Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 339
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Fort Worth, TX
Калинке, стана и то какъв цвят.Само дето не припаднах в банята.
Мако, и аз това си помислих, че съм като вещица.Моля те качи снимката тук, за да я види Марчето.Аз не мога от таблета.
НЕ знам защо стянах такава.Не би трябвало.на боята има дадено, в зависимост каквя ти е косата какво русо ще стане.Ще ги гоня до дупка.В понеделник съм в офиса на лореал да си оправят бакиите.

# 601
  • София
Креми, аз качих твоята снимка. Когато кажеш, ще я махна...
Да, цветът е сив...

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 17:04 от luss

# 602
  • Fort Worth, TX
Марчето, като я види.Мерси, Люске.
Маре, и не се хили много:-)

# 603
  • София
Марчето, като я види.Мерси, Люске.
Маре, и не се хили много:-)
Ох....почакай, че не мога да се спра да се смея....идиот, как можа да се докараш в тази форма. веднага да отиваш и да се сменяш УбихтЪ!!!
Отивам да простирам...весело ми е.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пак ще дойда , когато се спря.... Joy Joy Joy Joy
Людачка, сваляй веднага , че станахме за резил..... ох, напиках се.....

# 604
  • София
Креми, след малко трябва да се къносвам, купих си къна....как да го направя след това, което видях?!
Шегуваме се на твой гръб....пардон, на твоята глава, шЪ ни извиниш... Joy

# 605
Здравейте. Да се разпиша и аз.
Креми,много неприятно с цвета,но поне си търсиш правата и дано те оправят в понеделник.
Поли,браво за успешната сесия. Сега си почини.
Лус,а Миленка какво иска за РД? Може би има някаква идея и ще те улесни.
Снощи видях,че Гого има избил втори зъб. Ще е зайче в най-скоро време  Laughing
ММ е наряд днес и ще си дойде чак утре. Трябва да изчистя банята и тоалетната. Дано ми дойде по-късно музата и да я свърша,че се изморих вече с другите задачи.
Не знам дали ви писах,че Гого вече сяда без проблем. Един ден просто реши и започна да се крепи и да си играе седнал. Човекът е с характер, а аз толкова се притеснявах. Явно всяко нещо е с времето си и децата не са машини,че да правят всичко по график.

# 606
Валенце,да не ни сложиш и ти след малко снимка  Heart Eyes

# 607
  • Fort Worth, TX
Маре, може може.Не ме ли оправят в понеделник жална им майка.
Вале, внимавай с къната.И на мен вече ми е смешно.
Стади, много е сладък бебчо.

# 608
Аууу, днес смятах да посетя фризьора, тъкмо си харесах един нов, ама като гледам Креми май ще отложа.
Това дето се вика е за Добро утро. Днес тук е хладно и мрачно, достатъчно оправдание да си седя вкъщи. И без това трябва да свърша някоя друга домашна работа.

Ставам, след малко пак ще се върна.  Laughing

# 609
  • Sofia
Гого вече сяда без проблем... а аз толкова се притеснявах. Явно всяко нещо е с времето си
Точно така, всеки човек си е различен.  Браво на Гого, а сега и дълго и качествено да си полази, пък после ходенето (така направи Гушкан - на 1г и 2седмици проходи, аз съм доволна, че не е по-рано)...  Пък мама му да не се притеснява  Hug, книгите и инфото са само ориентировъчни. Честито ви и 2ро зъбче на зайо.  Grinning

# 610
Благодаря,Морена  Hug

# 611
  • при късмета
Креми, чак сега видях, ама Люси е свършила работа.
Написах си постта и тръгнах да готвя.
Не знам с тоя цвят. Не ми идва друго на акъла освен при напластяването да се е получил. Виж, че в корените си е станало новото русо. Ще те съдят фризьорите да знаеш, виж колко хора отказа  Joy
Обаче ми е много смешно, мерси, че я показа и сори, че се хилим на твой гръб  Joy
Ста ди, браво на Гошко. Нали ти казахме да не се притесняваш.Честито ви зъбче

Аз освен, че сготвих се раградинарствах. Пресадих още 3 корена от карамфила, дано се хванат. Миналата година много закъснях и не можах да ги размножя. Сега ми казаха да опитам, ще видим.
И бял люляк си засадих миналата пролет, но не знам дали ще има клонче тази година. Пъпките ми се струват измръзнали  Sad

# 612
  • Бургас
Браво на Гоги!
Ста,само дето се притеснява.Моята не стъпваше дълго време на единия си крак,то снимки ли не бяха,замервания,ехографи... Sad
После просто стъпи.ЛЛ и те веднага пращат на невролог.Сега дишай спокойно! Hug

# 613
  • София
Маре, може може.Не ме ли оправят в понеделник жална им майка.
..........
Най-късно до понеделник да си с нова коса, онази твоята си. Този цвят е голяма грешка.  Simple Smile
Ста-ди, имате си зъбчета вече, ей голямо е детето. Видя ли, че всичко си върви нормално, седна си на дупето, само дето се притесняваше. Всичко с времето си.  Simple Smile
Днес сутринта към 9 ч.  дойде жената за чистене. Много приятен човек. Беше смутена, не знаеше какво я очаква. Пихме по кафе + еклер за разкош, обясних ѝ какво трябва да прави и към 11 ч тя си тръгна доволна. Беше и неудобно да си вземе парите, защото за два часа според нея това са много, а аз смятам, че са съвсем достатъчни. Другата сряда пак ще дойде, ама този път няма да чистя предварително... Mr. Green тя ще се справи с всичко. Тя така ми нареди и аз ще слушам.
Вале, разгледах отново онази тортичка в онова списание...нашето. Защо да не стане цяла, ти какво ще кажеш?? Ще се пробвам, ако не стане и аз ще хвърлям. Моля ти се направи еклерите, те са елементарни съвсем домашни, виж пак в онази наша книжка има рецепта, но тя е по завъртяна, но не е трудна.
Ще отида малко да полегна, `щот` много се уморих днес  Mr. Green + книжка в ръка. ММ иска да ми подари елект.. книга, `що ми е това, обичам да си прелиствам страниците и да усещам аромата на самата книга. . Друго ще измисля за подарък.
Людачка, как си със свободното си време???
ма-ко, не е ли рано още за градинарстване???  Какво да ги правя сакъзчетата, да започна да ги чупя или ....за сега само по-малко ги поливам. Друго!????  Къде е Писето да каже?
Смърфи, как се справяш ?? Трудно ли ти е, не вярвам.  Simple Smile
По-късно ще дойда да ви видя.

# 614
Трудно, Марче, трууудно. Още кривата круша не се виджа на хоризонта, а пък кога ще я стигна и задмина, не знам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт