Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 403
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • при късмета
Тити, много неприятно. Задължително съобщете заради оръжието, да не стане беля
Славче, радвам се, че съм помогнала. Браво на момчето ти! По-бързо да ти минава времето до четвъртък
Джейми, много хубави цветя си направила. Не запомних за какво са изследванията, но да споделиш резултатите.
Марче и мъжо колекционира халби. Сестра ми винаги му взима от бирфестите които обикалая в Германия. И кой как тръгне навън му се поръчва халба. Донесоха му едни по 1л. и половина  ooooh!, как пият тия хора толкова бира без да се стопли.
Морена, добре си изкарва щерката, не я мисли
Коконче, така ще е от химиотерапията известно време, важното е да помогне  Praynig
Луси, добре, че е бил малкия дявол с вашето произшествие. Ще се проветри, важното е да няма пострадали и щети.
Вио, а така и малко почивка трябва. Аз занимаването с детето не го броя за работа.
Хортензия, опни краци докато се чудиш  Laughing
Вчера беше такъв студ. Провали ни се още една разходка заради времето. От седене вкъщи цял ден, откачих да мия фритюрника  ooooh! по едно време се чудех защо съм се хванала. Много го мразя това упражнение, цял ден ми отне. Мъжо пък се разкарва да си вземе нова карта за телефона, че предишната се бъгна и беше без телефон.
Сутринта дребния кашляше и го оставихме вкъщи. Водих го при докторката, нищо му няма на гърлото, кашля от хрема. Тази седмица пак е вкъщи.
На всички по едно гуш, пак ще дописвам, че ферман стана

# 436
Здравейте  Grinning

Нямате изчитане... Човек изчезне ли за ден-два и после трябва да си отдели поне час, за да навакса пропуснатото  Laughing

Доволна съм от ходенето до Солун, макар че един ден не стига за нищо. Много ми искаше да пренощуваме там, но кумовете ни нямаха тази възможност. Иначе времето беше хубаво - 10 градуса, без тукашните ветрове и снегове. Поразходихме се, хапнахме гироси, пихме фрапе, засладихме се и с шоколадови тортички. Аз си накупих разни козметични нещица, учебник по счетоводство на гръцки език и два вестника. Взехме си и сушени плодове, зехтин и маслинки и общо взето изпълнихме плана.

Вчера бях на изпит и утре пак - последния за семестъра. И след това мога да си се отдам на другите ми занимяния  Simple Smile

Не знам, но на мен времето ми не ми стига за нищо. Не знам как се справях през кратките девет месеца, когато работех. Но тогава не се занимавах с толкова много неща, с колкото се занимавам сега. Покрай изпитите съм занемарила домашната работа, а прозорците на кухнята отвътре плачат за миене. Ще гледам следобяд да ги мина с препарата.

Не се обръщам поименно към никой, но изчетох 13 страници назад и забравих на кой какво исках да кажа  Laughing

# 437

Ма ко малко зима остана Joy
Поли добре завърнала   bouquet За утре  Flowers Four Leaf Clover
Джейми  fingerscrossed
Марче - е спри са де!
Кокона как са принцесите?
Нощни - според мен децата трябва здраво да се товарят със занимания, че иначе вършат глупости /то май-не е само за децата Joy Joy Joy/

# 438
  • ул. "Мечтание"
Тати ми беше на гости за малко, беше дошъл по работа в града и мина да ни види. Поприказвахме си.

Поли, стискам палци за утре!  Hug
Радвам се, че сте си изкарали добре в Солун. Simple Smile

У дома попридоби вид, но има още доста какво да се желае. Thinking Полека-лека си действам.

# 439
  • Sofia
Моренка, похвали се какво купи. Кой хляб направи, сподели отново с мен.  Simple Smile Карамелизирана коричка????

