Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 381
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ма ко, тамън го изпратих моя мъж за мляко. Ще ходим в Западния парк после.

# 511
  • при късмета
Аз ще ходя след малко, че и до данъчното трябва да мина.
Това дете ще ме побърка, все е наобратно. Като е хубаво времето иска да си стои вкъщи, като не може да се излезе напира за навън  #Cussing out

# 512
  • София
Добро утро, момичета!

От утре съм на японска диета, независимо колко и несполучливи тези дни са ми начинанията и перипетии с яйцата....

ММ отиде до магазина за яйцата... Казах му да ги пази като своите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз днес спах пак до 10:00. От утре пак започва 6:00, сега и Миленка ще е 1-ва смяна, в 6:50 ще е излязла вече...

Мастерче, и аз мисля, че Палете е доста силна боя... Моята коса много пада. Не знам с какво да я мажа..., ако може да е готова маска... Купих си на Икаров 12 масла, ама не знам какво да правя с тях... newsm78

Креми, аз обичам моловете... Обаче ще съм с Петьо на срещата, по-скоро няма да мога да го оставя... Може и да мога, но е 30/70

Тити, ако майка ти не може кажи, ей колко сме - ще ти платим сметката...

Калинка
, сигурна съм, че ще се представиш добре.

Стади, и аз харесвам Солун.

Джейми, благодаря за кафенцето.

Марче, какъв ти е резултат от диетата?

Славче, дойде ли момчето ти, забравих кога ще ти идва.

Валенцето, хубаво да е пълна къща!

Ма ко, какво спечели?

На всички, когото не споменах  Hug Hug Hug

Отивам да готвя гъбената супа, от вчера останали спагети и наденичка...
После ще се къпя, ще гладя. В 13:50 тръгвам за фитнес с Миленка. Вече ще съм всеки ден заради Миленка... После сигурно пак ще гладя... Домашните на Петьо...

За пердета говорихме... Много страдам... нямам нищо вкъщи  Sad Sad Sad ММ не иска... А как обичам, но засега не успях да се преборя... Каза човека, че цял живот мрази пердета, завески, така че сме като в офис... на щори...

# 513
  • София

Аз не намерих какво писа Славчето в ФБ за двата форума, но знам, че ще е истинско  bouquet

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 10:58 от luss

# 514
  • Бургас
Здрасти! Heart Eyes

Реших и аз на диета.Дано!Ще ям грейпфрут,той ми убива апетита с тази горчилка.

Баткото идва в четвъртък.Нямам търпение Hug

Днес излязоха и изследванията на стерилната урина,всичко при Крис е о.к.

Мисля да направя баницата на Моренка и аз.Купих и замразих от Турция едни техни мекички,точени кори.Дали ще стане с тях? newsm78

Луси,аз не навсякъде имам пердета.През големия прозорец на хола се вижда чудно дърво и го оставих без завеси.Голяма красота е!

Сега ще ставам,че ММ пак гледа лошо към компа.Брей,да не седна.

# 515
Добро утро !То при вас пак добър ден !
Отивам да си правя кафе.
 Емо гледа английска тв.А аз ще чакам .Оказа се ,че не можело с карта от тук.А с обб.Пак не са го доизмислили.Как ли няма да си открия заради тях кредитна карта .Да си гледат работата.Чуя ли за кредит или такава карта и ми става лошо .Не мерси.Дебитните са достатъчни.
Лус благодаря душице ,но ще я изчакам.
Скачам ,че съм крива баба Яга рано сутрин.
Славче  радвам се ,че детенце е здраво.А за това дърво чак си го представих.В бг от прозорците виждам само едно барче с квартални хорица дето спрягат глалола мотам се по-цял ден и блока отсреща.в кухнята съм без пердета.Седнем ли да хапваме от офиса отсреща ме гледат в чинията.Все се каня да сложа пердета и там,но не ми остава време.

# 516
Добър ден и от мен на второто кафенце   bouquet
Марче сега слушам парчето – наистина е удоволствие  smile3525
Тити, Смърфи ти е казала за разплащателната сметка, или да имаш бг карта регистрирана според техните изисквания, а да си регистрираш тукашната карта там – не ти препоръчвам. Никога не съм ползвала булсат, но правихме опит с телефоните към м-тел – същото е - не става с карта от тук, както и данъците за имотите-имам към различни общини – е нестава, защото били по различни сметки #2gunfire. Имахме инцидент с платени данъци по банков път от бг, а системата не ги беше отчела и от тогава в бг плащам само на каса.
Валенце – аз днес ще изпробвам баницата на Морена, а за кейка на Марчето – горещо го препоръчвам  newsm10
Стади за рожденния ден на мм купих писалка, която си хареса, но му се досвидяха парите /а уж аз съм дзифтара в семейството/ Помисли какво си е харесал и по ред причини не се е стигнало до него – така ще го зарадваш Laughing
Джейми имат кръгли тави за пици, но те са с много нисък борд и стават само за пици и бисквитки, единственото кръгло нещо което намерих е кръгла иена с капак – в нея правя хидратния хляб и кръгла форма за торта – за погача, а баниците са правоъгълни Joy
Креми ти добре даваш тон за диети, ама Марчето ги разваля с тези рецепти  #Cussing out
Палете веднъж само пробвах и нещо не стана цвета. И аз съм руса и съм доволна от гарниер
Лус на Макаров маслата имат вътре брошурки – пише си всичко – мацай смело – ще подхраниш косата. Има едни витамини на Мерц – пия ги три пъти в годината / имам дерматитни проблеми/ те са за кожа, коса и нокти – доволна съм. Когато разглеждах състава установих, че са като Матерна, но без минералите – само витамини са. Ако имаш интерес прочети и за тях.
За метлата се сещам един виц: Жена си купува метла, а продавача я пита – да ви я пакетирам ли или ще си я яхнете??? afwitch
Славче радвам се, че дечко е вече добре и нямаш притеснения Hug За корите – ако са по-дебели, както домашните кори по нашите магазини – аз правя витата баница с една кора, не както при финните с две кори.
Ставам, че се олях с писането, а баницата на Морена чака, ще метна и едно свинско със зеле, а десерта е калоричната бомба на Марчето/едва успях да скрия половината кейк, че да има и за днес/ Пак ще намина Joy За всички  Hug

