Хем е топло, хем удобно - плетеното днес е модно! - 92

• 91 354
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
тити Чантата е РАЗКОШНА, браво !

# 691
# 692
Замислям се напоследък за плетачна машина. ......и може ли нещо да ме посъветва?
Мерси...

Кати, в Осинка има цял подфорум, посветен на машинното плетиво.
http://club.osinka.ru/forum-81

# 693
Тити, много е хубава чантата  Peace

За вълнената прежда - Маугли май беше показала един много хубав "снуд", как я мразя тази дума. За тънките прежди мислех шалове да правя, но не триъгълни, че нещо нефункционални ми се виждат... обаче имах проблем с компютъра и съм загубила доста от "съкровищата" си  ooooh!

Да ви питам - имате ли идея как се плете това:

# 694
  • Smolyan
Да ви питам - имате ли идея как се плете това:

Тази плетка е обърната на 180 градуса, ето примерна схема (заплетох я и точно както е на снимката стана):

Така се плетат 3 надолу (а в моята схема са 5 надолу).

# 695
Честити придобивки, момичета! Hug

Благодаря за похвалите! Мравке, няма проблем с Джинса и Аларата. Перфектни прежди са не само за одеяла, но и за дрехи.

Скоро ще правя нова темичка!

# 696
ralrona, благодаря   bouquet

# 697
  • в здрача
Снимах костюмчето на малката, не съм показвала само потничето, поличката е известна.
Отпред:

Отзад:

Завърших блузката на голямата /като видя как стана потничето на сестра и поиска подобно но на  блузка, много и хареса мрежата отзад и така го направихме, но нещо много стана тясно. Ще видим след като го изпера, но то памук, силно ме съмнява да се отпусне./ Обещала съм ако не се отпусне и и е тясно да и изплета друго, и без това от преждата остана, а понеже си мислех, че няма да стигне поръчах още едно кълбе. А това ще остане за сестра и. Поне в това отношение проблеми със сбъркани размери нямам. Ще знам занапред, че при памука вероятно ще трябва да сложа в повече широчина.

Говорете ми за чанти, така съм се навила, но още нищо не съм започнала. Търся вдъхновение, и за начало - нещо лесно.

# 698
  • там където има винаги вятър
Снимах костюмчето на малката, не съм показвала само потничето, поличката е известна.
Отпред:

Отзад:

Завърших блузката на голямата /като видя как стана потничето на сестра и поиска подобно но на  блузка, много и хареса мрежата отзад и така го направихме, но нещо много стана тясно. Ще видим след като го изпера, но то памук, силно ме съмнява да се отпусне./ Обещала съм ако не се отпусне и и е тясно да и изплета друго, и без това от преждата остана, а понеже си мислех, че няма да стигне поръчах още едно кълбе. А това ще остане за сестра и. Поне в това отношение проблеми със сбъркани размери нямам. Ще знам занапред, че при памука вероятно ще трябва да сложа в повече широчина.

Говорете ми за чанти, така съм се навила, но още нищо не съм започнала. Търся вдъхновение, и за начало - нещо лесно.
Кокетка малка  Wink но и потничето е върха  newsm10

# 699
  • там където има винаги вятър
Да ви покажа оплетената преди месец жилетка, с преждата като роклята. Мислех си че до есента ще стане малка, но ето че е точно за това, променливо време  Wink

# 700
  • София
Отпред:

Отзад:

Това е РАЗКОШНО!
Май бих си направила и за мен...

# 701
  • София
Да ви покажа оплетената преди месец жилетка, с преждата като роклята. Мислех си че до есента ще стане малка, но ето че е точно за това, променливо време  Wink

Олеле, ще го схрускам това малко кукленце - и жилетката й стои чудесно!

# 702
Цв, Мама Яси, големи красавици. Радвайте се, че искат да им плетете, пък и после се фръцкат! Голям кеф!

Цв, чанти в блога ми - http://bigpufanascreations.blogspot.com/search/label/%D0%A7%D0%B … D0%BD%D1%82%D0%B8 После не съм виновна аз!

# 703
  • в здрача
Цв, чанти в блога ми ... После не съм виновна аз!
Е, не си виновна, аз си го изпросих  Grinning
Харесах си една, или поне една реших, че ще си направя.
Фръцкането им ме зарежда за още повече творения, то като видиш как им се радват и ги носят, че и идеи дават за следващи как да не продължаваш и да искаш да го направиш още по-хубаво.

katiABV ако говориш за потничето - много е елементарно, но пък стои разкошно. Не че полата е кой знае колко сложна - напротив.

# 704
Аййй, какви малки сладки кокетки!  И на Tsv И на mama iasi, много сладки тоалети!
Tsv, ето една чанта дадена стъпка по стъпка:  http://stranamasterov.ru/node/78633#photo16   моя приятелка я плете и стана много хубава.   Тя я плете с тази прежда   http://alexanderyarn.com/prejda/prejda-alize/alize-aura.html

Аз продължавам с гоблените, но се спрях за малко че ми поръчаха 4 шапки и сега съм пак на вълна плетене Laughing , бях се поуплашила че ще ми мине мерака за плетене но след като заплетох шапките и ми дойде пак желанието Joy  Та май през деня ще шия а вечерно време ще плета ooooh! 

The ant has... , ще чакам с нетърпение да видя снуда

Общи условия

Активация на акаунт