Ами не купихме, много паянтови, никакви бяха тия етажерки, на 19-20 страница, за 12.99лв.   ooooh!  А така се бях настроила, че ще си реорганизирам пространството в единия гардероб... ама ме съмняваше де, за тия пари...
Иначе накупихме обичайните продукти, все всичко наведнъж свършва бре, как става тая работа...
Взехме сирена, вечерята ще е пица със сирена - топено, моцарела, синьо, бри и сеждамер - много ни е любима тази комбинация, препоръчвам!  Grinning

Марче, хлябът е обичайният без месене, не хидратиран.
Та ръженото брашно ми беше останало малко и за сметка на това добавих пълнозърнесто с овесени ядки.
Пък карамелизираната кора... не ми хрумна как иначе да я обясна, не че е буквално такава, ама леко напомняше вкуса...
По принцип захарата в хляба се слага не за вкус, то тя е толкова малко, та е ясно... а, защото спомага за покафеняването на коричката. Затова така се изразих. Simple Smile

# 440
Добро утро ,

Преди да тръгнем на у-ще и работа винаги ви наглеждам и пия кафето с вас. Първата и последната работа ми е винаги тази и како има една приказка :'с теб/вас ставам и с теб/вас в мислите лягам ..'  Whistling

Тити, неприятно е много , когато ти ииземат спомените и скъпи сантиментално неща, но ми се струва,че са ви нарочили и са знаели ,че ви няма и на двете места. Декларирайте оръжието като откраднато, че са доста сериозни наказанията за оръжие без каса.
Най-доброто е ,че е нямало никой в къщите да им се противопоставя и никой не е ранен  Hug

Лусси, помогнаха ли зърната кафе? И при вас е било по малката беля. Hug

Морена, не видях етажерките ,но дано си успяла да реорганизираш гардеробите си. И аз си мечтая за огромен гардероб /стая с много етажерки, кутии за разпределение и всичките дрехи изгладени на закачалки да стоят .Някой ден .

Поли, добре сте си прекарали ! Успех на изпита утре    bouquet

Лейдибърд, страхотни правила за мързела.   bouquet

ма ко, да се оправя детето от тази хрема.

Марче, и ти като мене с хвърлянето /даряването си май. Браво на теб ,ще зарадваш някой човек много  Hug

За бързо съм днес момичета, довечера пак ще намина.
Тези дни се чувствам едно отпаднало, боли ме цялото тяло , криво ми е , май се разболявам.  Температура 37.1 до 37.3 поддържам вече 2 седмици, а си я меря ,защото ми е странно ,че всички мускули ме болят и съм схваната перманентно .
Детето е добре , мм също страда от студа навън и правим само чайове, топли вани с морска сол и пием витамини. Хич не ми се ходи днес на работа ,ама никак ,но такъв е живота.
Отивам да изгладя дрехите ,да се опаковаме,че е пак -35 и да потегляме кой накъдето му е мястото за днес.
Лек ден   bouquet

# 441
  • Sofia
Контес, не съм успяла за сега, нали не взехме, ще намерим по-добър вариант.
Благодаря за кафето и пандишпанените кексчета!  Hug  При теб сутрешно кафе, за нас тъкмо следобедно.  Grinning
Дано се оправяш, ти, не да се разболяваш!  Спорен ви ден на тримата!

# 442
Здравейте, девойки прекрасни! Как е диетата? Върви ли?
Ние вчера си прекарахме супер с немеца в италиянския ресторант в Колумбия:))))) Готин човек се оказа, а и храната беше хубава, така че не ми се оправдаха очакванията за скучна бизнес вечеря. Но не спах добре, от известно време ми се обаждат хроничните болежки с корема и вече не знам какво да ям. За да отслабна и сваля инсулина - без въглехидрати, за корема - само въглехидрати. А, сега де?! Ама ще оцелея де, трябва да наблюдавам коя от разрешените храни ми дразни корема и да я избягвам. Накрая моята работа ще стане като във вица - Тъкмо научих магарето да не яде, и то взе, че умря. hahaha

Иначе от днес запрятам ръкави и се мятам през глава да си направя блога. Вече втора година му плащаме регистрацията, а има само едно заглавия в него. Надявам се скоро да ви го представя.  Peace

Морена - защо не погледнеш и в Икеа, те имат много решения за гардероби и не са скъпи. От опит мога да кажа, че са качествени (имам два техни гардероба).

