Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 405
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Добро утро, момичета.

Днес аз черпя с кафе...

# 421
ДобЮто! .....Пия с вас едно кафе "инжекцион" и бягам.....

# 422
  • Fort Worth, TX
Добро утро.

# 423
Добро утро слънчеви момичета!

Тити не се карай на детето - всички минават през фазата рисуване по стена  Joy
След такова изпълнение на сина ми купих дъска - още си я ползва  Joy
Желая усмихнат и спорен ден   bouquet

# 424
Добро утро Simple Smile
Успях да се прибера , ходих на лекар, уж е наред ,но докато не излязат резултатите ми е нервно.
Сега ще си направя кафе че сутрешното така и не го изпих от бързане.

# 425
Добро утро.
Днес няма да правя нищо. Е, измих чиниите и прострях, ама това не го броя. Нищо по - съществено не мисля да върша, ще се занимавам с децата и това е  Crossing Arms

# 426
  • Sofia
Добър ден!  Simple Smile
Ето сега ми е паднало... писали сте 4-5-6 маМки и ще ви поотразя... Crossing Arms

Люска, благодаря за кафето!  Как е със смръднята...
Марче, браво на теб, хубаво е още една препоръка. Simple Smile  Току виж някой се възползва от предложението... за филма де.  Simple Smile

Тити, мнооого ми е забавен твоя Емо Joy Joy Joy , ама да знаЙш от онзи от Льонеберя, все по Емовците ходи то...  Гушни го от мен, ама силно Hug

Нищо по - съществено не мисля да върша, ще се занимавам с децата
Абе, Вио, от последното по-съществено няма!  Hug

Джейми, чакаме хубави резултати, споко!  Hug Такива трябва да са!

Мастер, и моето е инжекцион, че станах в 11ч.  ooooh!   
Питам го ММ, защо не ни (двете с Гушкан) събуди в по-човешко време (ще ходим на пазар в Куфланд, с една мебел съм решила да се озаведем, после ще ви се фукам, ако има с какво), пък то много сладко сме били спяли, та те така...
Вчера хлябът ми стана убиец вкусен, една карамелизирана коричка... мммм Crazy... ама то така става като не се втиляваш много... нали беше сбирщайн, та ей на.  Grinning

Хубав ви ден! Grinning

# 427
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Благодаря за кафето и закуската.

Тити, ние сме обратно с ММ. Той пие, аз съм по-скоро въздържаща се (все едно съм бивш алкохолик - без едно мога, с едно не мога  Joy)

Искрен вчера реши да разкраси със син и червен химикал свода на кухнята.  hahaha Joy Имат си и дъска и достъп до материали за рисуване непрекъснато, не е нужно да ми искат, на лесно място са листите. Но човека си е решил, че това бяло има нужда от малко цвят.  hahaha Joy

В събота ще водя Божидар на школа по рисуване. Има мераци човека, дано да му хареса!  Thinking Търсим му призванието. Много енергия има и трудно я канализира. Според хороскопа му ще е творческа личност и това ще си му е призванието и сега ще експериментиране как ще са нещата с това рисуване.

Днес искам да оправя къщата, че я бях зарязала няколко дни. Трябва да се разтреби, да пусна прахосмукачката, да пообера праха... И вероятно една леща ще сложа. Не ми се занимава с по-връткави манджи.

# 428
Ехо , къде сте  smile3540
Аз пак излизах, за кой ли път днес, ходих да платя сметките, минах покрай една фризьорка и се подстригах , не че мъжете в къщи ще забележат.
Сега ще играем с детето на околосветско пътешествие, и ще стане време да ходя да си прибера дребния .Много бързо минава времето като съм почивка.
titi888 и при вас е весело, моите и те с един печат цветенце ( добре че е ситно че не се вижда) са си украсили стаята на 2-3 места, но не са правили опити да чистят.
Morena хайде чакам да се похвалиш с покупката.
Аз още не съм решила какво ми се готви , мъжа утре е на месо, ама какво и как ще го мисля.Отивам че парите са раздадени и чака човека.

# 429
  • при късмета
Привет,
да мина да ви видя, не че плаче някой за мен  Laughing
Детето е вкъщи и не съм спряла.
Прочетох по диагонал снощи, ама бях скапана.
Като го измета от компа ще дойда
 Hug

# 430
  • София
 Добър ден!
Оф..малко почивка. Допивам второто кафе и продължавам с гардеробите. Леле, колко дрехи имаме и все са неносени, нови си стоят. А , са много хубави неща, чак ми е жал да ги хвърлям и то най-вече на ММ. Защо няма да ги носи тези пуловери, а са си нови, м/у тях има и от сериозни фирми, маркови. Луд човек. Две канадки в черно, нови на Nautica  това си е сериозна фирма, и всичко друго заминава към църквата. Напълних два големи черни плика. Обадих се на отчето, ще ми ги приеме, поне някой човечец да се топли. Продължавам да се вихря.
Моренка, похвали се какво купи. Кой хляб направи, сподели отново с мен.  Simple Smile Карамелизирана коричка????
Джейми, какво стана с изследванията??
Людачка , къде си, Креми, ма-ко и още кой, кой беше ...Къде ли е Ангелчето, Коконка, Славунка????
По-късно ще се "чуем". Приятен!  Heart Eyes

# 431
  • Fort Worth, TX
Тук съм, ама ми е едно свинско.
Много мразя да ми пилят нервите от сутринта.Аз може да съм много добра, но като набера стой и гледай.Ставам такъв тапир.Абе кво се нервя. ooooh! ooooh!

# 432
  • UK
Добро утро.
Днес няма да правя нищо. Е, измих чиниите и прострях, ама това не го броя. Нищо по - съществено не мисля да върша, ще се занимавам с децата и това е  Crossing Arms

добър ден Hug и аз така Вио без чиниите, аз имам миална hahaha

# 433
Чудя се дали да почвам да готвя или да опна краци на дивана. От 8 до 14 тичах по задачки навън, добре, че днес не е студено.

# 434

Джейми, какво стана с изследванията??

Едните резултати най -рано в сряда, а другите и аз не знам зависи какво ще излезе сега от микробиологията.

Общи условия

Активация на акаунт