Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Луси,сега пък аз се посмях с теб! Joy Joy Joy

Контеска,браво на снаха ти!Всичко ще е наред!

# 571
  • Fort Worth, TX
Люси, не разбра ли, че тая диета не е за теб:-) Мъжа ти е прав.Ако все пак вземеш, че ги свариш да не излезнат салмонелозни.Друга почни.
Извинявай, но се посмях  доста:-) Така забавно разказваш.
Контес, честито и дано вс е ок.
Маре, колко еклера опука?Дай отчет.После пак сме на диета:-)
Днес си купих суха мая.За какво ли я купувам.Да я изхвърля след две години.Днес метнах два пакета.Предпочитам живата.Другарки много ми се яде питка.Нещо тестеничко с масълце.Направо приритвам.Купих си боя и тез дни ще се вапцам.Може и да не дочакам фризьора.

# 572
  • Fort Worth, TX
Луси,сега пък аз се посмях с теб! Joy Joy Joy

Контеска,браво на снаха ти!Всичко ще е наред!
Славче, как са ръцете?Мажи с дефламол.

# 573
  • София
Людачка, при теб днес е било весело...  smile3532 smile3532 Много се смях, защото си го ппредставих... Joy
Еклери
Това си е моята рецепта. Не работя с олио!! Няма френска рецепта за еклери с олио, няма!
Лесно и бързо.
Скрит текст:
400 г вода
250 г брашно
125 г масло
4 яйца
Водата се слага на огън да заври + пакетчето масло. Внимателно се прибавя малко по-малко брашното и се бърка бързо. Сваля се от огъня и продължава да се разбърква с миксер до поемането на цялото брашно. След като малко се е охладило тестото се прибавят 4 яйца едно по едно и се разбива на средна степен с миксера.. Става едно много меко  и приятно тесто.
Намаслена тавичка. Фурната на 180-200 градуса.
Намасляват се добре дланите , къса се топче с големина по желание, оформя се на хубаво топче и се слага в тавичката с разстояние м/у топките, защото те се подуват.
Пече се 20 мин и още 10 мин не се отваря фурната. Трябва да имат приятен загар
Крем Ванилия
1 л прясно мляко + бучка масло /големина по желание / + ванилия се слага да заври на котлона.
 8-9 с. л- захар се разбъркват с 2 с.л. брашно и се прибавят разбитите с вилица яйца. Тази смес се изсипва в горещото пр. мляко и се бърка докато започнат да се образуват резки в крема., означава че се е сгъстил.
Студените еклери се пълнят със студен крем. Аз го правя с една голяма спринцовка. Така не ги разрязвам, а само остава малка дупчица. . Поръсвам ги с пудра захар.
Това е.
Що ме питаш за диетката, ами ....не ст `ААА нищо. Ще се спрЪ вече.  Mr. Green  Тази седмица мина, давай другата седмица отново да се пробваме, а.. к`во ще кажеш???  newsm78 Заедно!

# 574
  • Sofia
Другарки много ми се яде питка.Нещо тестеничко с масълце.Направо приритвам.

Кремче, пробвай питката ми де. Не помня вече на кой съм я пробутвала, та ако е повтарям...  Mr. Green

# 575
# 576
  • София
Благодаря, Марче Hug  Айде от другата седмица, нищо че сварих 10 яйца... Ще отидат за салатките...

Момичета, какви чудесии в кухните ви стават... ooooh! Опарените да се мажат и да оздравявят. Аз също преди малко хванах горещата тенджера, ама без последствията...

Нещо изведнъж от 1 час ме заболя гърдата, ама не мога да я пипна... не знам какво ми е newsm78

# 577
  • Fort Worth, TX
Душка, аз си я правя по същата рецепта.Simple Smile Много е сполучлива:-)
Утре ако омеся една питка кво ще стане:-)

# 578
  • София
Момичета, ще слагам малкия да спи, че след 10 дена късно ставане ... утре ще е трудничко...

# 579
Лус голям смях Joy май да обърнеш късмета трябва пак на челна стойка да застанеш Joy
За гърдата -понякога хормоните си правят такива шеги. Това от което ни е страх жените не боли, но отиди на мамолог за собствено успокоение.
Креми да стане... да стане.... какво да стане???? ЩЕ СВЪРШИ  hahaha Joy

# 580
  • София
Щом страшното не боли, ще изчакам с мамолог... Бях преди 10-на години...

Кажете какво да направя за ЧРД на Миленка? Все пак става на 16.... newsm78

Ама ще ви чета утре. Peace Hug

Лека нощ!!!

# 581
  • София
..........
Утре ако омеся една питка кво ще стане:-)
Ами, к`во може да стане.... newsm78 най-много 1/2 КГ отгоре, нищо друго.  Simple Smile
Лейди, искам да съм като най-долната картинка.  Heart Eyes
Людачка, лека!
Отивам да си взема един душ, защото днес се долепих до нещо влажно, гадно, лепкаво...бррррр Sick
Гадост!!!

# 582
Марче ама това сме си ние - нахъсани сутринта, вбесени къде обед, турпясани след обяд и лейди вечер  Joy  Joy  Joy

# 583
  • София
Марче ама това сме си ние - нахъсани сутринта, вбесени къде обед, турпясани след обяд и лейди вечер   Joy  Joy  Joy
и малко уморени...ама малко  Joy
Ставам.  Край. Лека. Утре пак.  Heart Eyes

# 584
Лус на една възраст сме и хормоните май почват да играят като в пубертета, ама за съжаление ние отиваме към затихване  Sick 10 години е доста време, а и след определена възраст профилактиката спасява, не отлагай много време доктора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт