1 СДЯ на ул.Хан Крум

• 1 917
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
предстои да наредя кандидатурите за ДЯ и тази ми е много удобна и изглежда много добре отвън. Някакви отзиви? Имаше преди в този подфорум Библиотека, където имаше за всяка градина и ясла темите, но с новия вид на форума е изчезнала. С търсачката не можах да намеря кой знае какво, доста стари мнения.

# 1
  • София
Здравей,голямото ми момче посещаваше тази ясла.Доволна съм като цяло,разбира се като всяко нещо си има и минуси.Сестрите са любезни,винаги са ми отговаряли подробно на въпросите,бързо се научи да се храни сам(беше на 1.3г),след това им поисках  съдействие от тяхна страна за махането на дневния памперс,също се получи сравнително бързо.Извеждат ги винаги щом времето позволява,дори и да подухва,дворчето е между сградите и там е спокойно.Минус както в повечето ясли е недаването на вода,сина ми започна да изпива по 500мл на екс след като го взема.А и от рождения ден първата година не бях доволна,затова втората си остана вкъщи на празника.

# 2
Благодаря за включването. И малките ли извеждат? До нас има едно ОДЗ, там малките деца никога не ги извеждат, като питах една приятелка, тя каза че сестрите са възрастни и нямат сили да се оправят с толкова деца навън. Но това е супер, че ги водят навън.

# 3
  • София
Ами те са само малки,2 групи са на еднаква възраст,дворчето е оградено отвсякъде и те си играят,имат люлки ,пързалка и играчки за двора.Тук също персонала не е млад,една сестра само е младичка,но винаги ги извеждат,стига да не вали и да не са минусови температури.

# 4
Здравейте,
имате ли актуална информация за СДЯ №1 към днешна дата?
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт