Славче, радвам се, че съм помогнала. Браво на момчето ти! По-бързо да ти минава времето до четвъртък
Джейми, много хубави цветя си направила. Не запомних за какво са изследванията, но да споделиш резултатите.
Марче и мъжо колекционира халби. Сестра ми винаги му взима от бирфестите които обикалая в Германия. И кой как тръгне навън му се поръчва халба. Донесоха му едни по 1л. и половина
, как пият тия хора толкова бира без да се стопли.Морена, добре си изкарва щерката, не я мисли
Коконче, така ще е от химиотерапията известно време, важното е да помогне

Луси, добре, че е бил малкия дявол с вашето произшествие. Ще се проветри, важното е да няма пострадали и щети.
Вио, а така и малко почивка трябва. Аз занимаването с детето не го броя за работа.
Хортензия, опни краци докато се чудиш
Вчера беше такъв студ. Провали ни се още една разходка заради времето. От седене вкъщи цял ден, откачих да мия фритюрника
по едно време се чудех защо съм се хванала. Много го мразя това упражнение, цял ден ми отне. Мъжо пък се разкарва да си вземе нова карта за телефона, че предишната се бъгна и беше без телефон.Сутринта дребния кашляше и го оставихме вкъщи. Водих го при докторката, нищо му няма на гърлото, кашля от хрема. Тази седмица пак е вкъщи.
На всички по едно гуш, пак ще дописвам, че ферман стана

За утре 

Полека-лека си действам.

, каза ММ.
нямам спомен, а може и да съм пропуснала да я поръчвам. Казвай веднага.