Контеска - а здравна застраховка имате ли, ако се наложи да отидеш на лекар? Тази ниска температура е отвратителна! Може стресът и ниските температури да са ти понижили имунната система.

Джейми - стиснати палци за резултатите!

Тити и Нощни - нямаме приятели, които да не следиха за растежа на децата си по нарисуваните стени. Всички минават през творчески период и стените се оказваха най-доброто платно за техния талант.  hahaha

Калинка - все ще те питам - кучо оправи ли се?

Полито - много я харесвам тази Гърция, другият път хапни една салата хориятики за мен, а ако пиеш и едно узо няма да отажа.  Hug Успех с последните изпити!

Коконче - видях малките буболечки във фейса, ама са големи сладкишчета. Как е Теа? Видимо не личи да е по-малка от Стефани, явно си наддава добре.  Praynig

Лус - не им се сърди на твоите, добре че сте се върнали навреме, че тази миризма е доста токсична, но не знам как се премахва.

Марче - хубаво правиш, че даряваш дрехите. Аз също правя чистка на гардероба на година, две и запазените неща ги даваме на братовчедите на мм. Те нямат възможности и много се радват на нещата.

Ма ко - и аз така кашлям. Имам си хроничен заден ринит и имам периоди, в които си покашлям. Сега съм в такъв, но и гърбът ме наболява, като невралгична болка е, явно нещо съм се схванала.

Креми - пооправи ли ти се настроението? Или е още свинско-винско?

Вио и Хортензия - това упражнение мързел много ми се отдава. Wink
Вио - ТМ по-добре ли е?
Хортензия - а ти? Температура имаш ли още?

Мастърчето - как ти се отразява кафето-инжекцион? Май и аз имам нужда от кафе, а уж не пия кафе. Май ще мина на чай-инжекцион. Peace

Така, кой пропуска русият ми мозък?! Ще се върна назад да допрочета, ама не се сърдете. После влизам в дебрите на блогването. Ако някой има опит в това, да свирка, че 5-те части висша математика в унито, ми се стуват песен пред това.  ooooh!

# 443
Значително по - добре, дори отиде на работа сутринта. Твърди обаче, че за целия си 38 - годишен живот такова  нещо не помни  Crazy

# 444
  • София
Здравейте  Hug

Марче, тук съм  Hug И аз така правя с дрехите Peace

Вио, браво на ТМ  Peace

Смърфи, готин казваш немеца, а? Laughing Засега таз японска диета не се получава по технически причини Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А относно заден ринит съм писала някъде, понеже Петьо ми е с такъв. Оправих го за 3 месеца с един хомеопатичен продукт. Капки за пиене Назо-Хил... За първи път пиеш на всеки 15 минути, после разреждаш по 3 пъти на ден и ако се закашляш поради хремата през ноща - ставаш и пиеш. На Петьо давам по 10 капки на прием, за възрастни може би повече... Има си листовка. Чак сега съм му спряла... Опитай, поне няма да навреди...

Коконка, много са сладки Сефани и Тея. Направи снимката с двечки...

Поли, и аз харесвам Гърция... Успех с последните изпити!

Контеска, дано да не се разболяваш, дано да е от смяната на климата...

Калинка, страхотни правила за мързела. 
Миризмата все още стои..., днес готвя без аспиратор за да мирише на нещо по-хубаво Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нощни, таткото на гости... мечта...

Днес бях на фитнес. После с ММ закарахме Миленка с китарата на урок, за 1 час напазарувахме в руския магазин и закарахме пак кафе-машина, но не са ни я приели. Просто ще се наложи да купувам кафе на зърна и да смеляме на по-едро. Занесох им и кафе Лаваца, ама с тяхното кафе прави дори каймак... Та това е...

