БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 717
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Предложете ми, моля, гарнитура за вретено. Нещо различно от домати/краставици, картофена салата, карт. пюре, пърж. картофи, зеле.
Нещо вкусно и интересно.  Peace
а какво ти се яде ?

пп. вретеното какво е ?  с вълнена прежда ли   newsm78

# 541
Предложете ми, моля, гарнитура за вретено. Нещо различно от домати/краставици, картофена салата, карт. пюре, пърж. картофи, зеле.
Нещо вкусно и интересно.  Peace
Ориз с моркови , грах и царевица. Цветно и вкусно.

# 542
  • София
Възможно ли е да се направили крем със заквасена сметана и щоколад, който е подходящ за украса с пош newsm78

Само със заквасена сметана няма да ти се получи украсата. Трябва да се комбинира с течна.  Peace

Имам един буркан фъстъчено масло и се чудя какво да правя с него. Знам, че скоро някой пита за рецепта, но питаше за солена, а аз искам по-скоро нещо сладко. Гледах из нета, но искам нещо изпитано. Ще съм ви благодарна.

Бисквити с фъстъчено масло и конфитюр

# 543
Нещо вкусно и интересно.  Peace
а какво ти се яде ?

пп. вретеното какво е ?  с вълнена прежда ли   newsm78

bongo_2007 ®, ще искаш ти на гости на вретено, ама хайде! Grinning

Miss M, погледни печените кореноплоди на пеп-4о, задушени замразени зеленчуци със соев сос, някакъв ориз-пилаф с грахче и царевица. И запечена солена тиква съм слагала, ама освен мен и една приятелка, другите гледаха малко неодобрително, кой яде, кой отказа........
Аз лично предпочитам доматки и краставички, но да бяха летните. Heart Eyes Grinning

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 21:05 от labrex

# 544

сега ми идва идеята ,че на вретеното много му подхожда  гарнитура от вино. и ако има някакво сосче ....  вдигам кръвно и хорестелол  на 100   hahaha

# 545
сега ми идва идеята ,че на вретеното много му подхожда  гарнитура от вино. и ако има някакво сосче ....  вдигам кръвно и хорестелол  на 100   hahaha

За виното си прав и, ако питаш моя мъж, достатъчна гарнитура му е на вретеното. Grinning

# 546
Лабрекс, за теб, специално......и за останалите......

Скрит текст:

# 547
радвай се ,че не го питам. иначе ще вдигнеш ръце от нас   hahaha

# 548
тоя под теб мислиш ли , че не може да консумира такова  нещо newsm78

# 549

Скрит текст:

Малеййй, на вретеното устоях, ама на баницата ти трудна работа. Heart Eyes Grinning Надявам се да ви е харесала! Ако можеше да си чупна мъъъничко, все пак съм вечеряла, ама.......  bouquet  chef

bongo_2007 ®, няма, той ще е щастлив, че има кой да му вика наздраве (аз съм от вся остальная непьющая сволочь), само по изключение, пък и се пише кулинар човекът, зодия телец е, та ще си угаждате без мен. Аз ще си взема отпуска. Grinning

# 550
  • под тепетата
 Joy  , може ли и аз , щото съм телец да се присъединя за  вретеното и питката ...  ще викам  и наздраве !  Ама само ще викам, че съм и от останалата сволач Mr. Green  и кучо  ще чеша по ушаците

# 551
  • Велико Търново
labrex благодаря много апетитно изглеждат, утре ще ги спретна да видим дали ще ги направя Simple Smile

Vanja77 благодаря и на теб.

# 552
тоя под теб мислиш ли , че не може да консумира такова  нещо newsm78

Смятах, че от вретеното няма да го забележиш....Веднага се поправям, 1 баница за теб......И една за Биляна69 - ама какво число Joy........

Лабрекс, да, хареса ми.....и на домашните им хареса....ще се поправя и ще си правя и друг път така баница......

# 553

scrye, много са вкусни, надявам се да ти харесат, аз правих и по руска рецепта едни подобни с по-различно тесто, но нещо не ми се получи с оформянето, същото беше, като тези на Йоана и ги направих като ватрушки, иначе бяха вкусни. Може би аз не направих добре тестото, ронеше ми се и трудно се събираше.

Joy  , може ли и аз , щото съм телец да се присъединя за  вретеното и питката ...  ще викам  и наздраве !  Ама само ще викам, че съм и от останалата сволач Mr. Green  и кучо  ще чеша по ушаците

Joy Joy Joy Може, може, никой няма да е против! Кучо най-доволен ще остане! Grinning  bouquet

# 554
Благодаря Ви за идеите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт