Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да подготвя документация за постоянно пребиваване в Германия?
Как мога да получа детски надбавки за децата си в Германия, ако те живеят в България?
Какви са препоръките за първо детско колело с педали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да подготвя документация за постоянно пребиваване в Германия?
-
Как мога да получа детски надбавки за децата си в Германия, ако те живеят в България?
За да получите детски надбавки в Германия, вашите деца трябва да бъдат регистрирани на адреса, където реално пребивават. Това означава, че трябва да ги регистрирате в Германия, дори със задна дата, а не в България. Без деца по адрес в Германия - няма детски надбавки в Германия. За да получаватe детски надбавки в Германия за вашите деца, те трябва да пребивават с вас в Германия. Въпреки това може да се наложи да представите документи от България за спиране на получаването на детски там. Важно е да се консултирате със социалната служба по местоживеене за конкретни изисквания и процедури.
-
Какви са препоръките за първо детско колело с педали?
-
Какви са лекарствата за менструални болки?
-
Как мога да се справя с белезите от операция в Германия?
Не искам да я пускам по-рано на училище, със сигурност.
.
Простете нахълтването ми в темичката, влизам за да се представя и да се присъединя към вас. Семейството ми живее в Пловдив, имаме син на 1 годинка. Следващият месец съпругът ми започва работа в селце, близо до Карлсруе. Надявам се май-юни и ние с дребен да се присъединим към него. И двамата говорим само английски, но сме запретнали ръкави да учим немски. Благодаря за полезната и изчерпателна информация на първата страничка, определено много ни помага... За сега това е от мен!

А за другото - стискам палци да вземете правилното решение.
и ето така
(на себе си, разбира се, че не гледам).
, а само да натиснеш бутона за известия, който се намира точно в началото на мненията.
Реших, че желязото е причината. Не смятам да го пия дълго. Само малко помощ колкото да прекъсна серията, че ми писна.