Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да подготвя документация за постоянно пребиваване в Германия?
Как мога да получа детски надбавки за децата си в Германия, ако те живеят в България?
Какви са препоръките за първо детско колело с педали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да подготвя документация за постоянно пребиваване в Германия?
-
Как мога да получа детски надбавки за децата си в Германия, ако те живеят в България?
За да получите детски надбавки в Германия, вашите деца трябва да бъдат регистрирани на адреса, където реално пребивават. Това означава, че трябва да ги регистрирате в Германия, дори със задна дата, а не в България. Без деца по адрес в Германия - няма детски надбавки в Германия. За да получаватe детски надбавки в Германия за вашите деца, те трябва да пребивават с вас в Германия. Въпреки това може да се наложи да представите документи от България за спиране на получаването на детски там. Важно е да се консултирате със социалната служба по местоживеене за конкретни изисквания и процедури.
-
Какви са препоръките за първо детско колело с педали?
-
Какви са лекарствата за менструални болки?
-
Как мога да се справя с белезите от операция в Германия?
. Почти всички апартаменти се дават под наем изцяло необзаведени; ние искахме поне с кухня, но няма. Навсякъде е нужен договор за работа, за да се подпише договор за наем; за студенти - с "гаранция" от родителите. Това е, което знам. Не знам дали има законово изискване за минимална площ, но според вижданията на хората е нужно поне 3-стайно за 4-членно семейство.
и затова моите редовно скачат на леглото!

излез и разходи яда. Каква е тази конференция всъщност? .............. И да - по немски и руски съм, но в гимназиален етап. Дано това да няма значение за Германия. Ще видим. Да се работи с деца е много хубаво. Така че, за мен и това е удачен вариант. Нашата посока е твърдо Берлин