективно е мнението на всеки,в момента съм в Олимп и съм много приятно изненадана, стаите са чисто нови и преди съм идвала, имаше нужда от освежаване, добре е че са решили да го направят. Велина е много далеч от центъра, а ние искаме да се разходим пеша. Много момичета харесват Свети Спас, но на мен не ми допада извън града е за мен това е минус. Резервирах през Вип оферта, 118 лева със закуска и вечеря в студио, имаше и в Травело само нощува със закуска на 95 мился беше. Басейните са топли и чисти, а в този хотел най- ми допада гледката от тераста със шезлонгите, към планината, карасота! Външния детски кът е недостъчно голям, това е забележката ми. Роял има страшно много хора, а аз не си падам по блъсканицата. Наши приятели са там искахме да обядваме при тях, но не може външни лица да се хранят там. Мога да снимам, ако някой иска да пита нещо съм на разположение, още четири дни ще сме тук, днес едно слънце и синьо небе,  до обяд беше слънцето....

# 605
Блис, за мен мястото е специално, по личен повод, затова всяка година идваме по няколко пъти:) За друг може да не толкова уютно, хотели много за всеки вкус:))) Проблема е извън хотелите, града е в плачевно състояние. Не знам, защо не се инвестира в инфраструктура и някакви забавления за деца. Преди седмица, когато бяхме там на един паркинг беше разпънат адски мръсен надуваем замък и това е. Ако си за по дълъг престой с дете ще е проблем, пък и времето не беше много хубаво. Ани, Здравец е на самия център, отвън не ми изглежда добре, няма тераси и фасадата е поулющена, не съм отсядала обаче.

# 606
  • Пловдив
Здравейте! Ние вчера де завърнахме от хотел Здравец. Изкарахме си страхотно,особено малкия. Външния басейн не е много голям,но пък беше достатъчен за хората ,които бяхме там.Водата беше приятно топла за лятно време.Вътре басейна е голям с по-топла вода ,а в детския си беше около 36 градуса.Има си джакузи,парна баня,сауна. Ние по цял ден редувахме външния с вътрешния басейн.Има си и спасител.Това,че хотела е точно на центъра беше голямо предимство,защото имаше Велинградски празници и ни беше лесно за прибиране и излизане да видиш нещо от програмата. От храната останахме приятно изненадани.Бяхме със закуска и вечеря на блок маса.Стаята ни беше чиста и уютна.Не е супер модерен хотел,но се стараят хората.Вътре си има и много симпатичен детски кът,но заради хубавото време нямаше кога да се играе в него.Ами това е от мен.Ако искате нещо друго да научите,питайте   Hug

# 607
Искам да попитам за храната и хигиената в стаите.

# 608
Може ли отзиви и за Здравец?Върнах се назад в темата,но не прочетох нищо за този хотел.
Има ли някой който е бил там скоро да сподели впечатления.

Впечатленията ми не са много актуални от преди над 4 години, когато хотела беше  и с друго име, но останах с негативно мнение и не бих отишла втори път.
Имахме и гост чужденец, за съжаление никой в хотела (вкл. на рецепция) не говореше англ. език.
Имаше заети не повече от 5-6 стаи, въпреки това бях настанена в стая откъм улицата, където цяла нощ слушах пияниците от близките заведения. Хотела е точно в центъра. Закуската не ни хареса.
Може, ако е сменено ръководството, нещо и да се е подобрило.

# 609
.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 15:54 от Люлин

# 610
krem82, мерси за споделеното! Simple Smile)) Да питам обаче, външният басейн има ли плитка (подходяща за деца) част, че не сме ходили лятото?

# 611
Някой почивал в хотел Жери, харесах го, но не знам какво да очаквам.

# 612
Здравейте,тази година мисля да почивам във велинград и се колебая м-у свети спас и гранд хотел велинград.До сега съм била само в селект но нямам добро мнение за там.

# 613
  • София
Здравейте,тази година мисля да почивам във велинград и се колебая м-у свети спас и гранд хотел велинград.До сега съм била само в селект но нямам добро мнение за там.

Гранда разбира се!

# 614
  • Варна
Избрахме си хотел, но две двойки приятели решиха да идват с нас и мисля, че ако вземем някоя къщичка ще излезе по-изгодно. Чува ли ли сте да има такива, нещо като комплекс да е и с мин.басейн?

Общи условия

Активация на акаунт