Хем е топло, хем удобно - плетеното днес е модно! - 92

• 91 339
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Пуфи, благодарско за темичката! Прекрасно си я оформила! Покривката със сърчицата, направо ме разби, а тая дебелата овца много ще ми ходи. Отдавна се заглеждам в тия играчки направени от мотива "Африканско цвете". Ако се захвана все пак, ти ще си виновница за вдъхновението ми.

# 16
Puf новата тема е  много хубаво оформена невероятна си   bouquet
страхотен модел за мартеничка ще го пробвам още днес

# 17
  • София
Ох, на баба, имам pdf на тези слончета Simple Smile)

Мога да ти го пусна на поща  Wink

# 18
  • в здрача
Аз днес ще се разходя въпреки големия студ за прежда за мартенички. Тази година мисля да ги почна по от рано, че миналата ми дойде нанагорно, а ми трябват доста /36 +6 /градината/ +29 /съученици/ + 12 /вокалната група/ + 20 /семейство и близка рода/. Правехме главно  гривнички с разни мъниста. Сега ми се иска да е нещо по-засукано, засърбяха ме ръцете да се пробвам на цветенцата, които показа  big pufana. Свалям клипчето и ще повтарям стъпка по стъпка с него.  Grinning
Ето някои, тези които ми останаха от миналата година:

# 19
Нямам с какво да се похваля Simple Smile, но скоро ще завърша чувалчето за бебето.
Тази овчица е прекрасна. Имам изостанали шарени прежди и може да се получи идеално Simple Smile.

# 20
Ето Ви африканското цвете - нагледно:

http://www.yvestown.com/blog/2013/9/african-flower-crochet-pattern

# 21
Ох, на баба, имам pdf на тези слончета Simple Smile)

Мога да ти го пусна на поща  Wink
Може ли да ми ги изпратите? traqnkabochkova@abv.bg

# 22
Пуфи, благодарско за темичката! Прекрасно си я оформила! Покривката със сърчицата, направо ме разби, а тая дебелата овца много ще ми ходи. Отдавна се заглеждам в тия играчки направени от мотива "Африканско цвете". Ако се захвана все пак, ти ще си виновница за вдъхновението ми.

аз пробвах, само да знаеш, че има едни дупчици, колкото да се вижда пълнежа/мен това основно ме спря/, стават доста големи, доста меки и се правят по хиляда мотива Simple Smile искам да кажа, играчка си е. Иначе са много ефектни.

# 23
# 24
Благодаря на всички за бързите отговори!
Като моделче, изплетох най-простото възможно и, честно казано, май се получи доста зле. Дано да му стане на детето  ooooh!

# 25
Момичета,ето много клипчета на цветя,на руски са.Аз от тук си ги направих. Mr. Green
http://www.knittingforbeginners.ru/viazanije-kruckom-cveti-video-uroki/
Имайте на изпредвид,че 1 март е в събота,на 3 се почива.И аз се бях приготвила да правя за училище-но .... Laughing

# 26
Vache, благодаря, писах ти на лични!
Пуфи, престани да ме зарибяваш, че много лесно се давам за такива неща.
Тити, благодаря, аз по принцип не обичам да плета много еднакви детайли и до сега това ме е спирало(много ме е яд на животинките, че имат по четири крака, а куклите - по пет пръста на всяка ръка  Laughing)

# 27
Пуфи, престани да ме зарибяваш, че много лесно се давам за такива неща.

Joy Виж ми табелката, Бабич. Абе аз ти се мазня да ми подариш едно такова конче, ти ... от намеци на разбираш.  Joy

# 28
Благодаря на всички за бързите отговори!
Като моделче, изплетох най-простото възможно и, честно казано, май се получи доста зле. Дано да му стане на детето  ooooh!

Чудно се е получило  Peace

# 29
Здравейте, от днес съм отпуска и съм се заканила да се размажа от плетене.Имам и много готови и непоказани неща, така че и тях ще покажа!

Общи условия

Активация на акаунт