От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 325
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Мимето честит рожден ден много здраве, щастие и семейно щастие ти желая   bouquet
Мимето славова благодаря за отговора..то и мен не ме притесняват само къде трябва да смена всички сутиени с по голям размер  Laughing ако не се приберат.. Иначе си права няма значение стига бебка да е наред  Heart Eyes .. Мами днес си направих изследванията нисък хемоглобин и бактерии в урината.. Да ви попитам на уринен анализ има резултат за белтък срещу него пише опалесценция познато ли ви е? Какво означава там от лабораторията казаха че би трябвало да е отрицателно..уплаших се  Embarassed моля ако знаете кажете какво значи това.. в понеделник съм на преглед ще видим доки какво ще предпише.. newsm78 ам това е от мен още малко остана да видя малката лудетина  Party

# 511

love your smile -за бактериите ще трябва да пуснеш стерилна урина за посявка за да се види каква е бактерията, но щом в понеделник си на лекар, той най-добре ще знае какво да назначи.
Аз вече пих антибиотик в 4- ти месец заради бактерии в урината, дано при теб да не се стига до антибиотик.

# 512
Love your Smile опалесценция означава че има следи от белтък в урината,но не е толкова притеснително.Когато е + тогава е проблем. Hug

# 513
  • София
 Момичета, понеже последния месец-два си пишех и с вас, та да ви съобщя новината: на 29-ти януари, родих с планово секцио бебка Десислава-3000гр, 46 см при страхотния и незаменим д-р Спасов. Вкъщи сме си вече и се чувстваме добре и двете, а каката е най-щастлива на света. ММ казва, че след някоя и друга година щял да купува чорапогащи на килограм Laughing
Честито!  Hug
Много радост и обич пожелавам!

# 514
Аууу, мацки, пишете просто мълниеносно! Crazy Mr. Green

Вчера, да ви споделя отпразнувахме първата си годишнина и за подарък си спретнахме пътешествие за ФМ и среща с рожбичката Wink Освен, че всичко си му е наред, върви си точно по календара като развитие и за 18г.с.+6дни тежи 250гр., най-сетне ни съобщиха пола!!! newsm35  Мъничето, както се изрази доки, се беше изначално така добре одупило, че между бедърцата му ясно и несъмнено се беше навирило "достойнството му" smile3521 , ама толкова ясно и несъмнено, че имах чувството, че може да се види и от самолет Joy Joy  Та така, нека и при мен на 1-ва страница кацне един stork-boy bowuu

Таси, Мимчето7, newsm59 Бъдете здрави и много, много щастливи!  Нека за всички ни голямото юнско очакване се овенчае с пухкави розовобузести вързопчета!

miloto73, бъдете живи и здрави с малката принцеска Десислава!

Роузамбър, не бързай да се самонавиваш, че ще ти "изстине" мястото! Hug Ако следваме една нормална житейска логика, работодател не би се лишил от служител, който си върши качествено работата Peace  От друга страна, да - КТ ти дава защита от уволнение до навършване на 3-годишна възраст, т.е. само с разрешение от Инспекция по труда може да те уволнят.., но това едва ли е удовлетворяващ вариант при положение, че си харесваш позицията Confused  Все пак ще имаш предимството, ако примерно се върнеш след година и половина и усетиш негативни нагласи, докато си защитена да си търсиш спокойно друга работа  Peace  Но пак ти казвам, не бързай да го преживяваш Hug

# 515
Момичета знам,че преди обсъждахте крем против стрии,но незнам колко назад беше и не мога да изчета всичко пак наново.Кажете от кой сте доволни,че при мен изведнъж положението стана лошо?Уж се мажа всяка вечер с домашна/хубава/ мас с малко лосион,но явно при мен не помага.Мисля да взема някой крем против стрии и да се мажа с него.

Аз ползвам много хубав на Palmers специално за стрии по време на бременност и има както за всяка част от тялото така и лосион за навсякъде. Направен е от различни масла и е антиалергичен. Цената му е хубава.