После напазарувахме в ХИТ и забравихме да купим яйца  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Май наистина ще почна някаква друга диета  Thinking

После като се върнахме, ММ сготви наденичка, спагети, гъби, на Петьопържени  филийки с яйца... За 30-на минути... Хапнахме. Измих всичко и.... легнах да спя. Сложих будилника на 16:00, дойде Петьо, гушна се при мен и... откарахме още 1,5 часа  Laughing Laughing Laughing Сега аз похапнах и съм тук...

# 445
  • София
Дзак, тук съм!  Hug
Много работа свърших. Но преди да излезна хвърлих едни козуначени кифли да втасват, а после тръгнах по задачи. Минах през църквата, оставих каквото трябваше, хората бяха доволни. После се врътнах с колата и отидох да пия кафе с приятелка. Чудесен ден,  изпълнен с приказки и смях. Тя е много сладък човек. Сега се върнах, оформих кифлите, напълних ги с шоколад, стафиди + захар и мак за разкош  и ги изпекох. Чуднички + боза=класика в жанра.  Heart Eyes, каза ММ.
Ох, Полито, така е хубаво в Солун. Много го обичам, а и каква кухня имат тези хора. Ще трябва да врътнем и да скочим до там, ей така за един обяд дето се казва. Да хапнем по едни скариди, октоподче, някоя и друга риба и от онези прекрасни десерти, дето ти ги дават като бонус към обяда..... ммммм. Например кадаиф + сметана+орехи....
Смърфи, немците не са толкова скучни, готини хора са. Разбирам, добре сте хапнали италиански специалитети,...ммммда. А и някоя бутилка червено вино ако сте пийнали...нямам думи. Чудесно! Каква беше тази салата хориатики... newsm78 нямам спомен, а може и да съм пропуснала да я поръчвам. Казвай веднага.  Simple Smile
Моренка, видях ги тези дъски. Не, не стават. Виж в ИКЕА, да, няма да са 12 лв, ама ще са по-хубави. Тези за нищо не стават.  Този хляб го имам, карамела в кората ме обърка, да не би да съм пропуснала нещо и да не съм записала. Хубав е.!!
Людачка, къде си?? Къде мааш гащи... Heart Eyes
Креми, още ли ти свинско+винско?? Удари една чаша, ще се оправиш, а биричка нямаш ли... Simple Smile
Контеска, щях да те питам и аз за здрав.застраховка, това е важно. Да чукнем на дърво да не се случва, но си трябва, ама ти си знаеш, сигурна съм. Със загриженост попитах.  Hug Имаш болки в мускулите...да не е грип, ама с тези ненормални температури при вас не вярвам, той няма как да вирее, ще мре веднага.  Mr. Green  Настинала си, пий чай и нещо за загряване.....червено вино.  Simple Smile
Мастер, къде си, душа, няма смешни картинки днес... Simple Smile
Здравейте, девойки прекрасни! Как е диетата? Върви ли?
........... После влизам в дебрите на блогването. Ако някой има опит в това, да свирка, че 5-те части висша математика в унито, ми се стуват песен пред това.  ooooh!
Диетката.... Mr. Green `апнах една кифла, душих, душих пък накрая....ам , ама много бързо все едно не съм аз.  Mr. Green
И на мен ми е по-лесно с математиката отколкото с такива сложни блогни  Mr. Green нещица.
Ай,  до скоро. Пак ще дойда.  Simple Smile

# 446
  • София
Браво, Марче, и аз така... хапвам бързо шоколадче, все едно не съм аз Hug

Трябва да правим домашното... вече е 19:15 и все отлага... тоз Петун...

# 447
  • Sofia
Пфууу... то пък и за ваканцийка от 4 дни домашно дали... брей сакън...  ooooh!

Смърфче, Марче, да, Икея е вариант, имаме я предвид. Simple Smile

# 448
  • София
Пфууу... то пък и за ваканцийка от 4 дни домашно дали... брей сакън...  ooooh!

Освен домашните за ваканцийка има и домашното от цялата седмица, нали бяхме болни... Confused

Сега ще му помогна на детето... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 449
Диетката.... Mr. Green `апнах една кифла, душих, душих пък накрая....ам , ама много бързо все едно не съм аз.  :mrgreen

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт