От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 315
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
delfin4e19, документ за уведомяване не е задължително да носиш, това е в случай, че започнат да се опъват нещо шефовете и да ти правят проблеми. Аз лично не съм носила, защото ми е разбран шефът Simple Smile

# 526
Здравейте момичета. Някои запознат ли е с подпомагането на майки учащи редовно. Социалното осигуряване дава безвъзмездна помощ от 2885лв. Аз в момента уча магистратура но задочно и се чудя ако запиша в колеж редовна магистратура дали, ще мога да се възползвам по помощта. Само за университети ли става въпрос или  и за колеж? А трябва ли да съм минала вече един семестър или просто трябва да съм записана редовно когато родя?

# 527
Здравейте момичета. Някои запознат ли е с подпомагането на майки учащи редовно. Социалното осигуряване дава безвъзмездна помощ от 2885лв. Аз в момента уча магистратура но задочно и се чудя ако запиша в колеж редовна магистратура дали, ще мога да се възползвам по помощта. Само за университети ли става въпрос или  и за колеж? А трябва ли да съм минала вече един семестър или просто трябва да съм записана редовно когато родя?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745477.0
В тази тема ще намериш отговора на въпросите си Peace

# 528

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745477.0
В тази тема ще намериш отговора на въпросите си Peace
[/quote]

Благодаря за помощта:)

# 529
  • София
Използвайте старите предложения за име, и аз така мисля  Peace

Относно крем срещу стрии, аз използвам само козметика за чувствителна кожа. В момента ползвам олио на Eucerin, което както предпазва от появата им, така и лекува появили се вече.

Вчера бях на ФМ и съм щастлива  Flutter
Всичко е наред с бебочката, всички мерки са й идеални, напук на по-ниските ми показатели от БХС-то. Затова отказах и амниоцентеза. Ще ходя на ехокардиография за всеки случай обаче.
480 гр. е, все още вървим малко назад, но сме намалили дните от една седмица на 4 дена.
Следващата седмица съм на ЖК и ще гледаме и моите показатели...

Делфинче, мисля че е достатъчно, но според мен си направи консултация и с някой специалист.
Нещо си се объркала май newsm78
Как в 17 г.с . Бебето е 480 грама и върви назад?
Този грамаж е за към 22-ра седмица нормален..

# 530
  • Варна
Аз да се отчета за прегледа днес,момата ни е вече 500 гр., добре си расте  Laughing И на мен ми изписаха Магнерот за болките и втвърдяванията- 2х1, дано почуствам подобрение  Confused

Lidkata днес отново имаше " Ти за какво си?"  Grinning Ама защото не ми личало  Laughing

# 531
Аз да се отчета за прегледа днес,момата ни е вече 500 гр., добре си расте  Laughing И на мен ми изписаха Магнерот за болките и втвърдяванията- 2х1, дано почуствам подобрение  Confused

Lidkata днес отново имаше " Ти за какво си?"  Grinning Ама защото не ми личало  Laughing

Здравей и аз пих Магнерот около месец и много добре ми повлия. Веднага спряха стяганията и всички неудобства и притеснителни усещания. Сега докторката ми каза, че мога да го спра, но реших да си пия по един всеки ден. Все пак е полезно и за мен и бебето.

# 532
Ей ма много сте словоохотливи днес  smile3505
Нещо Мимка_то ми се губи от сума време  smile3506 .Да вземеш да се отчетеш да не те мисля  Naughty

Напоследък супер ми се спи на обед ,днес с малчо му ударих едни 2 часа следобеден сън  newsm46

# 533
Ей ма много сте словоохотливи днес  smile3505
Laughing   Laughing  мдаааа

Пак ще ви занимавам с колички аз. Уж си бях избрала една триколка на BERTONI, но като видях какви са скапани отзивите за нея и се разколебах нещо. Сега новата ми зарибявка е едно моделче на HAUCK ето го - http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/35698/s/hauck-k … tegory/123456789/
Някой знае ли нещо за тази марка   newsm78  В друга тема намерих много добри отзиви, но и едно скапано мнение да прочета и се разколебавам. Ужас, добре, че имам време, че каквато съм   ooooh!
Та кажете, харесва ли ви моделчето?

# 534
С първата бременност страдах от безсъние,затова сега се радвам че мога да поспивам нормално нощем като изключим ставането до ВЦ поне 2-3 пъти.През деня имам възможност да дремна,но не ми се получава,затова благородно завиждам на тези които успяват. Simple Smile
chilimura на мен ми харесва модела който си посочила,а за марката Хаук поне преди 4-5 години като се интересувах имаше доста положителни отзиви.

# 535
Mомичета кажете нещо ефикасно за гърло. Смуча прополки и пих парацетамол но си ме дразни още а ме е страх, малко и покашлях сутринта и пих стодал. Помня че преди разисквахте темата но не можах да намеря точно къде по миналите теми та ако можве пак да кажете какво да използвам:)

# 536
  • София
Биопарокс

# 537
Mомичета кажете нещо ефикасно за гърло. Смуча прополки и пих парацетамол но си ме дразни още а ме е страх, малко и покашлях сутринта и пих стодал. Помня че преди разисквахте темата но не можах да намеря точно къде по миналите теми та ако можве пак да кажете какво да използвам:)
Ако се усеща болката повече към сливиците и е силно червено гърлото-тонзилотрен,а ако усещането е повече като предраскване-хомеожен.Мои близки изпробваха и един природен лек с мед,джинджифил и лимон. Смесват се в буркан 300 грама настърган джинджифил, 400 грама домашен мед и един настърган лимон. Обърква се и се взема всеки ден по 2-3 лъжички.
Друго което се сещам е гаргара с разтвор на клеева тинктура.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 19:35 от ротока

# 538
chilimura, изглежда добре! Сестра ми имаше хаук триколка, тази е по-хубава. Много са здрави! На село е под навеса и лятото возихме в нея 2 деца по 15 кила без проблем, а вече на 8 години.
Една позната си поръча количка от Франция с безплатна доставка за 170 евро с кош за кола. Ще и пиша да ми прати линк и ще ви я покажа.

# 539
Ей ма много сте словоохотливи днес  smile3505
Laughing   Laughing  мдаааа

Пак ще ви занимавам с колички аз. Уж си бях избрала една триколка на BERTONI, но като видях какви са скапани отзивите за нея и се разколебах нещо. Сега новата ми зарибявка е едно моделче на HAUCK ето го - http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/35698/s/hauck-k … tegory/123456789/
Някой знае ли нещо за тази марка   newsm78  В друга тема намерих много добри отзиви, но и едно скапано мнение да прочета и се разколебавам. Ужас, добре, че имам време, че каквато съм   ooooh!
Та кажете, харесва ли ви моделчето?

chilimura   ние също сме се ориентирали към тази марка. Но предпочитаме май с 4 колела (не знам и аз защо точно  Laughing) Ако този модел беше с 4 гуми, сигурно щяхме съвсем серизоно да го обмислим.
Затова пък ходихме да гледаме на живо Hauck Malibu - допадна ни на "усещане", като размери и тегло ни върши работа. Има и положителни, и отрицателни мнения за нея. Но все пак май сме за нея.
Поогледахме се (да се чете ровихме в нета  Laughing) и за Adbor. Ако имаме път към Пловдив, може и да ги видим на живо. Но май за сега сме на Hauck  Peace

Malibu ги водят среден клас и сравнително леки колички.

Общи условия

Активация на акаунт