# 516
И аз съм с Палмърс - този
и
този.

# 517
чета ви относно работата и не можах да разбера какво ни дава защита от уволнение до навършване на 3 годишна възраст на бебето. Аз знам за много жени който са ги освободили от работа след изтичане на бременнотта. А аз вначалото имах проблеми и не съм давала лист в работата че съм бременна а само болничен и оттогава до днес съм болничен и никакви други документи не са ми давала да нося на работотдателите ми.Сбъркала ли съм нещо?

# 518
На момичетата, които държат да си подготвят зърната преди кърмене им препоръчвам да си купят Благ мехлем. След това можете да си го ползвате в периода на кърмене.

Какъв е този мехлем, от аптека ли се купува?

Тук във Варна го приготвят в една аптека. Но има и готов на вазелинова основа е, мисля, че има и невен вътре.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 22:50 от Radina

# 519
Здравейте мами след като прочетох в форуми за моя въпрос относно белтъка прочетох какви ли не притеснителни неща..аз се запалих и се уплаших за бебка  Cry обадих се на доки веднага каза стига да не вдигам кръвно всичко е наред че почти всяка бременна го има..каза че в понеделник ще видим как ще решим проблема с бсктериите в урината.. Малко или много ми олекна Praynig лека и спокойна от мен   bouquet  Hug

# 520
Момичета, стана време за нова анкета, давайте предложения за заглавие на новата тема. Ако няма предложения, ще използвам някое от старите предложения Peace

Може да използваме от старите предложения Simple Smile и без това бяха хубави, а и надпреварата беше доста оспорвана  Laughing ако сте съгласни?

# 521
Добро утро мацки!
Вчера бяхме на ЖК и бебката е 639 гр  Crazy , много ми се видя ,а доки каза идеална .Шийката ми е ок ,не е мръднала.Много се радвам  ,че ме проверява всеки път за това и не се налага да си правя устата  Whistling .Малката мишка е застанала малко странно в момента (косо) и вероятно за това по -често ми се стяга корема.Пусна ми изследвания и ще пускам и аз стерилна урина ,неудобно ми е да кажа ,защо ама нали сме се събрали тук в едно положение ,та да питам на някой да му се е е случвало да се изпуска  Blush .Според док няма проблем , още повече ,че бебата ми е стъпила буквално на мехура ,но все пак иска да отхвърли инфекция  Whistling
За работа въобще не се притеснявам и то не 'щото съм някакъв незаменим кадър  hahaha .Ще имам заместник само ме чакат да кажа ,кога ще изчезвам ,та да го доведат на обучение.Ама това е в реда на нещата ,на много малко места ще ни чакат 2 години да си гледаме чаветата.
За мазилата пак да кажа мажа само зехтин и то от дъжд на вятър  Blush .Стрии имам от предния път предостатъчно ,не виждам какво има да се пазя сега  Mr. Green
Килограмите са 6 + за сега  ,доволна съм и дано така вървят нещата  Praynig
За количките , аз съм заклет фен на триколка  newsm10 .Чисто естетически ми харесват повече ,с Явката не ми се е обръщал нито веднъж, маневрени са , с две думи мен ме устройват .Четриколки съм бутала няколко ,не че нещо им има , просто на мен са ми грозни  Blush .Нашата е ABC 3 Tek.
Аз се захващам с обичайната съботна тренировка  newsm64 newsm79 wash hang newsm71

# 522
Използвайте старите предложения за име, и аз така мисля  Peace

Относно крем срещу стрии, аз използвам само козметика за чувствителна кожа. В момента ползвам олио на Eucerin, което както предпазва от появата им, така и лекува появили се вече.

Вчера бях на ФМ и съм щастлива  Flutter
Всичко е наред с бебочката, всички мерки са й идеални, напук на по-ниските ми показатели от БХС-то. Затова отказах и амниоцентеза. Ще ходя на ехокардиография за всеки случай обаче.
480 гр. е, все още вървим малко назад, но сме намалили дните от една седмица на 4 дена.
Следващата седмица съм на ЖК и ще гледаме и моите показатели...

Делфинче, мисля че е достатъчно, но според мен си направи консултация и с някой специалист.

# 523
  • Варна
Radina ще споделиш ли моля те къде е тази аптека във Варна за крема   Wink

# 524
Здравейте мами в четвъртък ми направиха серклажа и вече съм си в къщи.Всичко е наред и бебоците са добре.

Общи условия

Активация на акаунт