# 517
  • Sofia
Добър ден, дружки!  Hug

На всички, които ще правят баницата ми, дано ви хареса и да ви е сладко! Много ще се радвам!  Hug

Люска, ма ко писа, че е спечелила кравата на Милка. 
Ние имаме 8 кода за сега (остават 38 хиляди и нещо мучащи), един от тях печели магнитната дъска... притрябвала ни е, не че детето няма да се позанимава с нея... ще си пишем "послания" едни други, семейно.  Laughing

Ста ди, ако не си гледала в кайа.бг, виж за идейки за подарък.  Grinning

Още не съм решила на какво да сме довечера  - риба или препечени филийки с масло, сирене и чай. Май ще да е второто, че докато се чудя, не остава време да размразя рибата.
Пицата снощи беше трепач, както обичайно.  Grinning
Изнамерих всичките епизоди на Костенурките Нинджа и ги свалям. Нямам търпение да видя имат ли всите бг аудио, както пишеше... ама 29GB...
Нощес се облещих  в 5 и си четох книжката, после заспах де, като е време за ставане...  Wink
По диетите хич ме няма, но пък се храним доста по-здавословно от преди, мазнините сме намалили, захарта също...  Движение ми трябва повече, че както обичам да си седя вкъщи...
При нас днес е сравнително тихо и грее слънчице, но аз съм вързана вкъщи да чакам шампоана на Гушкан.

# 518
Здрасти! Heart Eyes

Реших и аз на диета.Дано!Ще ям грейпфрут,той ми убива апетита с тази горчилка.
Е тя тази горчилка  Sick аз си го беля и е сладък, много хубаво че резултатите на девойката са добри .
Аз до скоро бях само с едни тънки пердета , но сложих щори,, много се населиха блоковете срещу нас .
За вечеря имам пилешка супа и руло Стефани , ама без яйце, заради мъжа.За утре трябва да наготвя нещо , че утре вече съм на работа и като се прибере на обяд да има сготвено.
Отивам да гладя, а ме мързииииии.

# 519

Мастър, що така без картинки  Wink

Прощавай! Ето специално за теб цветенце.....

Днес плащах сметки и сега съм ......
Офффффф........

Отивам да потормозя някой.....

# 520
Асан учи в университета. Връща се вечерта от лекции и Айшето го пита:
- Асане бе какво учихте днес?
- Учихме Айше за влиянието на околната среда.
- Асане аз съм проста обясни ми?
- Виж сега Айше- аз черен ли съм ?
- Черен си.
- Ти черна ли си ?
- Черна съм.
- Циганчетата черни ли са?
- Черни са бе Асане!
- А сега съседа бял ли е?
- Бял е.
- Съседката бяла ли е?
- Бяла е.
- Детето им черно ли е?
- Черно е!
- Ей това Айше е влиянието на околната среда!

# 521

Асан учи в университета. Връща се вечерта от лекции и Айшето го пита:
- Асане бе какво учихте днес?
- Учихме Айше за влиянието на околната среда.
- Асане аз съм проста обясни ми?
- Виж сега Айше- аз черен ли съм ?
- Черен си.
- Ти черна ли си ?
- Черна съм.
- Циганчетата черни ли са?
- Черни са бе Асане!
- А сега съседа бял ли е?
- Бял е.
- Съседката бяла ли е?
- Бяла е.
- Детето им черно ли е?
- Черно е!
- Ей това Айше е влиянието на околната среда!

hahaha

# 522
  • Fort Worth, TX
Тъй ще се отцепвам от вас.Яко почвате да ме мачкате и депресирате.

# 523
  • Бургас
Мастерче,ще ме умориш,момиче! Joy Joy Joy

Креми,пий една бира и не се депресирай! Hug

Джей-ми,виждала съм те,сигурна съм.Приличаш на една приятелка. Heart Eyes

Креми,не трябваше да подхващам темата във ФБ.Исках да разбера дали наистина става въпрос за плагиатство.Слагам точка.  bouquet

Хайде,че ще пускам Каю. Heart Eyes

# 524
Тъй ще се отцепвам от вас.Яко почвате да ме мачкате и депресирате.

ЩОООООООО??????? ........Казвай да се коригираме докат е време начи.....

Биричка?

....Ку,КАЖЕШ НАЗДРАВЕ и аз сядам с теб начи.......

Общи условия

Активация на акаунт