Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ма ко, не е ли рано за градинарството newsm78. Аз не знам, нямам живо цвете вкъщи...

Марче, махнах снимката... Горката Креми, със сигурност първите няколко часа не й беше смешно...  

Стади, браво на Гого. Честито второ зъбче на зайчето Peace

Смърфи, да ти пратим малко слънчице от София. Днес е времето чудесно...

Поли,браво за успешната сесия. Сега - заслужена почивка!

Нощни – и аз да попитам - банкера задоволи ли те?

Калинка, Стади
, Миленка нищо не иска... Нови слушалки и иска да заведе момичета в "О, шипка" + торта... Искаше ми се нещо да е специално...

Славче
,  Hug

Имам време да измисля... ама то толкова бързо върви...

Марче, честита чистачката Laughing, дано и занапред да си доволна. Peace
Разписанието ми е следното- пн, ср, пт - до 10:30 съм заета, после взимам Петьо в 12:00, около 1-1,5 се разхождаме и... все съм с него..., вт, чт - свободна съм от 9:00 до 11:20(трябва съм в училище), от 14:00 до 16:30 - заета съм с Миленка - на фитнес сме...

Така, че мога да се уговоря със свекитата да дойдат към 14:00 до максимум 17:00, или сутрин във вт и чт - о 9:00 до 10:30 (за да имам време за път). Друг вариант е сб, неделя, но със сигурност няма да ти удобно...

# 616
Благодаря за милите думи момичета. Аз се бях изплашила много заради следното-мисля,че не бях още в групата, когато ми се случи. В началото на 3-ти месец си правя БХС и ми излизат много лоши резултати. Т. е има някаква вероятност детето да е с увреждания. И се почнаха едни изследвания,едни чудеса,а за сълзите и притесненията да не говорим. Слава Богу всичко беше наред според тях. ( Между другото затова се казва Георги. Когато го видях за първи път се зареках,че ако е добре ще се казва точно така,за да е победител и победоносец. Змеят в легендата е еквивалент точно на злото и лошото.). И така след като виждах,че не сяда почнах да се притеснявам,а и педиатърката като каза невролог ми спря сърцето направо.

# 617
  • при късмета
Тези карамфилчета са градински. Стоят си на открито целогодишно, не мръзнат и напролет пак цфтят. Миналата година закъснях с пресаждането на чепките и не се хванаха. Като разделяш старо коренче трябва да е рано.Миришат много хубаво. Ето тези са. Ако се хванат размножените, мога да дам, ако някой иска

Скрит текст:

За сезонните като сакъсчета е рано

Ста ди, хубаво е да се правят консултации. Просто не гледай на тях, като наложителни, а за твое спокойствие. Ще видиш, че всичко ще е наред

# 618
Ста-ди, радвам се че с Гого всичко е наред и че ти си се успокоила  Hug
Креми, прическата е трепач  Hug Между другото, имам приятелка, която в един период се правеше точно така, при това нарочно  Wink
Моята леща е готова, слагам кренвиршите и си чакам гостите. Ще мина да ви видя пак по някое време  Hug

# 619
Тук съм-привет момичета.Ами днес не се спрях. Mr. Green
Първо изследвания,после на кафе с приятели.Прибрахме се и хапнахме,че не бяхме закусили с мм. Mr. Green После захванах да направя мартенички за приятелите и мина достааа време. Laughing
Ходих на очен , имам си очила за далече от много години,но от миналата година си  смених очния лекар и вместо да вдигам диоптрите от годините почвам да намалям ,а се вдигат за диоптрите за близо. hahaha  ставам баба. Wink
Сега по цветарските въпроси-Марчева-рано е за мушкатите да ги чупиш,нека се затопли времето. Naughty Laughing
Ма ко ,не съм сявала карамфилчета от семе,но тази година и това ще правя. Mr. Green
Ако ги сяваш в саксия на топло-мисля,че може.Аз правих това преди студа и сега като се стопи снега,гледам че са си свежи.Да видим като дойде време да цъфтят-дали съм уцелила момента. Joy
Стади-само дето се притесняваше,видя ли справя се момчето и зъбчета си има вече двечки. Laughing
Луси,давай идеи за РД.На нас ни предстои 18 РД,та да видя какво ще измисля за изненада. newsm78
Креми-на мен ми харесва снимката-особенно с малкия . Laughing Може на истина да е от многото цветове върху косата,знам ли и аз. newsm78 И при мен се получи различно от цвета на кутията.Но първия път защото си беше руса и се получи точно такъв какъвто беше,а после от тъмно върху тъмно стана различен цвят.Но корените където си е светла и естествения ми цвят се получи точно като върху кутията от боята.
Ако искаш пробвай с по- тъмно русо нещо,защото с обезцветител мисля,че сама няма да се справиш.Иска си професионалист.Ама да не вземе и да изгори косата. Thinking
На всички момичета-лека вечер!!!  bouquet Heart Eyes

# 620
  • София
.............
Марче

Така, че мога да се уговоря със свекитата да дойдат към 14:00 до максимум 17:00, или сутрин във вт и чт - о 9:00 до 10:30 (за да имам време за път). Друг вариант е сб, неделя, но със сигурност няма да ти удобно...
Мо `а, бе, всичко мога и всякога, само да е след 14 ч. Имам си своите съображения от физ.характер са. Разбери се с Креми  , Валето, ма-ко и всеки който е от София . Събота и неделя са прекрасни дни, почивни за всички, така че проблем няма. Готова съм, аз нали вече се престраших.... Mr. Green и да знаеш , не хапят, а са много засмени!!
ма-ко, имаш ли още от тези карамфилчета или от къде да си купя??? Те обичат ли повече слънце или не, това също е важно за да зная дали да ги засаждам???  Heart Eyes Ако може за мен....Съказчето ще го оставя още да си стои, няма да пипам. Само ще му махна изсъхналите листа и клонки.
Кой ще ми се обади по телефона да се разберем??
Писенце, прочетох те. Ще си ги отглеждам още малко на стълбите и после към края на март мисля да ги изваждам на въздух. Те издържат на по-студено време, нали??

