днес само на компа стоях , но си поговорих един час със снаха ми и с една прекрасна жена .Пих чайове с лимони и само ми се спи, но прочетох ви и се задавих от смях ..
Благодаря ви на всички за благопожеланията ,много драго ми стана .
Лусска, с теб така съм се смяла ,че сигурно работниците долу в мазето са помислили,че съм се чалнала в главата. Седи си сама и се смее .Ама така хубаво разказваш ,че направо си го представям.
Не ти е писана тази диета ,започни друг път .А за Миленка, някакво парти ли имаш предвид? В Дисниленд ходили ли сте? Или на 3 дневна екскурзия с приятелки до Лондон с някоя мама придружител? Или парти в някоя зимна градина с бели покривки, маса отрупана с мини сандвичи за дами, с малки чинийки за чай ,чайници ,с подноси мъфини, дребни сладки и фондю плодове с шоколад , с малки изящни чашки с шампанско с ягоди ,колкото да опитат и да се почувстват малки дами?

Аз си направих една стара домашна маска за лице ,че съм се опъчолисала с лимон, белтък ,сода и овесени трици. Наричах я навремето 'Пръстите на смъртта",защото стяга доста и изчиства всичко. Намазах се с био олио след това ,че много изсушаващо действа на кожата този ми ти климат.
Омесих една кайма с магданоз, зелен лук, кимион, черен пипер , сол ,белтъци и галета и ще правя кюфтенца на тефлонов тиган със зелена салата с авокадо ,зелен лук, марули,маслини,лимон и зехтин.Ех,да имах сега сварени яйца

Ей сега отварям пощата и там писъмце с коледна окраска. Отварям и писъмце от баба ми прелетяло океана , минало през сума ти перипеетии (мокричко, оръфано пликчето) ,но носеща две страници писмо .Напълни ми сърцето , на 73 години е , но ми е написала писмо почти без грешки ,изпратила ми е скъпа снимка да си я гледам както е облечена с носията и пее народни песни и досега съм плакала с глас.
Милата ми тя сам самичка без единствените си двама внука по света ,останала вдовица на 49 години и все усмихната и никога не казваща,че нещо й трябва или й липсва.

В крайна сметка писа до 21ч. и после я пратих в леглото.
!

Вчера от немай - къде ходихме до Кауфланд и Лидл, малко да разнообразим. То ег@ти разнообразието де, ама все е нещо. Особено като се има предвид, че за да излезем имаме около час подготовка, после като се приберем пак около час разтоварване, и ей го на, следобедът минал

Супер съм доволна. 

Да ти е жива и здрава!
ще се замисля за списък. Мъжа ми много мрази да избира подаръци, пита директно какво искаш. Изненади в това отношение не очаквам, без значение от повода.