Брекети - какви, къде, за колко? Тема 4

• 139 737
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 585
Дъщеря ми е на 20 и след едно неуспешно лечение при Грашкина сега се налага повторно , най вероятно поставяне на брекети.Страховете ми са , че може да попаднем на неправилния ОД, а това са доста пари и не малко нерви.За Стефанова отзивите в нета са повече от добри, но нашия стоматолог е на мнение , че е доста комерсиална .Много благодоря за координатите на Бъчваров.  Heart Eyes

# 586
Здравейте! С брекети съм от 1 година и 4 месеца, в момента затваряме едно място от изваден долен шести зъб, има ли такива от вас, които успешно са затворили  празното място, защото аз не виждам напредък честно казано..

# 587
  • Тук
daysy, при мен почти се затвориха местата от извадените зъби. Става въпрос за период от 5 месеца. Слагах ластици, за да подпомогне затварянето.

Да ви питам в кои аптеки в София продават ортодонтски восък? Спешно ми трябва , а тук няма никъде, че дори не са и чували в аптеките  ooooh!

# 588
В ремедиум мисля че има, може да провериш и в Медея,ама за там не съм сигурна

# 589
daysy , аз съм с изкарани шести зъби , само че при мен са горните. Ортодонтката ми каза че това разстояние ще се затвори , аз съм в самото начало на лечението така че при мен предстои.

Преди седмица видях че отстрани на шестите долни имам нещо като черна дупчица , като тунелче , и на двата зъба  newsm78 .  Много странно ми се видя и днес отидох при една зъболекарка с мисълта че това са кариеси и да ги оправям , че на 28ми ще ми слагат долните брекети, тя ми каза че това не са кариеси , а по някога в зъбите се образуват такива фисури ли ги нарече  забравих , някой да е имал такова нещо?

# 590
daysy, при мен почти се затвориха местата от извадените зъби. Става въпрос за период от 5 месеца. Слагах ластици, за да подпомогне затварянето.

Да ви питам в кои аптеки в София продават ортодонтски восък? Спешно ми трябва , а тук няма никъде, че дори не са и чували в аптеките  ooooh!

Вчера открих още една аптека, където продават восък.
Тя е като тръгнеш от Интерпред посока Плиска от дясната страна има една аптека, но не се загледах как се казва... влязох за друга и мернах, че имат и там восък. Но е по към Плиска Simple Smile А другата аптека, където продават е на ъгъла  Никоай Хайтов и Атанас Далчев, там продават и един конец за зъби 200метра Simple Smile

# 591
  • BG
Да докладвам - щерката от вчера е с брекети.Лекува я Доц.Петрунов,долна и горна челюст,метални-4000лв.

# 592
  • София
Да докладвам - щерката от вчера е с брекети.Лекува я Доц.Петрунов,долна и горна челюст,метални-4000лв.

Защо толкова много? Shocked

# 593

Защо толкова много? Shocked

Може би са деймън - метални , а не естетични.  И моите са почти толкова 3600лв

# 594
  • София
на моя син са метални деймън за 3000 с включено всичко в цената, дори и ритейнърите.

# 595
  • BG
Не зная защо са толкова скъпи и дали са Деймън, много се интересувах за ортодонти и отзивите и мненията за него бяха най-положителни. Ще докладвам по-късно за резултата, засега само боли  Sad

# 596
  • Карлово
За болки всякакви, тук в темата препоръчаха вода Тантум верде. На нас също ни помогна. Ако искате пробвайте и вие. Peace
Водата се оказа, че била за проблемите, които създават теловете..
Извинете. Embarassed

# 597
  • Бургас
Здравейте,предстои ми слагане на брекети Деймън.Отворена съм за всякакви съвети.Някой да сподели дали са му правили процедурата''стрипинг''?Благодаря предварително!Може и на лично да ми пишете.

# 598
Здравейте, искам да попитам за актуални телефони на д-р Лаура Андреева. Друг ортодонт ми я препоръча. Някоай знае ли дали пък не е в отпуска? Днес цял ден звъня без резултат. Става дума за сина ми - на 11г. е. Благодаря предварително!

# 599
  • Sofia
Здравей,
кабинета на Лаура Андрева е във ваканция от понеделник, не съм сигурна за една или две седмици.

Иначе можеш да се свържеш с кабинета на телефоните на сайта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт