БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 301
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Благодаря, ще кажа после дали е станало и да видим моето диване дали ще хапне.

# 616
  • Варна
Червено вино върви ли с брускети, солети, гризини? Трябва ми нещо непретенциозно, което може да се купи набързо от магазина.

# 617
Искам да се науча да правя сирене,кашкавал и масло(поне детето ми да яде здравословни млечни)знам,че отива много мляко,но имам приятел с ферма (поне всеки ден минава ветеринарна проверка) и ще го взимам на 60ст,така че ще ми излиза на добра цена.Имам нужда от помощ,нямам никаква идея как се прави.Благодаря ви предварително!

# 618
# 619
Червено вино върви ли с брускети, солети, гризини? Трябва ми нещо непретенциозно, което може да се купи набързо от магазина.
Върви, но поне да са със сирене или кашкавал.

# 620
  • София
Onna-bugeisha, аз правя линцерите на Наталина и използвам 3-4 жълтъка. Прецени, ако не можеш да събареш тестото, тогава добави още жълтък.  Peace
[/quote]

Може ли рецептата за тези линцери?

# 621
  • София
Момичета, моля ви дайте идеи как да направя хубав шоколадов крем, към който да добавя банани?
Досега съм приготвяла от тези готовите, на Доктор Йоткер и прочие, но сега ми се иска нещо по-специално.

От заквасена сметана, пудра захар и шоколад на водна баня дали ще се получи? newsm78

Благодаря! Hug

# 622
  • Варна
Върви, но поне да са със сирене или кашкавал.

Мерси.  Peace Аз не се дочаках и купих брускети с вкус на итал. шунка и соленки със сирене.

Тя малко темата е за "бързи" въпроси, ама отговорите понякога закъсняват.  Joy

# 623
  • Sofia
Може ли рецептата за тези линцери?
Линцерите на Наталина от Гугъл.

# 624
Момичета, моля ви дайте идеи как да направя хубав шоколадов крем, към който да добавя банани?
От заквасена сметана, пудра захар и шоколад на водна баня дали ще се получи? newsm78

Благодаря! Hug

Веси, кремчето от тортата на Лео е много вкусно, винаги слагам банани в него, нарязани на парчета, чудесно се връзва с тях. Виж  дали те устройва. Peace

# 625
  • София

Благодаря! Hug

Веси, кремчето от тортата на Лео е много вкусно, винаги слагам банани в него, нарязани на парчета, чудесно се връзва с тях. Виж  дали те устройва. Peace

Благодаря ти, Лабрекс! Hug Устройва ме, разбира се. Бях забравила тази рецепта, правила съм я преди време няколко пъти и доста се хареса. Така определено няма да ми се провали десерта, че ми е важен! Mr. Green

Хубав празник на всички!  bouquet

# 626
  • София

Благодаря! Hug

Изглежда много добре  Peace

# 627
Веси, кремчето от тортата на Лео е много вкусно, винаги слагам банани в него, нарязани на парчета, чудесно се връзва с тях. Виж  дали те устройва. Peace

Изглежда много добре  Peace

missence, черпя те! Heart Eyes  

Скрит текст:

Но, ако не си я правила, голям пропуск е, много вкусна тортичка и бързо става.  Peace    bouquet

# 628
Не е готварски въпроса, обаче ви чета и ....... да попитам къде е Лео? Thinking

# 629
  • Sofia
при бебоците newsm32 newsm32

Общи условия

Активация на акаунт