# 621
Пак съм аз  Grinning

Метнах еклерите във фурната. Плънката ще ми е с бита сметана. За вечеря ще приготвям кюфтенца от телешка кайма с гарнитура от картофено пюре + цалата от цвекло и моркови. Следобяд си измих хладилника, пуснах прахосмукачка  newsm79 и минах подовете с парцал. Сега ми остава само пералнята да пусна  wash и да изгладя едни дрехи  1ironing

От училището на Елена ще ги водят за 5 дена на зелено училище в Чепеларе. Ние мислехме да ходим точно там на ски следващия уикенд, но при това положение може би ще сменим нашата дестинация. Дано се съберат дечица, защото на Ели много й се ходи. Миналата година, докато бяха предучилищна, пак имаше петдневна екскурзия и накрая, когато не се събра нужната бройка, тя беше много разочарована. Нашите не са ме спирали никога от такива мероприятия и смятам и с моите деца да е така. Само да можем да си го позволяваме и за в бъдеще, разбира се.

Sta_di, браво на Гого. Моите и двамата правеха всичко със закъснение, а сега са си съвсем наред. Не се притеснявай.

# 622
Поли-дано се съберат деца.Хубаво е на такива зелени училища.Хем децата се учат на самостоятелност,хем си създават добри приятелства.
За карамфилчетата-издържат на слънце,моите ги грее постоянно и искат доста вода. Mr. Green

# 623
  • при късмета
Марче, Писето ти е казала. Искат вода и предпочитат слънце. Но и на шарена сянка може. Изобщо не са капризни. Оставяш ги навън целогодишно. Утре ще засядя едно за теб.
Шефа ще ми превземе устройството, довечера ще дойда

# 624
Нощни аз правя яхния пт булгур.Баба ми я правеше страшно вкусна.С дом сос и две шепи булгур.
За сватбата ,а 3 дни каза.Ние ще присъстваме на ритуала и после в ресторанта.С детето сме няма да стоим много .Просто да му уважим поканата.Решихме да е пари в плик с картичка.
Креми браво !Няма да им се даваш.Пари си дала ,а на края сиво.
Стади честито ви 2 зъбче!
Хахах ще откача.Прибирам се пуснали си музика на лап топа.Единия с едната ,другия с др слушалка.Емо пее само луда като мене . Shocked
 Joy
Марче честита ти помощница.
Поли приятна дестинация.Ще си почина малко ,че бях на работа .До после дами!

# 625
Пак здравейте   bouquet
Креми споко, аз не видях снимката, но това са неща поправими, но по смеха на дружките..... явно не е твоя цвят newsm78
Стади честито второ зъбче

Да растът бели и здрави!
Марче честита ти отмяна! Не отказвай електронната книга – тя не ти пречи да измислиш още подаръци. Имаш ли я ще разбереш, че и тя ти харесва.
Писенце и аз съм с два чифта очила, но това не ме прави баба, а по-интелигентна Joy Joy Joy
Ама с тия еклери сте големи подстрекатели #Cussing out
Тити слагай и ти слушалка и дигай краци

# 626
  • UK
моята майчица вчера почина ... днес я изпратихме ... няма такава мъка!!! господ ме дари тази година с две дългожадувани слънчица, но и ми отне едно скъпо струващо за мен същество ... мама. не мога да повярвам, че НЕЯ я няма ... Много висока цена трябваше да заплатя за да сбъдна мечтата си за дете newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 627
  • София
На Писето и на ма-ко, благодаря за съветите. Ма-ко когато се видим, донеси едно цвеКе , ще го посадя веднага.
Пак здравейте   bouquet
Креми споко, аз не видях снимката, но това са неща поправими, но по смеха на дружките..... явно не е твоя цвят newsm78
..........
Аааа, изпусна купона... Joy Да си кажа честно, трябва да си  мноооого  широко скроен за да си пуснеш снимката с несполучливата коса, а Креми е точно такава.  Кремче.... wavey Тя носи на шега и със себе си.
тите, чудесен вариант е плик с пари за сватба.  Винаги съм го уважавала, кой каквото иска да си купи.
Болгур не съм приготвяла никога, даже не съм и опитвала. Нощни съм в полза с тази манджа.

# 628
Божеее, Коконче, какво да ти кажа, мила?! Как да те успокоя.... Сърцето ми спря като прочетох. Съжалявам, моите съболезнования! Ама защо така? Какво стана? Нали се лекуваше? Много сили ти пожелавам, това не се преживява. Опитай се поне заради бебките да бъдеш по-спокойна, те имат нужда от теб. Прегръщам те, целувам те!

# 629
  • София
Ама как , как така изведнъж, нали се провеждаше лечение....много , много съжалявам. Приеми моите съболезнования. Бог да я прости!
Коконо, дръж се!  Hug Прегръдка голяма !
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт