Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 392
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Диетката.... Mr. Green `апнах една кифла, душих, душих пък накрая....ам , ама много бързо все едно не съм аз.  :mrgreen

Joy Joy Joy
Ти се смееш, ама щях да се задавя жестоко, защото съм обявила на всички у дома , че съм на диетка, а те ми се смеят и подиграват....дали да турна онова червеното емотиконче, не ....зеленото.  Mr. Green Mr. Green Но.....аз съм го измислила!!!!!!! Трябва да замина  сама на почивка на едно място, но ще е на нашето море за 10-15 дни ,  аз си зная къде и там ...глад!  Вече го обявих вкъщи,  да ме урежда ММ, да се обажда по телефона, че м. май аз ще ги посетя. Само това ще ме вкара в граница.  Предложих това да го мине,  като подарък за РД.   А, какво ще кажете!???!! Някоя от вас да е мераклийка... newsm78

# 451
  • Fort Worth, TX
Имам Маре.Моя специално ми я донесе от Франция.Обаче не ми се пие..Хапнах малко сладко и ми мина:-)
О, аз съм за.Обаче само на сън.С толкова деца не става.

# 452
  • София
Марче, аз съм мераклийка, но няма кой да ме пусне за толкова време.

# 453
Но.....аз съм го измислила!!!!!!! Трябва да замина  сама на почивка на едно място, но ще е на нашето море за 10-15 дни ,  аз си зная къде и там ...глад!  Вече го обявих вкъщи,  да ме урежда ММ, да се обажда по телефона, че м. май аз ще ги посетя. Само това ще ме вкара в граница.  Предложих това да го мине,  като подарък за РД.   А, какво ще кажете!???!! Някоя от вас да е мераклийка... newsm78

Добре си го измислила Simple Smile
ама май още е студено валят дъждове, изчакай юни поне.
Barefoot Kontesa чета аз дребчо залепен и гледа снимката , искам такива кексчета Simple Smile
 е как да не му направя на детето, та сега шоколадови мъфинки за десерт.
Отивам да гледам филм после ще намина пак .

# 454
Аз минавам на зърнена диета.....Кото зърна - ям! ......

# 455
  • София
Джейми, искаш ли да съм гадничка...  Wink Викай детето да види...

# 456
Здравейте и от мен   bouquet
Марче вложи си парите в пълноценна почивка - не пълни препълнени гуши, а и ефекта е мнооооооого съмнителен. Виждала съм дами с отлични резултати и след захранването са и отгоре  #Crazy
Смърфи - кучо е добре, но ми умряха поредните гупи - изчетох доста - уж са съвместими с другите риби в аквариума... та след три опита се отказвам от тях Joy Сега ще чета какви други обитават горния слой на аквариума и опитите ще продължат Joy
Имам една питанка - днес учителката на сина ми му възложи да направи презентация на България - обичаи, традиции, характерности... До тук добре - децата са 9 годишни - ще са повече снимки и ще направим мартеници, обаче ме затруднява националното ястие... защото трябва и да го занесе  Joy та въпроса е - да направя ли пита със сирене или нещо друго? Приемам всякакви коментари и препоръки   bouquet

# 457
Калинка - то с това национално ядене много трудно. За каквото се сетя, все го има я при едните съседи, я при другите. Сирене, кисело мляко, ама голяма занимавка е. Питата е добра идея, защо не баница с айрян. Те децата все ще са щастливи.

# 458
  • Fort Worth, TX
Калинке, нямаш ли някой буркан с лютеница освен питата да пратиш?То баш национално си е боба, кебапчета и баница:-)

# 459
  • София
Калинка, аз съм за баница със сирене... или тиквенник, но не се знае дали всички харесват тиквата... Аз като чужденка казвам - няма нищо по-вкусно от българска баница!

# 460
  • София
Калинке, нямаш ли някой буркан с лютеница освен питата да пратиш?То баш национално си е боба, кебапчета и баница:-)

Това е също мммм, освен боба(той има навсякъде), ама има ли откъде да се вземат? Едно бързо колетче, или в Англия да има бг-магазин?

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 21:56 от luss

# 461
  • при късмета
Калинка, какви са тези домашни на децата  ooooh! Аз, ако трябваше да правя баница за училището на детето, щеше много да се изложи горкото, изобщо не мога. Питата е добра идея.
Това за мързела ми хареса
Смърфи браво, че сте си изкарали добре.
Марче, нИ моа дойда с теб. Ако изчезна от вкъщи за седмица и си дойда стопена, мъжо повече никъде нЕма да ме пусне  Naughty
Луси, страхотни сладкиши си намерила
Легнаха моите и чак сега седнах да изям половин шоколад

# 462
  • Sofia
Калинка, за баница със сирене и аз съм "за" най-много. Ако там нямате хубави кори, най-добре дори би било да си точиш.
Иначе този списък тук е много добър.

# 463
Ма ко - как вървят игрите с шоколадите? Печелиш ли нещо или само си рупаш шоколадчета?

Калинка - баница или питка би било най-лесно и за теб, и за пренасяне, и за ядене! Ако имаш и малко шарена сол да поръсиш отгоре, супер ще е.

# 464
  • при късмета
Смърфи, сигурната награда за която играх я спечелих. От другите на томболен принцип не съм, но шоколад мога много да изям  Mr. Green Ще си чакам възглавницата-играчка и може да не играя вече

Аз ако няма готови кори никога няма да успея да направя баница. Това точене никога няма да го схвана. Даже дебело тесто като разточвам ми се получава трудно. Сигурно е за смях, ама като се опитам да направя кръгла кората, за кифлички например ми става правоъгълна. А като се опитам да азточа на правоъгълник за пица или козунак отива към кръгла.  ooooh! айде кажете ми как става тоя номер  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт